• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım bayanlar eşimin emir verir gibi konuşması..

Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..
Yani şimdi olaya bir de diğer taraftan bakmak lazım.

Geçenlerde dediğiniz ne zamandı? Üst üste iki daveti de "işim var " gibi genel bir bahaneyle geri çevirince , KV 'de bizden uzak durmak istiyor gibi bir izlenim bırakmış olabilirsiniz.

Gitseniz, yemek yiyip falan, 1 saate kalkamaz mısınız? Zaten evinizde yemek telaşı min 1 saat olacak.

Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..

anasının hatrını kıramamış, senin hatrın yok demekki
kv den de insan olsa sana sorar oğlunu fiştekliceğine, kızım gelir misin diye
5 aylıkta hamilesin bildiğin psikolojik şiddet var iki taraftan sana
sorun çıkmasın diye git istersen ama rahatsız olduğunuda belli et
olay büyücek gibi çünkü anasının direktifleri yerine getirilmedi:KK53::KK53:
kalıcı çözüm uzak bi yere taşınmak, gerçi o da pisliği halının altına süpürmek gibi bişey tam çözüm değil, çünkü bence bu işin tam bi çözümü yok, halının altına süpürebildiğin kadar süpür

şimdi gitmezseniz eşinizle aranızda koca bir kavga çıkabilir.
ha ben böyle şeye asla gelemem o ayrı konu tabi de.
bu seferlik senin hatrın için gelicem ama bir daha bu tarz emrivakiyle söylenirse asla gelmem haberin olsun diyebilirsin.
bu seferlik gideceğim .. bi dahakine yine aynı.. hep böyle olucak. ohamile halimle bağıracak .. daha geçen oldu girmedim diye demedğini brakmadı eşim beni çok sever ama gitmem gerekiyorsa o yere gidilecek ne olur laf olurmuş. gelini gelmedi. ne kadar eski kafa aklı .. şimdiki kvlerin çoğunda böyle akıl kalmadı .. ne yapacağımı bilmiyorum

anasının hatrını kıramamış, senin hatrın yok demekki
kv den de insan olsa sana sorar oğlunu fiştekliceğine, kızım gelir misin diye
5 aylıkta hamilesin bildiğin psikolojik şiddet var iki taraftan sana
sorun çıkmasın diye git istersen ama rahatsız olduğunuda belli et
olay büyücek gibi çünkü anasının direktifleri yerine getirilmedi:KK53::KK53:
kalıcı çözüm uzak bi yere taşınmak, gerçi o da pisliği halının altına süpürmek gibi bişey tam çözüm değil, çünkü bence bu işin tam bi çözümü yok, halının altına süpürebildiğin kadar süpür

kvm bana sordu.. geçen akşam misafir gelecek yemeğe benmde işim var dedim. kvm yne tavır yaptı

Ne yapacağımı şaşırdım ... eşimi hamile halimle terkedip gitmem lazım ki ancak beni anlasın . hep aynı sorunlar çok bunaldım. bana bir akıl verin .. düşünemiyorum artık..

Bu halde gitmen doğru olur mu gerçekten bir fikrim yok açıkcası yanlış bir şey diyip seni yönlendirmek doğru olmaz ama benim eşimde arada bir böyle emri vaki yapar bana benimle düzgün konuşmasını öğren ilk önce benim fikrime ve düşüncelerime saygı göster ısrar etme derim orada kesilir muhabbet net olmak lazım ama bazı insanlar alttan almasını ve susmasını bilmeyen insanlardır bu durumu belki başka bir erkeğe desek kendi eşim gibi uysal olmayabilir buda bir ihtimal eşinizin huyunu suyunu fikirlerini bilmediğim için bir şey de diyemiyorum açıkçası ama ne olursa olsun inanın bana boyun eğmeyin bunların haklarından gelemeyiz yoksa :KK51: sevgiler :KK68:

kvm bana sordu.. geçen akşam misafir gelecek yemeğe benmde işim var dedim. kvm yne tavır yaptı
daha kötü ya canım, sen hayır dediğin halde yememiş içmemiş seni kocana şikayet etmiş demekki, resmen aranızı bozmuş, hayır dediğin an, işin ucunu bırakması gerekirdi
çoğu kaynanada eşe dosta geliniyle oğluyla hava yapma derdi var, muhtemelen seninkinin derdi de o, şimdi nasıl hava yapacak

