Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ilk evlendiğimde beraber gidiyodk.. Babamın evinde pazara falan gitmezdik yani marketten alırdık genelde.. Kv ödüyordu eşim başta bana pek para veremedi az az veriyordu.. Kendi annem veriyordu harçlık olarak eşime söylemiyordum.. Bi iki bişeyi kv ileyken ben ödedim anne var bende dedim onunkini de ödedim falan sonra alıştı kadın bende para olmasına.. Eşimden de aldım (çalışıyordum evlenince bıraktım çok afalladım başkasının eline bakmak zor..) bak böyle alışkın değilim falan dedim param bitince bak bitti haberin olsun dedim iyice yerleşsin kafasına diye.. Şimdi alıştı 10-20-30 bırakır yine çok fazla değil ama şimdilik bu kadarını başardım
Bu arada o kadar endişelenme Can'ım hormonlardan kaynaklı olabilir gerçekten takılma..
İnsanlar ölüyor hasta oluyorlar dünya malı önemsiz kalıyor bu kadar mühim şeyin içinde..
Güzel karşıla eve gelince iyi anında basit bişey gibi söyle konuşmanın merkezine alma kırılan eşyayı
Dünya malı dünyada kalır
Merhabalar suan burda cok ruzgar var pencereyi kapatayim dedim ama bi anda pencerenin kolu elimde kaldi cok kotu durumdayim esim gorse mahfeder beni ev bizim deil kira cunki
Merhabalar suan burda cok ruzgar var pencereyi kapatayim dedim ama bi anda pencerenin kolu elimde kaldi cok kotu durumdayim esim gorse mahfeder beni ev bizim deil kira cunki