- 27 Temmuz 2017
- 181
- 42
- 18
- 31
- Konu Sahibi Delidolumm
-
Ameliyat olalı 3 yıl mı oldu ?ve ne zaman oluştu ödem ilk bir yılda ödemmlerin bitmiş olması gerekir eğer ilk günden itibaren devam eden birşeyse başka bir sorun olabılırKızlar ameliyat sonrası sizlerde de burun içi ödemi oluştu mu eğer oluştuysa ne kadar sürede geçti? Sağ burun deliğimde nefes almamı engelleyen bir şişlik var ve 3 senedir geçmiyor lanet olsun doktor da açıklama yapmadı ne yapacağım ben
Sizlerde de oldu mu aynı şey lütfen yardım edin
İlk haftalardan beri var canım sizlerinki ortalama kaç ayda iniyor merak ediyorumAmeliyat olalı 3 yıl mı oldu ?ve ne zaman oluştu ödem ilk bir yılda ödemmlerin bitmiş olması gerekir eğer ilk günden itibaren devam eden birşeyse başka bir sorun olabılır
Off ya çok pişmanım çokkk3 yıl olduysa düzelmez o canım doku oluşmuştur belki dikiş yerlerinde bi doktora görün bi çaresi vardır elbet
Dr dan kaynaklı kesinlikle normal ödem zaten iniyor o kesinlikle ödem olamaz muaynelerınızde doktorunuza söylemediniz mi ? Ben olalı 5 hafta oldu 4. Gün tamponlarla nefes alabıldım az az ve sonrasında hiç tıkanmadım ki ben hiç nefes alamıyordumTek ben de mi var burun içi ödemi acaba doktordan mı kaynaklı yoksa herkesde oluyor mu
Doktor şişin iner falan diye geçiştirdiDr dan kaynaklı kesinlikle normal ödem zaten iniyor o kesinlikle ödem olamaz muaynelerınızde doktorunuza söylemediniz mi ? Ben olalı 5 hafta oldu 4. Gün tamponlarla nefes alabıldım az az ve sonrasında hiç tıkanmadım ki ben hiç nefes alamıyordum
Ayy inşallah öyle değildir ya hemde baya şişti böyle ufak bi şişlik de değil acaba bir şeyler ters mi gidiyor da doktor bana söylemediherşey doktordan kaynaklı değil burun içinde ödem oluşup sonra dokuya çevirebilir oluyor böyle şeyler en iyi doktorların bile var revizyonu. çökme değil dokuysa dediğim tabi
Canım olurda 3 yıl sonra bu kadar nefes almanı engelliycek kadar olurmu zaten kendinde yazmışsın baştan beri varmış doktorun geçiştirmişKorktum vallahi yaa bu sadece bende mi oldu şimdi demek ki bir şeyler ters gidiyor.Ben her ameliyattan sonra burun içinde ödem olur zannediyordum
Korktum vallahi yaa bu sadece bende mi oldu şimdi demek ki bir şeyler ters gidiyor.Ben her ameliyattan sonra burun içinde ödem olur zannediyordum
Ayy ne güzel ya keşke bende öyle olsaydım iki taraftan da zor nefes alıyorum :,(Kesinlikle baktir hic nrmal degil uc seneden bahs ediyorsun. Ben daha bi ayimda bile deyilim ve iki taraftan da super nefes aliyorum simdilik. Doktor alciyi cikartinda demisti burnun siscek nefes alman daralcak ilk zaman demisti. O bile olmadiii. Hep iyi nefes aldim.
Benim doktor bırak spreyi,burun içindeki kirliliği temizlemek için deniz suyu bile yazmadı ki ben yazın diye ısrar ettiğim halde tuzlu suyla temizle dedi ama ben yinede eczaneden gidip aldım.60 yaşında var doktorum acaba ondan mı kaynaklı pek bilmiyor sanki böyle şeyleribenim 6. ayda sağ delikte tıkanma yapan bir şişlik olmuştu. pamuklu çubuğu sokunca hissedebiliyordum sert sert. doktora gittim, ameliyatta konkası yakılan tarafta konka büyümesi olmuş. bazen ameliyattan sonra olabiliyor dedi. burun içini açmak için minik spreyler var ya ondan verdi. baya rahatlattı. şimdi tıkanır gibi olduğunu hissettiğimse 1 doz sıkıyorum hemen ufaltıyor eti. ama olmadı başka bir doktora göster bence, kafana göre ilaç kullanma.
Uzuldum senin adina jaaa. Gecmis olsun. Insallah duzelirAyy ne güzel ya keşke bende öyle olsaydım iki taraftan da zor nefes alıyorum :,(
İnanki nefes alamamak çok zor bir şey helede gece yastığa başını koyunca burnundan nefes alamamak ve ağzından almaya çalışmak bunu yaparkende zorlanıp bir türlü uyuyamamak yok mu ahh ahh bazen ağlıyorum sinirden.Nefes almaya hasret kaldım.Allahım bana nefesimi geri verUzuldum senin adina jaaa. Gecmis olsun. Insallah duzelir
İnanki nefes alamamak çok zor bir şey helede gece yastığa başını koyunca burnundan nefes alamamak ve ağzından almaya çalışmak bunu yaparkende zorlanıp bir türlü uyuyamamak yok mu ahh ahh bazen ağlıyorum sinirden.Nefes almaya hasret kaldım.Allahım bana nefesimi geri ver
Haklısın canım ben yıllardır bu nefws problemini yaşıyorum zaten sanırım benim imtihanım bu.Ameliyatı olmadan öncede nefes almakta zorlanıyordum hala da aynıyımAy kiyamam jaaaa doktoruna kesinlikle git ve sikayetlerinden bahs et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?