- Konu Sahibi AustenLover
-
İnşallahhh olumlu sonuçlar alırız arkadaşlarım. Nasılsın şimdi iyimisin? İçinde olduğunu bilmek nasıl bi duygu. Ben uyuyamıyorum heyecandan. Yarın bebeğimi alıyorum diye garip bi his var içimde
Çok değişik birşey, ultrasonda koyulurken bile insan tuhaf hissediyor, seninde yarın mı transferin ? Bol bol dua oku cicim, hiç kasma kendini. Nasibimizde ne varsa o :)
Amiinn Dondurulmuş dimi. Kaçıncı gün embriyosu, 2 tane mi konulacak.. allah rast getirsinEvet öğleden sonra gideceğim :))) inşallah canımm herşey güzel olsun mutlu sabahlara uyanalım
Evet öğleden sonra gideceğim :))) inşallah canımm herşey güzel olsun mutlu sabahlara uyanalım
Nasıl geçti transferin canım?Evet öğleden sonra gideceğim :))) inşallah canımm herşey güzel olsun mutlu sabahlara uyanalım
Amiinn Dondurulmuş dimi. Kaçıncı gün embriyosu, 2 tane mi konulacak.. allah rast getirsin
Transferim çok güzel geçti canım. 10 gün sonra test günü olcak :) bakalım evde heyecanla bekliyorum. Ama ben sürekli yatamıyorum arada kalkıp yürüyorum :)Nasıl geçti transferin canım?
Umarım iyi haberler alırız.
Transferim çok güzel geçti canım. 10 gün sonra test günü olcak :) bakalım evde heyecanla bekliyorum. Ama ben sürekli yatamıyorum arada kalkıp yürüyorum :)
İnş canımmm hepimiz güzel haberler alalımHadi hayırlısı olsun tatlım, inşAllah güzel haberler duyarız
Hiç endişe etme öyle gıcık bişey bu jel herkeste geliyor öyle hele gebe kaldıktan sonra öyle leke gelmesi inanılmaz korkunç ki doktorum ona bile normal dedi. Benim aşırı derecede mide bulantım vardı yapıp yatıyordum valla onu düşünecek durumda da değildim yaklaşık 15 hafta kullandımkanamam olmuştu diye. Doktorum sadece kırmızı kan renginden korkmam gerektiğini söylemişti. Allah korusun Rabbim o kırmızı kanlardan :)Kızlar cuma günü transferim var. Crinone jel kullanıyorum 2 gündür. Doktor yarım saat yürüyeceksin çünkü bu jel sürtünme yolu ile çözünüyor dedi. Ama ne yaparsam yapayım zaman zaman peçeteye kahverengi noktacıklar geliyor. Çözünmüyor galiba bu jel.. Bu sorunu yaşayanlar bana cevap verirse çok sevinirimçünkü bu jel 12 hafta boyunca devam edecekmiş gebe kalırsam
Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah dört kez yaşadım bu durumu rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Crinon geri geliyor onda bir problem yok bende 12. Haftada bıraktım
Hiç endişe etme öyle gıcık bişey bu jel herkeste geliyor öyle hele gebe kaldıktan sonra öyle leke gelmesi inanılmaz korkunç ki doktorum ona bile normal dedi. Benim aşırı derecede mide bulantım vardı yapıp yatıyordum valla onu düşünecek durumda da değildim yaklaşık 15 hafta kullandımkanamam olmuştu diye. Doktorum sadece kırmızı kan renginden korkmam gerektiğini söylemişti. Allah korusun Rabbim o kırmızı kanlardan :)
Benim ağrım oluyor sürekli yatıyorum. Karnımda batmalar kasılmalar oluyor. Hapsururken ve öksürürken biraz zorlanıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Tabii enerjimide atamadığım için etkiliyordur. Daha önceki denememde hiç yatmamıştım. Bu sefer pek yormuyorum kendimi.Anladım canım. Vallahi artık doktor ne derse yapcam.düm transferin 1. Günüydü ana ben genede crinone dan sonra yarım saat yürüyüş yaptım. Asla sürekli yatma diyorlar
Benim ağrım oluyor sürekli yatıyorum. Karnımda batmalar kasılmalar oluyor. Hapsururken ve öksürürken biraz zorlanıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Tabii enerjimide atamadığım için etkiliyordur. Daha önceki denememde hiç yatmamıştım. Bu sefer pek yormuyorum kendimi.
O kadar iğne kullandım hepsine razıydim bu crinone jel olmasa :)
Endişe etme arkadaşım maalesef kullanması zor bir ilaç ama progesteron hormonu alman gerekiyor. Ben gebeliğin 10 . Haftasında bırakmak zorunda kaldim. Çünkü içerde birikme yaptı , temizleyecekti doktor ama içten tahriş ettiği için dayanamadım . Ayrıca en son yeşil renkte gelmeye başlamıştı.
Yürüyüşü mutlaka yap , inşallah rahat kullanirsin
Aminn canım inşallah. Ben ilk iki gün dinlendim üçüncü gün dışarlara gezmelere gittim. Diğerlerinde çok dikkatli olmuştum bu sefer hiç kasmadım. Bol dua ettim Allah’a emanet ettim. Çok şükür ikiz gebeyim. Hergün iki dilim ananas ve kabak çekirdeği yedim. Mutlaka kivi yedim. Belki faydası olurAmin canım benimmm :)) inşallahhh. Allah sanada evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?