Depresyon gecirmistim.iki sene oldu.Kendimi iyi hissediyorum aslında veya öyle olduğunu saniyorum..Iki senedir ilaç aliyorum ve terapi de.Malum terapiler aksadi ama kendimi iyi hissederken bu sekilde uyanmak kötü hissetmeme sebep oluyorBunun için diş kalıpları olduğunu duymuştum. En azından disleriniz zarar görmez.
İlaç almaya başlayalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hemen gicirdatmayi birakamazsiniz beklemelisiniz. Stresli olduğum donemlerde bunu ben de yapiyormusum
Siz kurtuldunuz mu?Benım buyuzden dislerimin sekli bozuldu ve epey ugrastirdılar benı.
Insallah kurtulursunuz
Hayır, martta dıs hekiminde ısım bıttı.Siz kurtuldunuz mu?
her ikisi de.Kardesim uyandırıyor beni sürekli. Ayni odayi kullaniyoruz.Hem rahatsiz oluyor hem de halime üzülüyor.Gıcırdatma değilse bende de varuykumda sıkıyorum ama herzaman değil.
Çok gecmis olsun.Ben de hep vardı amanuzun zamandir yoktu.Simdi yeniden basladi.Stresli bir insan misiniz?OOOOO BRUKSİZM VAKASI.... yıllar yılı oldu uğraşıyorum arkadasım eğer bi çözümü olsaydı mutlaka bulmuş olurdum emin ol, iki kere plak kırmış ve arka dişlerini de kırıp çatlatmış biri olarak bu illetin çaresi yok. hele bi de uykuda inleme demişsiniz gece terörü de başlamış o da bi sonraki safhası zaten. terapiye karantina bitince devam edin, biz hipnoz yapıyorduk bunun icin ama yarım kaldı online devam ediyoruz ama onlineda hipnoz olmuyor. bu yüzden karantina bitimi uğraşacağım tekrar
Bilincdısımda türlü kaygılar vardı, onları çözümlemeye calısıyoruz. Bi de 6 ay önce ciddi bir travma yaşadım iyice arttı, diş sıkma, gece terörü, ardından huzursuz bacak sendromu, hezeyan kabus sayıklama inleme kas sertleşmeleri.. Fibromiyaljiye dogru gidiyor anlayacagınız.. O yüzden iple cekiyorum hipnoterapi seanslarını baska ümidim kalmadı cünküÇok gecmis olsun.Ben de hep vardı amanuzun zamandir yoktu.Simdi yeniden basladi.Stresli bir insan misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?