- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi gigisworld
-
Vize için çocuk yapmak istiyor imkanlar iyimş orada...hangi imkansa resmen evde hapis hayatı yaşıyor.size tek diyebileceğim iyi korunun çocuk yapmayın
burda esir olmaktansa ailemin yanında işsiz güçsüz ya da asgari ücretle biyerde çalışır yine de oralarda durmazdımCanım iş yok güç yok eğitim yok ailemin maddi durumu çok kötü prda psikolojim çok bozulmuştu bu tuz biber oldu
anladımVize için çocuk yapmak istiyor imkanlar iyimş orada...hangi imkansa resmen evde hapis hayatı yaşıyor.
Temizlik isine bile girmenize izin vermeyen aileyi terk etmek istemiyorsunuz cunku orda imkanlar guzelmıs, oyle diyorsunuz.Burda temizlik işine girim diyorum ona bile izin vermiyorlar dün 1 bugün ili diyor kayınalidem elime para geçsim istemiyor kendi kayınbabamın paralsrını harcıyor sürekli eşim bana para bile vermiypr bide 5 vakit namaz kılıypt hepsi. Allah büyük
Deli misiniz ? Ben kendim için demedimVize için çocuk yapmak istiyor imkanlar iyimş orada...hangi imkansa resmen evde hapis hayatı yaşıyor.
Temizlik isine bile girmenize izin vermeyen aileyi terk etmek istemiyorsunuz cunku orda imkanlar guzelmıs, oyle diyorsunuz.
Dısarı bıle cıkamazken hangi imkanlardan faydalanmayı dusunuyorsunuz?
Çalışmamamı ve dilimi geliştirmemi istememeleri Dışında bir sorun yok diyorsun ama zaten istedikleri dönmem diyorsun.O zaman sorunun boyutu büyük.Çocuk olmadan da süresiz oturum alınıyor belli bir seviyeye gelip sınava girip belge alınca.Evde kendiniz çalışıpta yapabilirsiniz.Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama Almanya da kursa gidip o belgeyi almak zorunlu.Yani sınavı geçemeseniz bile kursa gitmek zorunlu.Öle hafta da bir olan kursta değil.Eğer yaşadığın ülkeyi yazarsan orada yaşayanlar yardımcı olabilir sistem konusunda.Eee zaten istedikleri dönmem niye dönüm burada her imkan var
Lihtenştayn’da falan yaşıyor herhalde.Tamam söyleme. Gizli kalsın
Neden şaşırmadım acaba...Anlamadım ne dediğinizi
Peki biz burdan sana ne yapalım boşan yok çalış yok dil öğren yok ailene dön durumları kötü yok (ki muhtemeleno yüzden evlendin sandın ki çok güzel olacak avrupa) dua mı edelim ne yapalım ayrıca konu silmek yasakPara kazanmamı istemiyor dil öğrenmem hoşuna gitmiyor bir defa evde kavga oldu kpvdu bizi zaten
Lihtenştayn’da falan yaşıyor herhalde.
Kim için dediniz?sizden akıllıyım çok şükür.Deli misiniz ? Ben kendim için demedim
e bunun çözümü belli.ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.kendine bu muameleyi layık görüyorsan ,evlilik bu sanıyorsan sus otur.çözümün belli : arkana bile bakmadan kaçıp boşanmak..boşanmayacaksan susucaksın başka yol yok.Az öncede eşimle kavga ettik. Yatakta adını söyleyip dokunuyorum uyanık telefona bakıyor cevap vermiyor bile bana. Ve kızlar gerçekten kötü birşey yapmıyorum. Ne dediyse her dediğini yapıyorum Allah ıslah etsin hepsini !!!
Anneniz babanız sizi nasıl yolladı oralara yaAnneniz babanız sizi nasıl yolladı oralara ya
Evlat bukadarmı değersiz Allah aşkına
ne mesleği var ne dili var ne bişeyi var elinde yurtdışına gidecek kv kp hepsi bir oturacak bende anne olarak rahat edicem öylemi
Bak canım ben Almanyada doğdum büyüdüm.
Senin gibi gelin gelen nice kızlar hep ziyan oldu
Hepsi dünya güzeli, evlendikleri adama fazla
ama o çok sevdiğiniz adamları anne baba zorla evlendiriyorlar
genelde hepsinin yabancı sevgilileri var
ondan 'kurtarmak' için Türkiyeden yüzü gözü güzel, eğitimsiz bir kızı 'alıp' getiriyorlar
O adamlar o yabancı sevgililerini genelde bırakmıyorlar evli de olsalar, çocuğuda olsa
onu bıraksa başkasına gidiyor
çünkü karısı zaten dünyadan bi haber
anne babası ile evinde oturuyor adam hayatına devam ediyor
belki yaş aldıkça akıllanıyor oda belki
Sizi tanımiyorum ama şartlarınız buna uyduğuna eminim
Şimdi sizi bu şekilde gelin getirmiş aile gözününüzün açılmasını istermi bi otur düşün
Sen altın, para ,pul hepsini geçtim çocuk diyorsun
Neyine güvenip çocuk yapacaksın
o çocuk büyüp kreşe/okula başladığı zaman öğretmenleri ile nasıl iletişim kuracaksın
hastlandığı zaman dr a getirdiğinde dr la nasıl anlaşcaksın?
çocuğun yokken aklını başına topla
Anneniz babanız sizi nasıl yolladı oralara ya
Evlat bukadarmı değersiz Allah aşkına bu ne demek anlayamadım?Yurt dışına evlenmesine izin verilen evlat değersiz olduğu mu izin veriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?