YARDIM EDER MİSİNİZ?

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
138
Arkadaşlar merhaba, İyi akşamlar..

Biliyorum şu an çok taşlanabileceğim bir şey yazıyorum. Kaç gündür içim içimi yiyor.. :110:

1 hafta önce fal baktırdım ve aldatıldığmı söyledi.. İnanılmaz moralim bozuldu erkek arkadaşıma sardım. Bana böyle bir şey olmadığını söylüyor yeminler ediyor.. (Symbol Cafe-Toprak baktı.) Daha önce Toprak'a fal baktırıp "doğru" diyen oldu mu?

Son düzenleme:
Bence sadece bir falcı "aldatıyor" dedi diye erkek arkadaşınızı suçlayıp ilişkinizi harcamayın. Yani bilmiyorum sorununuz varsa içinize sinmeyen bir şeyler varsa o ayrı elbette ancak fala bakarak adamı suçlamak yanlış bence. Sonuç itibariyle siz tanıyorsunuz adamı.
Falcı bilmiş de olabilir ama bilmeme ihtimali de mevcut, böyle bi görüşe inanmakta tek dayanağınız falcı olmasın.

Toprak'ın falının çıktıkları da vardır, bilemedi diyenler de vardır. Yani aslında o verilerden bile kesin bir sonuca varmanız zor. En iyisini siz hisseder ve bilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, İyi akşamlar..

Biliyorum şu an çok taşlanabileceğim bir şey yazıyorum. Kaç gündür içim içimi yiyor.. :110:

1 hafta önce fal baktırdım ve aldatıldığmı söyledi.. İnanılmaz moralim bozuldu erkek arkadaşıma sardım. Bana böyle bir şey olmadığını söylüyor yeminler ediyor.. (Symbol Cafe-Toprak baktı.) Daha önce Toprak'a fal baktırıp "doğru" diyen oldu mu?
Allah iyiliğini versin :KK45::KK45:
bir falcı dedi diye sevgilinin aldattığına mı inanıyorsun?
peki sevgilinin hareketleri anormal miydi ki inandın?yani zaten falcıya gitmeden önce de şüphen var mıydı?
bence saçma sapan bişeyden ilişkini bozma
en azından şüphen yoksa
ha varsa o zaman takip et bişey yap kendi gözlerinle gör derim cnm
falcı bu ya evlendirir seni yada aldatılırsın ikisinden biri :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim, daha mantıklıyım.
Takip etmeye karar verdim içimde şüphe olmamıştı daha önce.
Allah düşmanımın başına vermesin daha önceki ilişkimde aldatılmış biriyim çok canım yandı. Galiba bu onun korkusu biraz da... İzlemeye karar verdim bakalım... :eek:

Back
X