Yardım! Crinone jel

Geçmiş olsun canım umarım dilediğin gibi hamileliğini sağlıkla tamamlar ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın :) aaa havuç suyu çok severim ben ondan da içeyim
Sağol canım amin inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim duam hep bu yönde. SonucunuZu alınca benide etiketleyin inşallah pozitif olacak hayırlısıyla

Jel kullanıyorum 3 gündür ama kapağını açtığımda çoğu dışına akıyor sizde oylemiydi
Jeli soğukta tutun mutlaka sıcakta eriyip dışarı çıkıyor bdn öyle çözüm buldum

Aaaa nasıl emin oldun gibi banada desene :) hayırlısı olsun inşAllah

2-3 gündür böyle gazlı sancılı zamanlar geçirdim dedim ki heralde bu onun işareti. Ama bugün içim bomboş gibi hissediyorum. Hiç bişeyim yok. Parkta koşup zıplasam yeridir yani :)

Jeli soğukta tutun mutlaka sıcakta eriyip dışarı çıkıyor bdn öyle çözüm buldum
BEn de hic akma problemi olmadi. Once salliyorum, sonra ters haldeyken kapagi kiriyorum. Hic akmadi simdiye kadar, basucumda duruyor kutu. Oda sicakligi da, ama yatak odamiz biraz daha serin diger odalara gore tabi.

BEn de hic akma problemi olmadi. Once salliyorum, sonra ters haldeyken kapagi kiriyorum. Hic akmadi simdiye kadar, basucumda duruyor kutu. Oda sicakligi da, ama yatak odamiz biraz daha serin diger odalara gore tabi.
yükseltilen dolayıymış prospektüs de yazıyor delik açmak gerekmiş dünde unutmusum bugün 2 tane kullanacağım cuma transfer var çoğu dışarı aktıysa problem olur mu acaba herkes fazlasın in vücuttan atıldığını yazmış bende hiçbirşey yok

İnşallah canım :) benim tutmadı ama galiba (
Canım ben arkadaşlarımın başına ekşimiştim olmadı hiç bir belirtim yol diye. Kan testine gittiğimde oturup ağlayacaktım. Sonucu alınca şok geçirdim tabii pozitifi görünce. Bu dönemde belirtilerin hepsi afaki kullanılan ilaçlarda etkiliyor. Olumlu düşün olumlu olsun inşallah

Gerçekten mi... Sizde de yokmuş gibi hissiyat varmıydı. Sabahtan beri aklıma ne gelde gözlerim doluyor. Yok bi kerede kahvaltıyı ben hazırlamıyım artık diye gözüm doluyor. Şimdi bulaşık makinasını bari eşim boşaltsın diye ağlıyorum. Bakıyorum eşim çamaşır asıyor duygulanıyorum. Sebep çocuk olmadı diye. Vallahi me biliyim biranda böyle depresyona girdim :)) şimdide gülüyorum bak. Negatifse 4 dondurulmuşum daha var seneye kadar yeniden denemiycem galiba. Vücudumdaki hormonlardan kurtulmam lazım

Ben de boyle olmustum. Tutmadi gibi gelmisti. Hic belirti yoktu. Ama test gunune yakin adet olacakmisim gibi sanci giriyordu. Test gunumden onceki gun evde test yaptim silik cikti. Ertesi sabah da kanda pozitif gorduk. 2 gun sonra tekrarlanan testte degerimin dustugu ve problem oldugu soylendi. Ama bana hic oyle gelmedi. Hatta burada post da actim. Hic kimyasal gebelik gibi hissetmiyordum (daha once gecirmedim ama okuduklarima gore). Hatta yine test yaptim evde, aninda cok net cikti cizgi. Bana gore degerim yukseliyordu kim ne derse desin. Ve hic dusuk yapiyor gibi degildim. Sonraki gun testi tekrarladik ve degerim cok guzel artmis. Megerse ikinci test hataliymis. Umidi kaybetmemek lazim. Ilaclara duzenli devam et ve kendine dikkat et. Insallah olumlu sonuc alirsin.

