• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım bayanlar eşimin emir verir gibi konuşması..

nasılsa hamilesin sofra boyunca öğür ( abart hatta) bu yemek kokuları mahvetti beni de. sofradakilerinde midesini bulandır , bak bir daha çağırıyor mu seni :KK45::KK45:

şaka bir yana. eşinle aranızın bozulmasını göze alıyorsan gitme. yada gitsende de
hamileliği bahane edip erken kalkarsın..

Sakin onun dedigini yapma , birkez yaparsan alisir ..

Ne demek Geleceksin o yemege , kendi gitsin zikimlansin alla alla ..

meslek hastalığı ile ilgili değil .. böyle yapmazdı kvm eşimi fişekliyorsa allah bilir ..
kötü şeyler düşünme bence. olumlu düşün. keşke kayınvalidem de beni çağırsa seve seve giderdim. o da alt katımda ama hiç çağırmıyor..

Bazen laf ile değil de hâl diliyle anlatmak gerekiyor canım.
O yemeğe gitme.
Aynı şekilde emri vaki yaparsa, bir sonrakine de gitme.
anlasın ki, o üslubu kullandıkça, sen gitmeyeceksin.

Çünkü şu bir gerçek ki, eğer gidersen, her yemeğe çağrıldığınızda, "o yemeğe gideceksin" diyecek.
Önünü alamazsın o dakikadan sonra.

Eşinle zitlasmani şu dönemde tavsiye etmem.Hamile iken stres iyi değildir. Benim hamile iken çok stresli dönem geçiren tanidiklarimin çoğunun bebis ler büyüdükçe çok sınırlı oluyor.Onlarda hamilelikte yaşadıklarına yoruyor lar. Hatta keşke öyle yapmasaydik biz unuttuk belki ama ceremesini çocuk çekiyor çok Asabi diyorlar ki uzmanlardan bu yönde konuşuyor.

O yüzden sana tavsiyem çok önemli birsey olmadığı müddetçe bebisiniz için kaçının tartışmalardan. Erkekler alamazlar bu yönden. .Canınız elbet sık ilahiler ama uzatmadan için elinizden geleni yapın. .

Hem o arkadasa gitmemissin şimdi kv yedek gitmezsen o kişi için özellikle gitmediğini de düşünebilirler. Iyi yönden de bak gittiğin ortamda sana huzursuzluk vermiyorlar sa hamile halinde eve gel yemek yap vs. Olayından da Kurtulmuş olursun.Sohbet ederken yardimci olmak daha iyi olabilir..

Yani soylediklerimi iyi düşün bebeğin için restlesme ama politik davranabilirsin. Mesela o gün yorgun olabilirsin gidersin musait zamanda sizinle oturmak keyifli ama durumumu biliyorsunuz bende daha fazla durmak isterdim ama eve gitmem daha iyi olacak diyebilirsin.o kişilerle olmak hiç mi keyifli değil, hiç sevmediginizi kişiler mi ki?

senin asıl problemin kv.aslinda.ama onu da anlamaya çalış kv.ler Gelinleri gezmeye bayilirlar:)

Yani şimdi olaya bir de diğer taraftan bakmak lazım.

Geçenlerde dediğiniz ne zamandı? Üst üste iki daveti de "işim var " gibi genel bir bahaneyle geri çevirince , KV 'de bizden uzak durmak istiyor gibi bir izlenim bırakmış olabilirsiniz.

Gitseniz, yemek yiyip falan, 1 saate kalkamaz mısınız? Zaten evinizde yemek telaşı min 1 saat olacak.
o iş sadece yemekle bitmez hadi kahve iç hadi çayıda iç öyle gidersin falan saat geceyarısı olur o arada bulaşıkları falan toplamasan çekeceğin surat cabası kendi kv öyledir çünkü en iyisi gitmemek o zamanda kocanın tripleri falan offff offf ne yapsak
Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..
canım bende aynı binada oturuyorum kv ile anlıyorum seni .en azından çalışıyosun ben evdeyim diye bütün gün çekiyorum bunları.iyi tarafını düşün seninki yemeği kendi hazırlıyo hiç değilse bizimki onuda yapmıyo. geçen gün şehirdışından akrabası geldi gidene kadar yandım ben kendi çocuğuma bile zaman ayıramıyorum bazen birde o kadar hizmete yaptığım hiçbirşeyi beğenmez herkes yer o yemez böyle bi insan.sonuç olarak olay kocalarda bitiyo onlar pohpohladıkça vay gelinlerin haline .sana tavsiyem kocanın bazı şeyleri görmesini sağla güzellikle anlat asla kv için sert çıkma misal çok ağrım var dayanamıyorum falan de yoruluyorum naz yap biraz başka türlü çok başın ağrır

