Yardim camin kolu :(

-Lavinia

...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3.675
4.207
83
Merhabalar suan burda cok ruzgar var pencereyi kapatayim dedim ama bi anda pencerenin kolu elimde kaldi cok kotu durumdayim esim gorse mahfeder beni ev bizim deil kira cunki

Ne bu telaş canm bir sakin ol. Altı ustu bir kapı kolu bu kadar büyütme.. neden bu kadar korkuyorsun eşinden ? Bilerek yapmadın sonuçta

yapılır canım o çok da pahalı oldugunu sanmıyorum. eşinden neden bu kadar korkuyosun ?
sen calısıyosan sen yaptır calısmıyosan eşin de para vermezse pazara gittiğin paradan ayır yaptır.

yapılır canım o çok da pahalı oldugunu sanmıyorum. eşinden neden bu kadar korkuyosun ?
sen calısıyosan sen yaptır calısmıyosan eşin de para vermezse pazara gittiğin paradan ayır yaptır.
Calismiyorum .pazara bendeil kayin validem gidio daha dogrusu para onda oluo birlikte gidiyoruz onada soluyemem

Bir pencere kolu 5 tl canım üzme kendini bu kadar eğer pvc ise kollarınız çok pahalı değil..Artı eşinde bu ne böyle bir kol için mahfedecek hiçbirşey senin canından önemli değil.

Bilerek yapim yada yapmim bana kizacak cunki bunu biliyorum
Bilerek deli değilsin ya kapı kolunu koparmazsın
Ne münasebet kızacak,töbe estağfurullah.
Kıyamam bu nasıl bir korkudur ya,
Sinir oldum.
Bizim buradan ayrıca yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
eşin gelecek kızacak mı ne zıkkımsa kızacak,tamir ettirecek.

Öncelikle bi sakin ol.Atla deve bir rakam değildir.Hiç hiç mi paranız yok?Tamam olduğunda yaptırırsınız,ev sahibi günlük kontrole gelmiyor ya.
Biraz incele belki kendin monte edebilirsin.Eşin de o kadar kızıp sert davranırsa pencere kolunu ver koynunda yatırsın!Töbe töbe.benden kıymetli mi dersin.
Belli ki daha önce bu tarz durumlar yaşamışsınız ve eşin aşırı tepki göstermiş.

Denedim takamadim .belkide bi anda korktim panikledim iste bilmiyorum ilk defa bu basima geldi.kendi babamdan beri boleyim evde bisi kirilsin babam sen kirdin sen bozdun elinde zehir var diye hep bagirirdi bana ben yapsamda yapmsamda oyuzden bisi kirilip bozulunca hep panik oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…