Calismiyorum .pazara bendeil kayin validem gidio daha dogrusu para onda oluo birlikte gidiyoruz onada soluyememyapılır canım o çok da pahalı oldugunu sanmıyorum. eşinden neden bu kadar korkuyosun ?
sen calısıyosan sen yaptır calısmıyosan eşin de para vermezse pazara gittiğin paradan ayır yaptır.
hadi ya. cocugun var mı o yaptı falan desen ona da kızar mı?Calismiyorum .pazara bendeil kayin validem gidio daha dogrusu para onda oluo birlikte gidiyoruz onada soluyemem
Bilerek deli değilsin ya kapı kolunu koparmazsınBilerek yapim yada yapmim bana kizacak cunki bunu biliyorum
Cocugum yok malesef ..hadi ya. cocugun var mı o yaptı falan desen ona da kızar mı?
Takilan yeri kirilmisÜzülmeyin korkmayın bu kadar eşinizden. Yapılır o. Kırıldı mı çıktı mı?
Denedim takamadim .belkide bi anda korktim panikledim iste bilmiyorum ilk defa bu basima geldi.kendi babamdan beri boleyim evde bisi kirilsin babam sen kirdin sen bozdun elinde zehir var diye hep bagirirdi bana ben yapsamda yapmsamda oyuzden bisi kirilip bozulunca hep panik oluyorumÖncelikle bi sakin ol.Atla deve bir rakam değildir.Hiç hiç mi paranız yok?Tamam olduğunda yaptırırsınız,ev sahibi günlük kontrole gelmiyor ya.
Biraz incele belki kendin monte edebilirsin.Eşin de o kadar kızıp sert davranırsa pencere kolunu ver koynunda yatırsın!Töbe töbe.benden kıymetli mi dersin.
Belli ki daha önce bu tarz durumlar yaşamışsınız ve eşin aşırı tepki göstermiş.
Belki kizmiycak bile ama iste panik yapiyorumKapı koluna olay çıkartacak adamla ne diye evlendin sen?
5-10 liralık bişey yahu o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?