yardım annelerrr

yagmurzerresi

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.061
2.054
448
Merhaba hanımlar oğlum birbuçuk yaşında şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı dun aksam poposundan çok afedersiniz pipi kısmına kadar kıtmızılık vardı ve sılerkende yıkarkende ağlıyor çok acıyor galiba içim sızlıyor yardım edin ne yapayım. Nıveanın pişik kremini kullandım zeytınyagı surdum geçmiyor ne yapayım fıkır verin lutfeen :(

pişiğin en etkın tedavısı olabıldıgınce havayla tenefus edecek..o kullandıgınz kremlerın hepsı pısık olmadan once onlem amaçlı
anne sutunz fazlayasa anne sutunu sıkıp yrm saat acık tutabılrısnz doktor bna bu yönde tavsıye vermıstı bnde sıfa buldum ck sukru

Merhaba hanımlar oğlum birbuçuk yaşında şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı dun aksam poposundan çok afedersiniz pipi kısmına kadar kıtmızılık vardı ve sılerkende yıkarkende ağlıyor çok acıyor galiba içim sızlıyor yardım edin ne yapayım. Nıveanın pişik kremini kullandım zeytınyagı surdum geçmiyor ne yapayım fıkır verin lutfeen :KK43:
yediği birşey mi dokundu acaba? hametan pişik kremini deneyin isterseniz

pişiğin en etkın tedavısı olabıldıgınce havayla tenefus edecek..o kullandıgınz kremlerın hepsı pısık olmadan once onlem amaçlı
anne sutunz fazlayasa anne sutunu sıkıp yrm saat acık tutabılrısnz doktor bna bu yönde tavsıye vermıstı bnde sıfa buldum ck sukru
Malesef dört ay emzırebıldım
Açayım altını pijamasıyla bekleteyım ozaman.teşekkurederim

Merhaba hanımlar oğlum birbuçuk yaşında şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı dun aksam poposundan çok afedersiniz pipi kısmına kadar kıtmızılık vardı ve sılerkende yıkarkende ağlıyor çok acıyor galiba içim sızlıyor yardım edin ne yapayım. Nıveanın pişik kremini kullandım zeytınyagı surdum geçmiyor ne yapayım fıkır verin lutfeen :KK43:

bepanthol kremi almanı tavsiye ederim. pişiği çok hızlı şekilde geçiriyor. ben normalde saf zeytinyağı sürüyorum hafif kızarıklık olduğunda da bepanthol sürüyorum henüz ciddi bir pişik problemi yaşamadım ama bu kremi tavsiye ederim. bence faydası olur.

Back
X