• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim eder misiniz?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.326
1.583
133
34
Dişlerimi sıkmaktan dıslerim catlamak uzere.Antidepresan da aliyorum
Kendimi kötü hissetmiyorum zaman zaman problemlerim olsa da..Ama geceleri hem çok fazla dişlerimi sıkıyorum hem de uykumda inliyorum.Cogu zaman bu sebepten dolayi uyandiriliyorum.Bunlarim sebebi sadece stres mi?

Bunun için diş kalıpları olduğunu duymuştum. En azından disleriniz zarar görmez.
İlaç almaya başlayalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hemen gicirdatmayi birakamazsiniz beklemelisiniz. Stresli olduğum donemlerde bunu ben de yapiyormusum

Bunun için diş kalıpları olduğunu duymuştum. En azından disleriniz zarar görmez.
İlaç almaya başlayalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hemen gicirdatmayi birakamazsiniz beklemelisiniz. Stresli olduğum donemlerde bunu ben de yapiyormusum
Depresyon gecirmistim.iki sene oldu.Kendimi iyi hissediyorum aslında veya öyle olduğunu saniyorum..Iki senedir ilaç aliyorum ve terapi de.Malum terapiler aksadi ama kendimi iyi hissederken bu sekilde uyanmak kötü hissetmeme sebep oluyor

Masseter botoksu, bir de ağzınıza dişleri sıkmadan gündüz ara ara şarap tıpa mantarı varsa onu dudaklarınızla kavrayın. Sürekli massater masajı diye aratın ve gündüz de sıkıyorsunuzdur, kendinizi kontrol etmeniz lazım. Uzun süre sonra rahatlıyorsunuz. Bende de aynı sıkıntı var, hatta sürekli sıkıyorum ve aylardır uğraşıyorum.

Yardım ediyorum, karantina sonrası diş hekimine gidin. Uyku aparatı hazırlayacak size sorununuz çözülecek.

OOOOO BRUKSİZM VAKASI.... yıllar yılı oldu uğraşıyorum arkadasım eğer bi çözümü olsaydı mutlaka bulmuş olurdum emin ol, iki kere plak kırmış ve arka dişlerini de kırıp çatlatmış biri olarak bu illetin çaresi yok. hele bi de uykuda inleme demişsiniz gece terörü de başlamış o da bi sonraki safhası zaten. terapiye karantina bitince devam edin, biz hipnoz yapıyorduk bunun icin ama yarım kaldı online devam ediyoruz ama onlineda hipnoz olmuyor. bu yüzden karantina bitimi uğraşacağım tekrar

OOOOO BRUKSİZM VAKASI.... yıllar yılı oldu uğraşıyorum arkadasım eğer bi çözümü olsaydı mutlaka bulmuş olurdum emin ol, iki kere plak kırmış ve arka dişlerini de kırıp çatlatmış biri olarak bu illetin çaresi yok. hele bi de uykuda inleme demişsiniz gece terörü de başlamış o da bi sonraki safhası zaten. terapiye karantina bitince devam edin, biz hipnoz yapıyorduk bunun icin ama yarım kaldı online devam ediyoruz ama onlineda hipnoz olmuyor. bu yüzden karantina bitimi uğraşacağım tekrar
Çok gecmis olsun.Ben de hep vardı amanuzun zamandir yoktu.Simdi yeniden basladi.Stresli bir insan misiniz?

bir de
Çok gecmis olsun.Ben de hep vardı amanuzun zamandir yoktu.Simdi yeniden basladi.Stresli bir insan misiniz?
Bilincdısımda türlü kaygılar vardı, onları çözümlemeye calısıyoruz. Bi de 6 ay önce ciddi bir travma yaşadım iyice arttı, diş sıkma, gece terörü, ardından huzursuz bacak sendromu, hezeyan kabus sayıklama inleme kas sertleşmeleri.. Fibromiyaljiye dogru gidiyor anlayacagınız.. O yüzden iple cekiyorum hipnoterapi seanslarını baska ümidim kalmadı cünkü

Diş kaplamasının metalini parçalamış biri olarak stres yönetimi ve plak önerebilirim.
Plak benim midemi bulandırıyor mesela uyurken.
Ama botoks tedavisi var çeneye yapıyorlar.
Araştırabilirsiniz.

Ilerde dislerin dokulmelerini istemiyosan hemen onlemini al dis kaliplari var onlari kullanabilirsin yoksa annem gibi ust cene dislerin dokulur dissis kalir uzulursun gerci suan implant lar takildi bekleme asamasindayiz bence daha da beklicez bu virus yuzunden

Back
X