yardım eden yardım bulsun :)

nasıl verdin ??
Bak tatlım öyle sıkı dietler yapmadım. Bu beni mutsuz edıyordu. Onu yeme bunu yeme. Bu saatte şunu ye bunu ye vs vs. Baydım resmen.

Yaptıgım şeyler şu.

Bir tek sabah kahvaltısında ekmek yiyorum. Öğlen ve akşam yemeginde yemiyorum.

Haftada bir tatlı yiyorum ama öğlen. Akşam asla.

Akşam saat 6 dan sonra asla birşey yemiyorum.

Haftada bir hamurişi yiyorum. Her gün degil.

İstediğin meyveyi gündüz ye. Akşam 5 ten sonra yersen vücut onu şekere dönüştürür.

Akşam yemeginde muhakkak salata ye. Yanında ne yersen ye.

Asla ama asla yemekden sonra akşam çayı içme. Abur cuburla. Keza ben onlu halley götürüyordum gece 10 nda. Bunu tamamen çıkarttım hayatımda.

İçebildiğim kadar su. 2 3 lt diye şartlama kendini. Ilık su iç. İçebildiğin kadar.

Haftanın 4 günü de yürü. Bende alet var. Günde 20 dk yapıom.

Hepsi bu.

Bak tatlım öyle sıkı dietler yapmadım. Bu beni mutsuz edıyordu. Onu yeme bunu yeme. Bu saatte şunu ye bunu ye vs vs. Baydım resmen.

Yaptıgım şeyler şu.

Bir tek sabah kahvaltısında ekmek yiyorum. Öğlen ve akşam yemeginde yemiyorum.

Haftada bir tatlı yiyorum ama öğlen. Akşam asla.

Akşam saat 6 dan sonra asla birşey yemiyorum.

Haftada bir hamurişi yiyorum. Her gün degil.

İstediğin meyveyi gündüz ye. Akşam 5 ten sonra yersen vücut onu şekere dönüştürür.

Akşam yemeginde muhakkak salata ye. Yanında ne yersen ye.

Asla ama asla yemekden sonra akşam çayı içme. Abur cuburla. Keza ben onlu halley götürüyordum gece 10 nda. Bunu tamamen çıkarttım hayatımda.

İçebildiğim kadar su. 2 3 lt diye şartlama kendini. Ilık su iç. İçebildiğin kadar.

Haftanın 4 günü de yürü. Bende alet var. Günde 20 dk yapıom.

Hepsi bu.
çok güzel bu teşekkür ederim:)
ben sabahları poça yediğim için aşkamlari hiç yemiyorum. biliyorum bi poça 3 dilim ekmek ediyor öğlenleri roka salatası ve ayran içiyorum.
dün makarna yemişim bide mercimek çorbasi yukardaki puanlı diyet var hesapladim sadece akşam için 55 puan almişim.
zumba dansi benim en sevdiğim danstir. her akşam yapıyorum.
nisana kadar 70 kilo olayım İnşallah.

bende aslindabbu tarzbseyler istiyorum diyet bana gore degil. 3gunluk dunya icin kendimi bu tarz seylerle mutsuz etmek istemiyorum

neden bir kan tahlili verip sonra da bir diyetisyene gitmiyorsun?
Belki bir rahatsızlığın var?hormonlarında?belki şekerin vardır bilmediğin?..
örneğin D vitamini eksikliği kilo vermede direnç yaratır.
Böyle bir durumda buradan kimse sana liste verecek yetki ve düzeyde değildir.Ancak genel bir fikir verilebilir.
Boyun kaç bilmiyorum ama 1.90 cm filan değilsen 86 kg çok fazla.
Bir uzmana görün.

Merhabalar.
Diyet denilen şey kişinin günlük beslenmesidir zaten. Sizin ihtiyacınız olan şeyin adı sağlıklı beslenme yani yeterli ve dengeli beslenme programıdır. Bunun için size özel olmayan ozellikle tek tip beslenme programlarindan uzak durmanızi tavsiye ederim. Beslenme Uzmanina danışın öncelikle bence.

selamlar

aranıza yeni katıldım.
yardımınıza ihtiyacım var.
internetten saçma sapan listeler bulmak istemedim o yüzden tecrübenizden faydalanmak istedim.
21 yaşındayım 86 kilo sabah 8 akşam 6 çalışıyorum(sabah 7de evden çıkıyorum akşam 8 gibi evdeyim istanbul trafiği :KK15:)
bir diyete başlamak istiyorum ama ilk kez deneyeceğim liste oluşturmamda yardımcı olabilir misiniz?
ayda 20 kilo gibi aşırı kilo kaybı olsun istemiyorum. sağlıklı ama bırakınca daha fazlasını almadığım bir listyeye ihtiyacım var.

şimdiden teşekkürler...

bende dün başladım valla aldım başımı gidiyorum 64 kilo oldum tam 5 kilo aldım kış ayında baktım olucak gibi değil dün karar verdim başladım.
sabahları kalkınca sirke bal ve su içiyorum gece yatarkende. sabah 1 bardak yulaf ve süt yiyiorum.öğlen yoğurt yulaf veya protein ağırlıklı besleniyorum.akşamda yine tavuk ızgara ve 7 den sonra hiçbirşey yemedim.tabi yeşil çay içiyorum öğlende yarım saat yürüyorum bakalım ne olucak.
yanlız burda araştırıken hurma ve yoğurt diyeti var çok kafama yattı denesem mi diye düşünüyorum açıkcası. sabah öğle akşam 7 hurma ve yağsız yoğurt.acaba haftanın iki günüde böylemi desteklesem.sonuçta yoğurt protein hurma lifli verdirir gibi geliyor.ne yapsam bilemedim Kİ :110:

Back
X