- Konu Sahibi missphysicist
-
Kıyamam sana bu duygular bana o kadar tanıdık ki.
Acil afirmasyon yapmaya başla, subliminaller var mesaj müziğin altında oluyor duymuyorsun yani.
Hiç birşey yapmazsan bile nette takılırken onları dinle.
İnan ilk adımı atmak çok önemli.
Özgüven sorunu yaşıyorsun ve eminim bunu da aşacaksın.
Dediğim konuları dilersen önden araştır, ben çok önemli aşamalar kat ettiğim için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Ayrıca günde bir kaç dakikanı ayır ve madde madde sahip oldukların için şükret.
Çooook iyi gelecek çoook
Meleknaz evet okuyorum büyük bir istekle ilk girişimde kazandığım bölümümü bitiremedim. Önümüzdeki sene ilk uzatmalı yılımı okuyacağım. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ki :/ Okula gitmeden evde yattığım günler gözümün önünden gitmiyor ama hayat enerjim yok işte.
ironikturktelvesi çok güzel yazmışsın. İbadet ettiğim zamanlar biraz hafifliyor gibi. Aslında inançlı bir insanım. Bir sürü engeli aşarak kapanmaya karar verdim. Bazı günahlarımdan dolayı pişmanlık duyuyorum ama başka yönlerden de ne yazık ki günaha devam ediyorum işte. Namazlarım da düzene girmedi. Üzerimdeki rehaveti atabilsem belki şeytandan da kurtulabilirim. Hayat enerjisi nasıl sağlanır? Bir de kendime güvenim nasıl artar?
Teşekkür ederim. Bu da çok farklı bir öneriymiş. Hem müzik dinlemek zevkli gelen az etkinliklerdenAma neler dinlemeliyim acaba? Var mı öyle mesajlı şeyler bildiğin?
Zevk aldığın sevdiğin şeyleri yapmalisin. Sen neden kendini çirkin buluyorsun? fiziğinde seni rahatsız eden ne?
Canım şöyle,
Şimdi yasak mı bilmiyorum ama inşallah yasak değildir telkinmp3.com sitesine gir.
En başta suçluluk duygularından başlaman gerekiyor.
Orada ney var, doğa var klasik müzik vs var.
Ben genelde doğayı dinlemeyi tercih ediyorum.
Ama dediğim gibi ilk etapta suçluluk duygularından başla.
Hani burada senin fayda görüp görmeyeceğine inanmanın da bir önemi yok.
Bu mesajlar direk bilinç altına gönderiliyor zaten.
Sonra hayatımdeğisti.com'u incelersin.
Mesela ben aynı zamanda bazı yaşam koçlarının da sayfalarını okuyorum.
Hakan Arabacıoğlu mesela.
Yani şimdilik bir yerden başla zaten özgüvenini oluşturmaya başladıkça gerisi gelecek.
Ben senin yerinde olsam,giderim bir büyük kitapçıya...
Kişisel gelişim bölümünden,adını beğendiğim bir kitap alırım.
Yapmışımdır da:)
Kendine yakın bulduğun bir başlık olabilir.Mesela önce kendini sev,kendine güvenme sanatı vs...
Kendine ajanda veya notluk oluşturmak da faydalı olabilir.
Mesela her ay yeni bir kitap,her hafta saç maskesi,hatta 1 gününe bir arkadaş aramayı ekleyebilirsin.
Evden mümkün olduğunca çıkmaya çalış.Açıkhavada yürüyüş,vitrin gezmesi,kozmetik alışverişi...
Spor yapmanı da tavsiye ederim.Spor salonuna gidemiyorsan,nette çok güzel videolar var.
Bunu da belli gün ve saatlerde yapabilirsin.
Spor yapınca ve güneşe çıkınca endorfin salgılanır.Endorfin,mutluluk hormonu olarak bilinir.
Birincisi sivilce problemim var ve kullanmadığım ilaç kalmadı. Ne maskeler bitkiler denedim olmadı. En sonunda polikistik over olduğum ortaya çıktı. Bu yüzden aşırı tüylenme problemim de var. Küçükken düştüğüm için burnumda bir eğrilik var böyle karşıdan bakınca sola doğru giden bir burnum var ve nefes alma probleim var. Dişlerim biraz çarpıktı çok şükür geçen sene diş teline başladım bakalım sonuç nasıl olacak. Çenemde hafif bir yamukluk var ve küçük. En çok taktığım tüylenmenin fazla olması ve yüzümün delik deşik lekeli kılcal damarlı gözlerimin mosmor falan olması. Bir de hemen hemen her yerimde hızlı büyümeden kaynaklanan çatlaklar var. Bir sürü doğum yapan kadınlarda bile yokttur bu kadar çatlak. Saçlarım da bir tutam ve tüy gibi zayıf. Kaşlarımı, bıyıklarımı bile 20 yaşında aldırdım ilk defa. Düşünün iyice hayattan kopmuş durumdaydım. Yani evlenmek istesem kim beni böyle kabul eder bilmiyorum :)
ben de çok sıkıntılıyım.ilk defa böyle öneriler gördüm.gerçekten işe yararsa mükemmel olur.denicem.Canım şöyle,
Şimdi yasak mı bilmiyorum ama inşallah yasak değildir telkinmp3.com sitesine gir.
En başta suçluluk duygularından başlaman gerekiyor.
Orada ney var, doğa var klasik müzik vs var.
Ben genelde doğayı dinlemeyi tercih ediyorum.
Ama dediğim gibi ilk etapta suçluluk duygularından başla.
Hani burada senin fayda görüp görmeyeceğine inanmanın da bir önemi yok.
Bu mesajlar direk bilinç altına gönderiliyor zaten.
Sonra hayatımdeğisti.com'u incelersin.
Mesela ben aynı zamanda bazı yaşam koçlarının da sayfalarını okuyorum.
Hakan Arabacıoğlu mesela.
Yani şimdilik bir yerden başla zaten özgüvenini oluşturmaya başladıkça gerisi gelecek.
ben de çok sıkıntılıyım.ilk defa böyle öneriler gördüm.gerçekten işe yararsa mükemmel olur.denicem.
Birincisi sivilce problemim var ve kullanmadığım ilaç kalmadı. Ne maskeler bitkiler denedim olmadı. En sonunda polikistik over olduğum ortaya çıktı. Bu yüzden aşırı tüylenme problemim de var. Küçükken düştüğüm için burnumda bir eğrilik var böyle karşıdan bakınca sola doğru giden bir burnum var ve nefes alma probleim var. Dişlerim biraz çarpıktı çok şükür geçen sene diş teline başladım bakalım sonuç nasıl olacak. Çenemde hafif bir yamukluk var ve küçük. En çok taktığım tüylenmenin fazla olması ve yüzümün delik deşik lekeli kılcal damarlı gözlerimin mosmor falan olması. Bir de hemen hemen her yerimde hızlı büyümeden kaynaklanan çatlaklar var. Bir sürü doğum yapan kadınlarda bile yokttur bu kadar çatlak. Saçlarım da bir tutam ve tüy gibi zayıf. Kaşlarımı, bıyıklarımı bile 20 yaşında aldırdım ilk defa. Düşünün iyice hayattan kopmuş durumdaydım. Yani evlenmek istesem kim beni böyle kabul eder bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?