- Konu Sahibi burcuozkan
-
arkadaşlar buzdolabının dondurucu kısmına koyduğum gıdalara koku siniyor. çalışan bir bayanım. hazır olsun diye bazı gıdaları haşlayıp ya da kavurup dondurucuya atıyorum. fakat son zamanlarda dondurucudan çıkattığım gıdaları yıkadığım ve iyice pişirdiğim halde sinen kokudan kurtulamıyorum. ne yapmam gerekiyor. ne önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.
buzluğuna bi çay tabağına türk kahvesi bi çay tabağına vanilya koy cnm bnmde öyleydi.2 hafta bıraktım onları orda ne koku kaldı ne bişi dene bence
benımkılerde kokuyr ya hem ne koku sıldım koku gıderıcı aldım degısen yok
arkadaşlar.. öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. ancak; dondurucu kısmını en geç bir ayda temizlerim, kullandığım poşetler buzdolabı poşeti ayrıca son zamanlarda koku siniyor diye iki poset kullanıyorum. artık ne yapacağımı şaşırdım. geçenlerde kahve konulması gerektiği duydum onu da uyguladım. bakalım sonucuna. teşekkürler hepinize... başka öneriniz varsa bekliyorum.
NOT: Acaba markadan mı kaynaklanıyor. benim ki VESTEL son üretilenlerden
bir çözüm bulursan ltfen banada yardımcı ol:)Arkadaşlar benimde arçelik buzdolabımın dondurucu kısmına ne koysam poşet kokusu siniyorr.buzdolabı poşetinden başkada kullanmıyorum.ama puaçadır kektirr iğrenç poşet kokuyo atmak zorunda kalıyorum.ne yapmam gerek yardımcı olun banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?