- 14 Ağustos 2017
- 95
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi gigisworld
-
Maaşesef öyle becerilerim yok canım ne alaka fikirlere açık olmasam buraya yazmamTamam anladım. Evden yap diye yazdım kim ne anlicakki. Fikirlere açık değilsin. Kendine acıyorsun. Ozaman buraya yazıp ne bekliyorsun vah üzüldümmü yazsaydım. Hayatında başarılar iyi akşamlar
Ne istiyor senden neyi sorun yapıyor?
o zaman eşinle aranı düzeltene kadar para kazanma konusunu açma.Hoşuna gitmiyor derken ne yapıyor anlamadım.Para kazanmamı istemiyor dil öğrenmem hoşuna gitmiyor bir defa evde kavga oldu kpvdu bizi zaten
Yani kendi ayağım üzerinde durmaya yaklaşmak hoşlarına gitmiyoro zaman eşinle aranı düzeltene kadar para kazanma konusunu açma.Hoşuna gitmiyor derken ne yapıyor anlamadım.
Yani size evde eziyet filan etmiyorlar dimi?Sadece çalışmanızı istemiyorlar.Bunlar dışında pekte sorun yok gibi.Yani kendi ayağım üzerinde durmaya yaklaşmak hoşlarına gitmiyor
Onlar bir tuhaf ama siz de az sayko değilsiniz hani.Geri dönsem ne olacak ? Sabredicem mecburum sadece bir bilginiz var mı eş nasıl kendine bağlanır
Bu durumdayken sen birde çocuk mu istiyorsun yani? Bir durumu düzelt bari ondan sonra düşün. İlerde bosanirsan ne olacakEşim 30’undan büyük hala çocuk istemiyorum diyor
Ne farkedecek avrupa ‘da bir üşke canım
YokYani size evde eziyet filan etmiyorlar dimi?Sadece çalışmanızı istemiyorlar.Bunlar dışında pekte sorun yok gibi.
Tamam söyleme. Gizli kalsın
Bu şekilde çocuk doğurup süresiz vize alsan ne olacak eğitim yok,dil yok,iş yok ayrılsan kalacak yer yok.türkiyeye dön daha fazla eziyet göreceğine.en azından dil sorunun olmaz.Süresiz vize için böyle bir adama çocuk yapılır mı?bir şekilde altınlarını almaya bak.tabi duruyorlarsa.
Onlar bir tuhaf ama siz de az sayko değilsiniz hani.
Bu durumdayken sen birde çocuk mu istiyorsun yani? Bir durumu düzelt bari ondan sonra düşün. İlerde bosanirsan ne olacak
işe girin çalışın ve beş kuruş koklatmayınArkadaşlar yurtdışına gelin geldim . Kayınvalidem ile kalıyorum. Kendisi erkek tarafında takılan altınları ve paraları bana vermedi. Bana taktıgı altınlarıda kendisi saklıyor güya. Evde giç sözüm geçmiyor . Eşimede geçmiyor. Salak gibiyim. Eşim para vermiyor. Bana mal gibi davranıyor. Ben ne yapacagımı sasırdım. Bıktım artık. Çok mutsuzum
Eee zaten istedikleri dönmem niye dönüm burada her imkan var
Ailenizle konusun ve evinize dönünArkadaşlar yurtdışına gelin geldim . Kayınvalidem ile kalıyorum. Kendisi erkek tarafında takılan altınları ve paraları bana vermedi. Bana taktıgı altınlarıda kendisi saklıyor güya. Evde giç sözüm geçmiyor . Eşimede geçmiyor. Salak gibiyim. Eşim para vermiyor. Bana mal gibi davranıyor. Ben ne yapacagımı sasırdım. Bıktım artık. Çok mutsuzum
İmkan var diyorsun ama faydalanamıyorsun ki.işe gitmeden hangi imkandan faydalanacaksın?haftada bir seferle dil öğrenebilecek misin?Eee zaten istedikleri dönmem niye dönüm burada her imkan var
size tek diyebileceğim iyi korunun çocuk yapmayınBurda temizlik işine girim diyorum ona bile izin vermiyorlar dün 1 bugün ili diyor kayınalidem elime para geçsim istemiyor kendi kayınbabamın paralsrını harcıyor sürekli eşim bana para bile vermiypr bide 5 vakit namaz kılıypt hepsi. Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?