bu seferlik gideceğim .. bi dahakine yine aynı.. hep böyle olucak. ohamile halimle bağıracak .. daha geçen oldu girmedim diye demedğini brakmadı eşim beni çok sever ama gitmem gerekiyorsa o yere gidilecek ne olur laf olurmuş. gelini gelmedi. ne kadar eski kafa aklı .. şimdiki kvlerin çoğunda böyle akıl kalmadı .. ne yapacağımı bilmiyorum

o zaman tartışmaya katlanırım diyosanız gitmeyin böyle böyle alışacaklar elbet.
biraz sabır gerekiyor.
ben olsam gitmezdim yine söylüyorum ama biz bazı şeyleri aştık eşimle. gitmesem de çok sorun olmaz yani.

bence bu severlik gitmelisin. eşinle aranı bozma. kayınvalidene de tatlı dille konuş gitmek istemediğini düşünmesin. bidaha çağırdığı zaman güzelce bahaneler bul. gelmek istiyo ama gelemiyo izlenimi ver.

kv ile oturup konuşmak çözüm olur mu siz tanıyosunuz kvnizi.
halinizi düşüncenizi anlatsanız anlarmı?

bu seferlerin sonu gelmez
sen kabul edip gittikçe hiç gelmez
hamilesin ister istemez gittigin zaman servise şuna buna yardım edip yoruluyorsundur
mesala sofradan tabak kaldırırken sancın gelsin
yada bacagına kıramp girsin bas çıglıgı
sonra bu agrılar gece boyu yoklasın
eşinide uyutmasın
ama ben çözümü kavga ederek buldum:KK12:
benimki ondan anladı seninki belki hamileligini kullanınca çözülür
eşim ailesiyle ilgili bir yere gideceksen rica eder
hayatım benim hatırım için lütfen şu bu der
hatta ailesi o kadar çok laf sokarki anneannesi amcaları amca karıları
kulagını tıka muhattap olma der
ben sakinligimi korkursam teşekkür eder
bide şöyle bişey var artık laf sokana benden önce kp ve eşim cevap verir
her ikisi yoksa ben öyle cevap veririm:mad:

Gidin yemek yiyin cay dagitirken ay çok agrim var ben eve cikip uzanabilir miyim izninizle diyin Zaten milletin içinde yok diyemezler çıkarsin evine...
Kayınvalide de uyuz olur:

Altlı üstlü oturmakla alakalı bir sorun değil bu
eşinizin iki taraf arasındaki bağlantıyı sağlayamaması ne yazık ki
nasıl başlarsa da öyle gider
eltim kv ve ben aynı binada oturuyoruz
hepimizin ayrı hayatı var 13*14 aylık evliyim
baştan karışmak istedi ama eşim müsade etmedi kendi hayatımız var dedi
bi daha da o oldu

sizin eşinizin annesine senin düzeninin ayrı olduğunu, kendi hayatında istediğin gibi karar verebileceğini
gitmek istemediğin yere gitmek zorunda olmadığını söylemesi gerek dee

sanırım sizin eşinizde bu yürek yok

ne yapmalıyım bayanlar sizce gitmelimiyim. kaç defa bu tür şeylerden tartıştık. eşimde kvde anlamıyor.

Bence gelmesine yakın alın battaniyenizi yatın halsizim midem bulanıo başım ağrıo vs. normal şartlarda yapsanız belki inanmayabilir de hamilesiniz.Bu seferlerin sonu gelmez 1,2,3 tepesine çıkarlar insanın.

eşimde geliyor . eşim çalıştığı zamanda tek ben gidiyorum öyle
Eşinin emir vermesi hiç hoş değil. Seni hicbirsey için zorlamamalari gerek ancak ben olsam eşimi yalnız bırakmaz ve keyifle giderdim yemeğe. İlişkileri sıcak tutmak gerek. Hepiniz huzurlu olursunuz.

Back
X