Senin yazını okumuştum diğer postlarda takip etmiştim. Senin adına bende çok sevindim. İnşAllah çok güzel şekilde ilerleyip sağlıkla sıhhatle kucağına al arkadaşım. Bende o arkadaş gibi fazla olumsuz bakıyorum, kendime bayan olumsuz demeye başlayacağım artık. Şuan test yapmamak için dayanmaya çalışıyorum daha 5.günüm. İnşAllah bizlerde güzel haberler duyarız

Insallah bekleyen herkes pozitifi gorur. Bence bir kac gun daha bekle. Erken test yapip moralini bozma. Benim ilk hcg’m 309 oldugu halde bir aksam once yaptigim test silik cikti. Demek ki daha dusuk degerlerde cikmama ihtimali var. birkac gun daha bekle. Hatta hic dusunmemeye calis. Biliyorum zor. Ben ilkinde her dakika dusunuyordum, acip internette okuyordum bir seyler. Sonra sonuc negatif cikti. Ikincisinde en baslarda hic dusunmemeye calistim. Hatta bazen unuttum. Ama test gunu yaklastikca tutmadi bence deyip kendi kendimi yiyordum. Cunku negatif olanda bile daha cok sey hissetmistim. Bunda sadece adet sancisi gibi sanci girdi sonlara
Dogru. Yani kafaya takmamaya calismak lazim. Belirtilere de cok anlam yuklememek gerek. Her sey olacagina varir. Saglikliysa insallah tutunur. Degilse Allahin takdiri. Denemeye devam

Cevabın için teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah. Benimde ilk denemem sanırık şuan ondan devamlı böyle okuyorum, irdeliyorum.. nasibimizde ne var ise o

Hepinizin yazısını tek tek okudum.
Cevabın için teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah. Benimde ilk denemem sanırık şuan ondan devamlı böyle okuyorum, irdeliyorum.. nasibimizde ne var ise o
Amin amin inşallah olur.. hepimiz aynıyız sanırım.

Sağlıkla kucagına al bebeğini inşallah canım. Allah bizlere de tez zamanda göstersin
Bende aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum. İnşallah iyi haberler alırızzz.. bende şarkılara bile ağlar oldum.

Yaşadıklarının hepsi normal şeyler canım. Transfer dönemimde kedimizi kısorlaştırmıştık eve geldik hayvan anestezinin etkisinden çıkmaya çalışıyor . Ben bir ağlamaya başladım ama nasıl. Eşim öbür taraftan koştu geldi birine bir şey oldu sanmış hiç bir şey hissetmedim ben dediğim gibi ne ağrı ne sancı. Test günümü de drum 14. Güne vermiş beşinci gün embriyosu olmasına rağmen sabırla korkuyla bekledim. Sonuca baya inanamadım hatta. Allah büyük her şeyde hayır vardır. İyi düşün iyi olsun.

Merhaba arkadaslar insallahhh hepimiz icin Hayirlisi olur ,bu yil hepimiz hamile oluruz ,benimde trasferim cumartesi oldu ,bu jelden kullaniyorum ama benden hic akinti bile yok siz öyle yazinca korkuyorum faydasimi yok acaba diye

Merhaba arkadaslar insallahhh hepimiz icin Hayirlisi olur ,bu yil hepimiz hamile oluruz ,benimde trasferim cumartesi oldu ,bu jelden kullaniyorum ama benden hic akinti bile yok siz öyle yazinca korkuyorum faydasimi yok acaba diye

Arkadasım merhaba, bende de akıntı yok.. Bende senin gibi tedirgin oluyordum fakar sorun yol endişelenme. Bazılarında sonrasan geliyormuş sanırım birikip. He bende bazen ara ara geliyor beyaz beyaz ama yinede telaşlanacak bir durum değil diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…