Eşinle zitlasmani şu dönemde tavsiye etmem.Hamile iken stres iyi değildir. Benim hamile iken çok stresli dönem geçiren tanidiklarimin çoğunun bebis ler büyüdükçe çok sınırlı oluyor.Onlarda hamilelikte yaşadıklarına yoruyor lar. Hatta keşke öyle yapmasaydik biz unuttuk belki ama ceremesini çocuk çekiyor çok Asabi diyorlar ki uzmanlardan bu yönde konuşuyor.

O yüzden sana tavsiyem çok önemli birsey olmadığı müddetçe bebisiniz için kaçının tartışmalardan. Erkekler alamazlar bu yönden. .Canınız elbet sık ilahiler ama uzatmadan için elinizden geleni yapın. .

Hem o arkadasa gitmemissin şimdi kv yedek gitmezsen o kişi için özellikle gitmediğini de düşünebilirler. Iyi yönden de bak gittiğin ortamda sana huzursuzluk vermiyorlar sa hamile halinde eve gel yemek yap vs. Olayından da Kurtulmuş olursun.Sohbet ederken yardimci olmak daha iyi olabilir..

Yani soylediklerimi iyi düşün bebeğin için restlesme ama politik davranabilirsin. Mesela o gün yorgun olabilirsin gidersin musait zamanda sizinle oturmak keyifli ama durumumu biliyorsunuz bende daha fazla durmak isterdim ama eve gitmem daha iyi olacak diyebilirsin.o kişilerle olmak hiç mi keyifli değil, hiç sevmediginizi kişiler mi ki?

senin asıl problemin kv.aslinda.ama onu da anlamaya çalış kv.ler Gelinleri gezmeye bayilirlar:)

Gitmek istemiyorum üzülen yine ben oluyorum hep aynı sorunlarla boğuşmaktan yoruldum. ben gittikçe yine çağıracak arkası kesilmeyecek. ne yapayacağımıda şaşırdım offf

Akşam yemeği benim için büyük dert çağıran olsa her gün giderim valla yemeğe:rolleyes:

bu seferlik gideceğim .. bi dahakine yine aynı.. hep böyle olucak. ohamile halimle bağıracak .. daha geçen oldu girmedim diye demedğini brakmadı eşim beni çok sever ama gitmem gerekiyorsa o yere gidilecek ne olur laf olurmuş. gelini gelmedi. ne kadar eski kafa aklı .. şimdiki kvlerin çoğunda böyle akıl kalmadı .. ne yapacağımı bilmiyorum
Taviz tavizi doğurur

bu seferlik gideceğim .. bi dahakine yine aynı.. hep böyle olucak. ohamile halimle bağıracak .. daha geçen oldu girmedim diye demedğini brakmadı eşim beni çok sever ama gitmem gerekiyorsa o yere gidilecek ne olur laf olurmuş. gelini gelmedi. ne kadar eski kafa aklı .. şimdiki kvlerin çoğunda böyle akıl kalmadı .. ne yapacağımı bilmiyorum
hayir gitme. Sen taviz verdikce onlar fazlasini isteyecekler. Artik taviz verme.

Diyelim ki esiniz emrini verdi siz de gittiniz. Eve dondugunuzde normal canim cicim olabiliyor musunuz? Ayrica gittiginiz icin esinizi hic pisman ettiginiz oluyor mu?

kesinlikle zor..ama hamilesin ya sende bu durumu iyi niyete çevir (evde yorulmaman için) git yemek ye 1 saat sonra eve geç..yorgunum duş alcam falan de..hem kendi canını sıkmazsın hemde kv gönlü olur..

Davete git mide bulantısı numarsı yap lavaboya git kusma numarası yap ikide inle git evine dinlen:-)

Ben de bana emir verildiğinde yapacağım varsa da yapmam.
O kadar inadım ki bu konuda götürmek için saçımdan sürüklemesi gerekir.

Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..

çok fazla huzursuzluk çıkmayacaksa gitmeyin eşinizde kayınvalidenizde her çağırdıklarında gitmek zorunda olmadığını zı anlasınlar.

Back
X