Nişanın,sözün sebebi budur uzun sürmesi daha iyi 2 yılda olsa biraz daha vakit geçirmen evlenilecek birisi olduğunu ya da olmadığını anlamanı sağlar,bu kadar acele etmeyin 22 yaşındasın daha.
kimse okuduğunu anlayamamış bakalım ben anlayabilmişmiyim :)
daha erken adı konulsun diye sevgilisinin okumasını istemeyen bir kız ve daha az askerlik yapabilmek için 2 yıl daha okumak isteyen bir erkek..
tuttum ben bu kombinasyonu olur bu iş..
kimse okuduğunu anlayamamış bakalım ben anlayabilmişmiyim :)
daha erken adı konulsun diye sevgilisinin okumasını istemeyen bir kız ve daha az askerlik yapabilmek için 2 yıl daha okumak isteyen bir erkek..
tuttum ben bu kombinasyonu olur bu iş..
Aileler yine tanışabilir bunun için söz ve nişana gerek olduğunu düşünmüyorum tanıştırmakta bir nevi ciddiliğin göstergesidir.ben acele etmiyorum zaten direk evlencem demiyorum. aileler bilsin yeter diyorum. bu sürede birbirimizi daha iyi tanırız diye düşündüm bi yandan da 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalmakta uzun geldi.
Aileler yine tanışabilir bunun için söz ve nişana gerek olduğunu düşünmüyorum tanıştırmakta bir nevi ciddiliğin göstergesidir.
merhba herkese. 1buçuk yıllık ilişkim var. biz erkek arkadaşımla 2 ay sonra falan aileler tanışsın daha sonradan da söz olsun istiyoruz. ama şu sorunlar var... erkek arkadaşım 2 yıllık üni okuyor ve bu sene okulu son askerliği 5 ay yapabilmek için 2sene daha okumak istiyo sonra iş falan derken yani nerden baksanız 3sene sonra anca evlenebilcez. bende 2 sene daha üni okuma 12 ay askere git gel öyle daha iyi olur diyorum ama o kadar süre benden ayrı kalmak istemiyo zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sürekli yanıma geliyor çok çabuk özlüyo beni. yani 2ay sonra gelseler 1 sene sözlü kalcaz 1 sene nşanlı sonrada evlencez çok uzun süre var diyorum annemde çok uzun olunca iyi olmaz diyolar dedi. acele etmemizin sebebi artık bu sevgililk muhabbetnden bıktık yani babam öğrensin istiyorum en azından aileler tanşsın istiyoruz. sizede danışmak fkir almak istedim bu arada yaşım 22
okumasını istemeyen nedir ya. siz neyi anlayamıyosunz hala anlamş değilim. ona kalsa şuan okulunu bırakıp askere gidecek yukarıdada söyledim bunu.
çok mu komik anlatta bizde gülelimHahahqh
bu iki mesajda size ait.. kırmızı ile işaretlediğim sözüde ben yazmadım herhalde..
siz anlatamamış olabilirsimisiniz acaba kimse anlamıyor yerine ...
Çekenlere cevap verme ben kendi konularımda polemiğe giriyorum şu koca çenemi tutamayıp ban yiyorumevet olabilir. işte ben bu yüzden buraya yazıyorum düşünce alabilmek için ama bazıları başka yerlere çekiyo konuyu
merhba herkese. 1buçuk yıllık ilişkim var. biz erkek arkadaşımla 2 ay sonra falan aileler tanışsın daha sonradan da söz olsun istiyoruz. ama şu sorunlar var... erkek arkadaşım 2 yıllık üni okuyor ve bu sene okulu son askerliği 5 ay yapabilmek için 2sene daha okumak istiyo sonra iş falan derken yani nerden baksanız 3sene sonra anca evlenebilcez. bende 2 sene daha üni okuma 12 ay askere git gel öyle daha iyi olur diyorum ama o kadar süre benden ayrı kalmak istemiyo zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sürekli yanıma geliyor çok çabuk özlüyo beni. yani 2ay sonra gelseler 1 sene sözlü kalcaz 1 sene nşanlı sonrada evlencez çok uzun süre var diyorum annemde çok uzun olunca iyi olmaz diyolar dedi. acele etmemizin sebebi artık bu sevgililk muhabbetnden bıktık yani babam öğrensin istiyorum en azından aileler tanşsın istiyoruz. sizede danışmak fkir almak istedim bu arada yaşım 22
o zaten kariyer yapmak için 2yıl daha üniversiteye gitmeyecek . sırf beni özlicek diye 2yıl daha okuyacak oky?
Konu sahibi!
Üyelere laf yetiştirip, bozmaya (!) çalışacağına biraz daha ayrıntı versen..
Ne iş yapacak bu adam? 2 yıl mezun olunca ne yapacak, 4e tamamlasa ne değişecek, bunlar belli mi. Vereceğiniz karar da bunları da göz ardı etmeyin derim
teşekkür ederim yorumunuz için öyle olacak artık :)Uzun sure nisanlilik iki tarafi da cok yipratir. Hem cok uzun sure sevgilinin ailesiyle yuz goz olmaya gerek yok. Sadece aileleriniz tanisabilir mesela boylelikle de baban ogrenmis olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?