• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım bayanlar eşimin emir verir gibi konuşması..

seninki konuşabiliyor mu?:KK57:
benim ki çayı bitince, gözü tv de, bardağını bana doğru uzatır sadece:KK70:

Kizz madem oyle senin gözlerinin eşinde ne işi var.Cek şu gözlerini adamın üstünden TV'ye ver o güzel gozlerini, kulaklarini, aklini da gorsun o..:KK70:

Ama trafik polisi, bekci falansa dudugu varsa bilemeyecegim.hiih buldum kulaklik tak :KK53:

Ben senin yeerinde olsam tvye oyle bir dalarim ki cayim bittiginde gozler tvye kayik gider cayimi alir ayni sekil gelirdim.bir sey derse dur dur simdi hayatim bir dk.bekle cok heyecanli yer derdim:KK70:

Ayy sen ne sakin ne tatli seysin oyle:KK51:

Diyelim ki esiniz emrini verdi siz de gittiniz. Eve dondugunuzde normal canim cicim olabiliyor musunuz? Ayrica gittiginiz icin esinizi hic pisman ettiginiz oluyor mu?
1 gün sonra evt canm cicim oluyoruz.. eşime gittik diye kızmıyorum tavır yapmıyorum sadece beni düşünmediği için tavır yapıyorum. geçenlerde telofon açtı kvm haber veriyo öğleden sonra amcanları yemeğe cağırdım haberiniz olsun diye..insan 1 gün öncesin sorar işin varmı yokmu çalışıyorsun nöbetin varmı benmde fikrimi alır ama yok . eşimde annesinden yana oluyor ben sadece bunlara tavır yapıyorum.

Back
X