Bisi almak istedigimde yada bi yere gidicegimde verir genelde ..sadece pazara kaynanamla cikioruz ozmn onda olio para ben karimiorumki benim ondan para gizledimj sakladimi dusunmesin sorun cikarmasjn diyeBir cam kolu için eş mahvediyor. Pazar harçlığı bile kayınvalidenin elinde oluyor. Belli ki başka harçlık da verilmiyor. Sadece neden demek istedim. Neden???
Canım bak kendin fark etmişsin babanın öyle sert davranmasının izi kalmış üstünde.Bu o kadar kızılacak bir şey değil.plastik malzeme sonuçta güneş de alıyor çürüyor belli bir ömrü var.dediğin gibi belki de hiç kızmaz eşinDenedim takamadim .belkide bi anda korktim panikledim iste bilmiyorum ilk defa bu basima geldi.kendi babamdan beri boleyim evde bisi kirilsin babam sen kirdin sen bozdun elinde zehir var diye hep bagirirdi bana ben yapsamda yapmsamda oyuzden bisi kirilip bozulunca hep panik oluyorum
Bisi almak istedigimde yada bi yere gidicegimde verir genelde ..sadece pazara kaynanamla cikioruz ozmn onda olio para ben karimiorumki benim ondan para gizledimj sakladimi dusunmesin sorun cikarmasjn diye
Aynenbaktın cok kızıyo kapının koluyla kafasına kafasına vur
Hayir asla esim bana vurmaz buyuk seylerden bile kavga ciksa yine de vurmaz...Altı üstü kol . .
Neden bu kadar rahatsız oldunuz?
eşiniz şiddet mi gösteriyor?
Hayir asla esim bana vurmaz buyuk seylerden bile kavga ciksa yine de vurmaz...
Allah mutlulugunuzu daim etsin.camin kolununda ömrü bitmis.nasil insanlarin ömru varsa herşeyin bir ömrü var.Hayir asla esim bana vurmaz buyuk seylerden bile kavga ciksa yine de vurmaz...
Eşinizin böyle bir şeye hiç kızmaması lazım. Canın sağolsun demeli. Size kızılmasını, kayınvalideniz olmadan pazara gidememeyi normalleştirmeyin, kabullenmeyin.Kvlideyle oturumuyorum evler yakin ..
Twk baasima gitsem kayin validem laf eder bende gidiom nie beraber gitmioz die..
Ben isim olumca tek de gidiyorum ztn ...
Kurtaj oldum oyuzden belki de daha hormonlar yuzunden tedirgin oluyorum bilmiyorum .gecmisimde babam cok sinirli bir adamdi .evde bisi kirilsin dokulsin bisi olsun bize kizardi. O haber izlerken biz oyun oynuymazdik bize kizardi. Hep kizacak bisi bulurdu kumandayi yere atip kirar sonrada senin yuzunden oldu derdi ben sesimi yukseltsem babaya bagrilmaz karsi gelinmez dersi .annem kizsa sesini yukseltse anneme ben senden buyugum kocanim bana karsi gelme diye bagirirdi...
Gecmisteki yasadiklarim yuzunden en ufak biseyde tedirgin oluyorum simdi .cocugum olsa o kirsa dokse savas alnanina cevirse ne ben ne esim asla bgirmayiz ona bunu biliyorum. Bana fazla kizmiycanida biliyorum esimin ama o an iste ne olduysa panik oldum .. bende anlamadim .kusura bakmayin sizide yorduyaam...
O olmadanda pazara gidebiliyorum zaten ama kadin arayip birlikte gidelim diyo ozmn mecburen gidiyorum..Eşinizin böyle bir şeye hiç kızmaması lazım. Canın sağolsun demeli. Size kızılmasını, kayınvalideniz olmadan pazara gidememeyi normalleştirmeyin, kabullenmeyin.
Bisi almak istedigimde yada bi yere gidicegimde verir genelde ..sadece pazara kaynanamla cikioruz ozmn onda olio para ben karimiorumki benim ondan para gizledimj sakladimi dusunmesin sorun cikarmasjn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?