• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM...buzdolabının dondurucu kısmına koyduğum gıdalara koku siniyor

burcuozkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
3
0
36
Ankara
arkadaşlar buzdolabının dondurucu kısmına koyduğum gıdalara koku siniyor. çalışan bir bayanım. hazır olsun diye bazı gıdaları haşlayıp ya da kavurup dondurucuya atıyorum. fakat son zamanlarda dondurucudan çıkattığım gıdaları yıkadığım ve iyice pişirdiğim halde sinen kokudan kurtulamıyorum. ne yapmam gerekiyor. ne önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.:5:

arkadaşlar buzdolabının dondurucu kısmına koyduğum gıdalara koku siniyor. çalışan bir bayanım. hazır olsun diye bazı gıdaları haşlayıp ya da kavurup dondurucuya atıyorum. fakat son zamanlarda dondurucudan çıkattığım gıdaları yıkadığım ve iyice pişirdiğim halde sinen kokudan kurtulamıyorum. ne yapmam gerekiyor. ne önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.:5:

koymuş olduğunuz poşetleriniz yırtık mı acaba?poşetlerde yırtık,delik olunca buzluğun kokusu yiyeceklere siniyor.yiyeceklerinizin muhafazasının çok sıkı olmasına dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum.ben de buzluğa çok şey koyarım,hayat kurtarıcım benim:1:

buzluk kısmını temizleyebilirsin.Poşetlere koyuyorsan iki poşete sarabilirsin.

Sen önce buzdalabının fişini çek sonra karbonatlı suyla güzelce içini sil sonra vanilya bir kabın içine boşaltıp biraz beklet buzluğuna koyduğun poşetler mutlaka buzdolabı poşeti olsun aksi taktirde beyaz başka poşetler muhakka koku yapıyor birde yazın başında koyulan ürünlerini elden çıkar kaç ay oldu kolay6 gelsin

arkadaşlar.. öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. ancak; dondurucu kısmını en geç bir ayda temizlerim, kullandığım poşetler buzdolabı poşeti ayrıca son zamanlarda koku siniyor diye iki poset kullanıyorum. artık ne yapacağımı şaşırdım. geçenlerde kahve konulması gerektiği duydum onu da uyguladım. bakalım sonucuna. teşekkürler hepinize... başka öneriniz varsa bekliyorum.

NOT: Acaba markadan mı kaynaklanıyor. benim ki VESTEL son üretilenlerden

buzluğuna bi çay tabağına türk kahvesi bi çay tabağına vanilya koy cnm bnmde öyleydi.2 hafta bıraktım onları orda ne koku kaldı ne bişi dene bence

Dün bir arkadaşıma gittik onun da buzdolabı veste markaydı ve koku yapıyormuş. Servis çağırmışlar ve o sorunu çözebilmiş. Bir düğmeden bahsettiler ama anlamadım. Sorun o düğme yüzünden oluyormuş.

benim buzdolabı markam beko ama yinede koku oluyor bende normal sanıyordum halledilebiliyormuymuş o okuku problemi??

arkadaşlar.. öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. ancak; dondurucu kısmını en geç bir ayda temizlerim, kullandığım poşetler buzdolabı poşeti ayrıca son zamanlarda koku siniyor diye iki poset kullanıyorum. artık ne yapacağımı şaşırdım. geçenlerde kahve konulması gerektiği duydum onu da uyguladım. bakalım sonucuna. teşekkürler hepinize... başka öneriniz varsa bekliyorum.

NOT: Acaba markadan mı kaynaklanıyor. benim ki VESTEL son üretilenlerden

Allah Allah tüm bunlara rağmen koku yapıyorsa servisle görüşün isterseniz. Benimde vestel ama 5 yıllık bir model hiç böyle bir sorunla karşıalşmadım.

Arkadaşlar benimde arçelik buzdolabımın dondurucu kısmına ne koysam poşet kokusu siniyorr.buzdolabı poşetinden başkada kullanmıyorum.ama puaçadır kektirr iğrenç poşet kokuyo atmak zorunda kalıyorum.ne yapmam gerek yardımcı olun banada.

benim dolabımda kokuyordu
temizleyip lastiklerine bebek pudrası döktüm
1 ay oldu hala kokmuyor

Arkadaşlar benimde arçelik buzdolabımın dondurucu kısmına ne koysam poşet kokusu siniyorr.buzdolabı poşetinden başkada kullanmıyorum.ama puaçadır kektirr iğrenç poşet kokuyo atmak zorunda kalıyorum.ne yapmam gerek yardımcı olun banada.
bir çözüm bulursan ltfen banada yardımcı ol:)
aynı sorundan bende de var.benim buzdolabım samsung internetten araştırıyorum hala çözüm bulamadım ama bazı buzdolaplarının arkasında motorum olduğu alt bölümde plastik bir kabtan bahsediyorlar belki senin dolabında vardır ben söktümbizimkinde yok o kabı çamaşır suyuyla temizliyorlarmış koku filan kalmıyormuş umarım senin sorunun ole bişedir açması çok kolay beceremem dersen mutlaka eşine bir baktır çok kişi bu şekilde kokularını gidermiş umarım senin sorununda budur..:)

Back
X