- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Uzun zamandır burayı okuyorum,takip ediyorum. Son zamanlardaki konular çok dikkatimi çekti özellikle. Sorunlarını dertlerini yazanlara yardımcı olmaya çalışanları destek verenleri gördükçe okudukça bende yazmak sizinle bişeyler paylaşmak istedim. Yazarsam birilerine anlatırsam kendimi daha iyi hissederim diye düşündüm. Çok uzatmadan, 2 yıllık evliyim. Eşimin işi dolayısıyla çok sık yurtdışına gidip geliyor. Bazen 3-4 gün kalıyor ama duruma göre bir hafta evde kaldığıda oluyor. Mesleği evli bir insan için zor denebilcek türden. Düzenli çalışma saatleri yok çünkü. Onun yurtdışında oldugu zamanlarda evde tek başıma kalıyorum, sorunum yalnız kalmaktan korkmak değil aslında. Bir yıldır bu işte çalışıyo ve ben son zamanlarda kendimi kötü hissediyorum. Yalnız kalmak istemiyorum artk evde, o kadar zor geliyoki. Eşimin aklı bende kalmasın diye pek bişeyde söylemek istemiyorum ama çok yalnız hissediyorum kendimi evde. Hiçbişey yapmak istemiyorum. Bu yüzden uzun zamandır eşime bebek istediğimi hem artk zamanın geldiğini hemde benim için çok daha iyi olacagınu söylüyorum ama bir türlü ikna edemiyorum. Ona göre sanki herşeyi oluruna bırakınca hemen bebek olacak ben hemen hamile kalıcam. Ama benim korkum belki tedavi olmamız gerekecek, hemen olmayacak Beklememiz gerekecek vs. Bunu ona anlatamıyorum. Sanki 9 ay sonra çocugumuz olacak gibi düşünmesi çok saçma ama anlamıyo işte. Biliyorum çok uzun oldu ama sizlere sormak istediğim nasıl ikna edeblrm eşimi bu çocuk konusunda? Ona göre biraz daha zaman geçmeliymiş ama bebeğimin olmasının bana ne kdr iyi geleceğinin farkında değil işte.