- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi _cankizim_
banka dahi bu kadar fark koymaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
460 a 500 degil ki. Borc daha fazlaymis geriye kalan 460 lira diyor.O ne saçma bir şey? 460 liraya 500 lira faiz hangi kanun kural? Tüketici haklarına başvurun muhakkak siz haksız çıkmazsınız emin olun.
460 a 500 degil ki. Borc daha fazlaymis geriye kalan 460 lira diyor.
Tamam iste atiyorum 10 bin liralik borc varmis. Uzun sure odeyememisler sonra odemeye baslamislar. Simdi 460 lira kalmis borc ama zmaaninda birkac ay odemedikleri icin 500 lira gecikme faizi koymuslar.o yuzden kalan borc 960 diyormus firma. Sanirim beyaz esya filan almislar.460 lira kalmış 960 istiyorlarmış öyle yazıyor. Anlamadım?
Hımmm o zaman bilemiycem olabilir. Ben sadece 460 lirayı ödeyememişler de ona gelen faiz bu kadar sandım. 10bin falansa tabiki bu kadar gelir.Tamam iste atiyorum 10 bin liralik borc varmis. Uzun sure odeyememisler sonra odemeye baslamislar. Simdi 460 lira kalmis borc ama zmaaninda birkac ay odemedikleri icin 500 lira gecikme faizi koymuslar.o yuzden kalan borc 960 diyormus firma. Sanirim beyaz esya filan almislar.
Evkur mahvetti bizi deev kur mu?
soyguncu onlar resmen.
vade farkı yazıyor mu senetlerin üstünde?
Tamam iste atiyorum 10 bin liralik borc varmis. Uzun sure odeyememisler sonra odemeye baslamislar. Simdi 460 lira kalmis borc ama zmaaninda birkac ay odemedikleri icin 500 lira gecikme faizi koymuslar.o yuzden kalan borc 960 diyormus firma. Sanirim beyaz esya filan almislar.
Hımmm o zaman bilemiycem olabilir. Ben sadece 460 lirayı ödeyememişler de ona gelen faiz bu kadar sandım. 10bin falansa tabiki bu kadar gelir.
Evkur mahvetti bizi de
Bir daha tövbe olsun evkur evve behamoEvkur mahvetti bizi de
Cok sagolun Allah razi olsunevet bunu bırcok kısı yasıyor
once ararlar sonra avukat arar dosyanızı ıcraya verıcez der
sonra derlerkı gelın ındırım yapalım odeyın
yanı kendılerının cıkarlıkları borcla sızın gercek borc arasında bır mıktara dusururler
2 bın tl nın altına ıcra gelmıyor
senetde yazılı olan tutardan fazlada alamazlar
sozlesmenızı okuyun varsa
yoksa da borcunuz neyse onu odeyın
Aynen suan öyle yapıyorlarsız bıraz dıslı cıkın
deyınkı ben haklarımı bılıyorum ıcraya versenız bu mıktara ıcra gelmez zaten ben borcum neyse onu odeyecegım sıze harac odemeyecegım deyın net bır sekılde
su tarıhte su kadar odeme yapacagım deyın
verın 500 tl hesabı kapatırlar onlar tefecı gıbı calısırlar acık senet yaparlar kısıyı ozellıkle cok borclandırırlar conra da baskıyla korkutarak fazla fazla alırlar
bence gıdın gorusunCok sagolun Allah razi olsun
Borc esimin uzerine
Yarin magazaya gidip acik acik konisiyimmi
Esim dun gitti şubeyi arayin demisler esimşubedeki bayana ocak ayinda kapatacagim borcu beni bu ay da idare edin demiş kadin olmaz 1 hafta suren var yoksa avukata vereceğiz demiş
Magazaya gidiyimmi sizce
Tüketici hakem heyetine gidip zararli cikmak istemiyorum eger sözlesmede böyle bir şey varsa bu sefer onlar bize dava falan açar
Hersey beklenir bunlardan
Bizede böyle yapmışlardı o kadar çaresiz kaldık ki tüketici haklarına şikayetde bulunun benceKizlar hepinize toplu cevap veriyim
2 bin lira borcumuz vardı
Duzenli bir sekilde odemelerimizi yaptik
Son bir kac aydir odeme yapmiyoruz
Zaten 460 tl borcumuz kalmisti
Hepsini toplu ödeyecektik
Biz odeme yapmadan
Mesaj attılar ve aradilar 960 tl istiyorlar yoksa avukata vereceklermiş
Cok sağol canim yarin halledicezbence gıdın gorusun
dırek mudurle gorusun muddet tanırlar
su tarıhte odıcem yoksa sız bılırsınız deyın hıc korkmadan cekınmeden konusun
sıze sozlesme senet ımzalatabılırler dıkkat edın ıcerıgıne
Bizde sozlesme yok canimYaptıkları iş yasal
Sana teklif sunuyorlar kabul ediyorsun
İmzaladıgın sözleşmeyi oku
O çok bilindik marka zaten tefeci. Bir sürü insanın canını yaktılar. Hem ellerinde senet/sözleşme varken bir kaç ay idare edin bizi dediğinizde eminim -hmm tabi hee hee yapmışlardır.