YaRdIM ..BİRİ YOL GÖSTERSİN..

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
Boşanmamım ardından aylar sonra bir tanıdığımız aracılığı ile birini tanıdım.tanıdım derken sosyal medyadan birbirimizi ekledik.başka şehirde kendisi.tam 3 ay hiç yazışmadık.yüzyüze görüşmek daha uygun diye düşündük ama bir fırsat olmadı ben gidicektim onun olduğu şehre hem akrabalarımız var orada onlara gitmişken onunlada tanışırız diye düşünmüştüm.kısmet olmadı ama gitmek.detaylara girmiyorum tam bir haftadır konuşmaya başladık netten.çocuk çok olgun yaşı 31.sabah gunaydın diyorsa akşaama yazmaz veya akşam yazar sabah yazmaz.öyle havadan sudan yaptığı işlerden ders çalışmasından falan bahsediyor.neyse ben gelirim bir kahveye nasipse kısmetse uğramaya çalışırım dedi.tamam beklerim dedi.1 gün hiç yazmadı falan.sonra bu arkadaşının yanına gidicekmiş arabayı yeni kullanmaya başlamış kendini geliştirmek için başka şehirre gidicekti dedim bana gidince yaz geldim diye merak ederim dedim .oda tamam merak etme dedi.ama yazmadı bende yazmadım çünkü sevgilisi falan değilim niye sıkıyımda yazıyım durmadan dedim.gece ben gittim geldim tekrar merak etme yazmış bana.ben zaten onu merak edip ortak tanıdığımıza sormuştum gitmiş mi diye neyse ben onun yazdığına hiç cevap vermedim sinirlendim ya tamam sevgili değiliz ama karşısında bir insan var haber ver demişim yani cevap vermedim dün hiç yazmadım oda yazmadı.yani ne yapmaya çalıştığını anlamadım .olgunmuş çok netten konuşmak ne kadar doğru olurmuş falan demiş en başta ortak tanıdığımıza ama ben yinede bir kızı beğendiysen için bir pır pır eder sevgilin yoksa bi mutlu olursun konuşmaya bahane ararsın falan diye düşünüyorum YANLIŞ MI BU DÜŞÜNCEM.???????

Bence size o mesajı gene atmayacaktı ama ortak tanıdığınız sorduğunuzu söyledikten sonra aklına geldi.
İlgi duyan bir insan ilgisini büyük bir olgunlukla da gösterebilir.

Ne olgunu? Adamı tanımıyosun bile. Cool gözükmeye çalışan bir ergen bar karşında.

Bence size o mesajı gene atmayacaktı ama ortak tanıdığınız sorduğunuzu söyledikten sonra aklına geldi.
İlgi duyan bir insan ilgisini büyük bir olgunlukla da gösterebilir.
aynen bende dedim ortak tanıdığımıza sen mi söyledin diye ama oda yok dedi.yani ne olursa olsun boşanmış biri olsamda kimsenin peşinden koşamam ben ,beni alsın beni tanısın diyemem kendi kaybeder .

Ne olgunu? Adamı tanımıyosun bile. Cool gözükmeye çalışan bir ergen bar karşında.
hay ben onun cool una ya canm çok sıkıldı başlarda mutluydum ben bide yazışınca ki bu hafta sonu görüşürüz falan diyordum kendi kendime onun haberi yok tabi ama bitti işte gibi bişey oldu bu saatten sonra yazarsa sinirlenip ağır konuşmaktan korkuyorum

Hiç sinirlenme. Onun gibi yap. Arama sorma. Anlar o da.

Peşinden koşmanı beklemiş.

ben mi dedim kendi kendime gelin güvey olup heyecanladım.adam öküz çıktı gerçekten ne olursa olsun ya bir bayandan ersimde bile hoşlandıysan tanımak istiyorsan konuşmak için bahaneler üretirsin bu son mesajlaşmalarımız geriledi üzüldüm yine ve ben üzülmekten yoruldum zaten enkazdan çıkmışım erkende davranmadım zaten bişeyde yapmadım davranmak derken kendiliğinden çıktı.duygularım çok karışık.

Sizin neden sinirlendiğinizi anlamadım açıkcası.
Sizin tavırlarınız anormal bence adamın değil.

Birbirinizi hiç görmemişsiniz, tanımıyorsunuz, arkadaş/dost değilsiniz, sevgiliz hiç değilsiniz.
Adamın böyle davranması bana gayet normal geldi.

Siz kendi kendinize film kurmuşsunuz bence...

bak şimdi bir adamın sevgilisi yoksa ve benle tanıştırılmak istiyorsa ve beni beğenip ekliyorsa ciddi bir işe kalkışmışsa ne olursa olsun tanımaya çalışacak evet yüz yüze görüşmemiş olabiliriz .ama ona yaz bana dedim gidince merak ederim oda tamam dedi.ama aklına bile gelmemişim ki yazmadı.adam yerine koymayanı ben hiç koymam.arkadaştık arkadaşım o kadar sohbet ettik yani başta beni beğenmediğini soylersen onu anlarım yani..

Aklına gelmediniz çünkü onun için yabancısınız.
Sosyal medya ya eklemek ciddi bir iş değildir.
Siz çok yanlış anlamışsınız...

Aklına gelmediniz çünkü onun için yabancısınız.
Sosyal medya ya eklemek ciddi bir iş değildir.
Siz çok yanlış anlamışsınız...
yok yok emin olalım bak bende düşünüyorum ortak tanıdığımız dediğim kişi unutulcak biri değil yani çok yakın riske atamaz

Hanımefendi sizin gibi bir sürü kişiyle konuşuyor olabilir aklınızda bulunsun
öyle biri değil dediler ama tabiki kimseye güvenmiceksin ya zaten çok üzülüyorum adam kalmadı memlekette kaldım ben kesin aklımdan çocuktu yuvaydı şeylerini çıkarmam lazım benm ..

öyle biri değil dediler ama tabiki kimseye güvenmiceksin ya zaten çok üzülüyorum adam kalmadı memlekette kaldım ben kesin aklımdan çocuktu yuvaydı şeylerini çıkarmam lazım benm ..
Evet hanımefendi bu düşünceleri bırakın zaten yuva düşüncesiyle birini aramayın tesadüfen karşılaşırsınız bir gün biriyle o kişiyle yuva kurulur mu diye düşünmeniz daha doğru

İlgisiz erkeklere tahammül edemem hiç.

Zaten bir evlilik tecrübeniz varmış, bu sefer daha sağlam adımlar atmak icap eder.
Bence hiç çekmeyin bu odun adamı.
Eminim ayaklarınızı yerden kesecek ilgili sevgili birini bulursunuz.çok da mutlu olursunuz inşallah

hiç oralı olma o yazmadıgı sürece yazma,ve yüzyüze görüşme davetını ondan bekle..
o oralı olmazsada sonrasında yol ver gitsin zaten..
agzın yanmış 1 kere şimdi yogurdu ufleyerek yeme zamanı..
kımsenın nazını kaprısını cekmeyın

Bende böyle bi olay yaşamıştım. Aynı çok ilgisizdi mesaj yazmazdı. Görüştükten sonra düzeldi. Emin olmadığım içim sana çok fazla Ümit veripte üzmek istememiştim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…