- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
yaa kendi çayımı da onunkine yetiştirip, sanki sadece kendime dolduruyor edası ile kendimi teselli ediyorum bir depeki siz doldurup getiriyo musunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kendi çayımı da onunkine yetiştirip, sanki sadece kendime dolduruyor edası ile kendimi teselli ediyorum bir depeki siz doldurup getiriyo musunuz?
Yani şimdi olaya bir de diğer taraftan bakmak lazım.Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..
Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..
bu seferlik gideceğim .. bi dahakine yine aynı.. hep böyle olucak. ohamile halimle bağıracak .. daha geçen oldu girmedim diye demedğini brakmadı eşim beni çok sever ama gitmem gerekiyorsa o yere gidilecek ne olur laf olurmuş. gelini gelmedi. ne kadar eski kafa aklı .. şimdiki kvlerin çoğunda böyle akıl kalmadı .. ne yapacağımı bilmiyorumşimdi gitmezseniz eşinizle aranızda koca bir kavga çıkabilir.
ha ben böyle şeye asla gelemem o ayrı konu tabi de.
bu seferlik senin hatrın için gelicem ama bir daha bu tarz emrivakiyle söylenirse asla gelmem haberin olsun diyebilirsin.
anasının hatrını kıramamış, senin hatrın yok demekki
kv den de insan olsa sana sorar oğlunu fiştekliceğine, kızım gelir misin diye
5 aylıkta hamilesin bildiğin psikolojik şiddet var iki taraftan sana
sorun çıkmasın diye git istersen ama rahatsız olduğunuda belli et
olay büyücek gibi çünkü anasının direktifleri yerine getirilmedi
kalıcı çözüm uzak bi yere taşınmak, gerçi o da pisliği halının altına süpürmek gibi bişey tam çözüm değil, çünkü bence bu işin tam bi çözümü yok, halının altına süpürebildiğin kadar süpür
Ne yapacağımı şaşırdım ... eşimi hamile halimle terkedip gitmem lazım ki ancak beni anlasın . hep aynı sorunlar çok bunaldım. bana bir akıl verin .. düşünemiyorum artık..
daha kötü ya canım, sen hayır dediğin halde yememiş içmemiş seni kocana şikayet etmiş demekki, resmen aranızı bozmuş, hayır dediğin an, işin ucunu bırakması gerekirdikvm bana sordu.. geçen akşam misafir gelecek yemeğe benmde işim var dedim. kvm yne tavır yaptı
bu seferlik gideceğim .. bi dahakine yine aynı.. hep böyle olucak. ohamile halimle bağıracak .. daha geçen oldu girmedim diye demedğini brakmadı eşim beni çok sever ama gitmem gerekiyorsa o yere gidilecek ne olur laf olurmuş. gelini gelmedi. ne kadar eski kafa aklı .. şimdiki kvlerin çoğunda böyle akıl kalmadı .. ne yapacağımı bilmiyorum
bu seferlik gideceğim .. bi dahakine yine aynı.. hep böyle olucak. ohamile halimle bağıracak .. daha geçen oldu girmedim diye demedğini brakmadı eşim beni çok sever ama gitmem gerekiyorsa o yere gidilecek ne olur laf olurmuş. gelini gelmedi. ne kadar eski kafa aklı .. şimdiki kvlerin çoğunda böyle akıl kalmadı .. ne yapacağımı bilmiyorum
kvm bana sordu.. geçen akşam misafir gelecek yemeğe benmde işim var dedim. kvm yne tavır yaptı
bence bu severlik gitmelisin. eşinle aranı bozma. kayınvalidene de tatlı dille konuş gitmek istemediğini düşünmesin. bidaha çağırdığı zaman güzelce bahaneler bul. gelmek istiyo ama gelemiyo izlenimi ver.
Peki eşinde bulunuyor mu bu yemeklerde?
Bence gelmesine yakın alın battaniyenizi yatın halsizim midem bulanıo başım ağrıo vs. normal şartlarda yapsanız belki inanmayabilir de hamilesiniz.Bu seferlerin sonu gelmez 1,2,3 tepesine çıkarlar insanın.Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..
Eşinin emir vermesi hiç hoş değil. Seni hicbirsey için zorlamamalari gerek ancak ben olsam eşimi yalnız bırakmaz ve keyifle giderdim yemeğe. İlişkileri sıcak tutmak gerek. Hepiniz huzurlu olursunuz.eşimde geliyor . eşim çalıştığı zamanda tek ben gidiyorum öyle