Yardım edermisiniz LÜTFEN :(

Sözleşmenizde belirtilen tutar dışında bir kuruş talep edemezler. Tüketici hakem heyetine başvurun. Gerekli yönlendirmeyi yapar onlar.

460 lira kalmış 960 istiyorlarmış öyle yazıyor. Anlamadım?
Tamam iste atiyorum 10 bin liralik borc varmis. Uzun sure odeyememisler sonra odemeye baslamislar. Simdi 460 lira kalmis borc ama zmaaninda birkac ay odemedikleri icin 500 lira gecikme faizi koymuslar.o yuzden kalan borc 960 diyormus firma. Sanirim beyaz esya filan almislar.

Tamam iste atiyorum 10 bin liralik borc varmis. Uzun sure odeyememisler sonra odemeye baslamislar. Simdi 460 lira kalmis borc ama zmaaninda birkac ay odemedikleri icin 500 lira gecikme faizi koymuslar.o yuzden kalan borc 960 diyormus firma. Sanirim beyaz esya filan almislar.
Hımmm o zaman bilemiycem olabilir. Ben sadece 460 lirayı ödeyememişler de ona gelen faiz bu kadar sandım. 10bin falansa tabiki bu kadar gelir.

Hımmm o zaman bilemiycem olabilir. Ben sadece 460 lirayı ödeyememişler de ona gelen faiz bu kadar sandım. 10bin falansa tabiki bu kadar gelir.

Evkur mahvetti bizi de

Kizlar hepinize toplu cevap veriyim
2 bin lira borcumuz vardı
Duzenli bir sekilde odemelerimizi yaptik
Son bir kac aydir odeme yapmiyoruz
Zaten 460 tl borcumuz kalmisti
Hepsini toplu ödeyecektik
Biz odeme yapmadan
Mesaj attılar ve aradilar 960 tl istiyorlar yoksa avukata vereceklermiş

evet bunu bırcok kısı yasıyor
once ararlar sonra avukat arar dosyanızı ıcraya verıcez der
sonra derlerkı gelın ındırım yapalım odeyın :D
yanı kendılerının cıkarlıkları borcla sızın gercek borc arasında bır mıktara dusururler

2 bın tl nın altına ıcra gelmıyor
senetde yazılı olan tutardan fazlada alamazlar
sozlesmenızı okuyun varsa
yoksa da borcunuz neyse onu odeyın

sız bıraz dıslı cıkın
deyınkı ben haklarımı bılıyorum ıcraya versenız bu mıktara ıcra gelmez zaten ben borcum neyse onu odeyecegım sıze harac odemeyecegım deyın net bır sekılde
su tarıhte su kadar odeme yapacagım deyın
verın 500 tl hesabı kapatırlar onlar tefecı gıbı calısırlar acık senet yaparlar kısıyı ozellıkle cok borclandırırlar conra da baskıyla korkutarak fazla fazla alırlar

evet bunu bırcok kısı yasıyor
once ararlar sonra avukat arar dosyanızı ıcraya verıcez der
sonra derlerkı gelın ındırım yapalım odeyın :KK70:
yanı kendılerının cıkarlıkları borcla sızın gercek borc arasında bır mıktara dusururler

2 bın tl nın altına ıcra gelmıyor
senetde yazılı olan tutardan fazlada alamazlar
sozlesmenızı okuyun varsa
yoksa da borcunuz neyse onu odeyın
Cok sagolun Allah razi olsun
Borc esimin uzerine
Yarin magazaya gidip acik acik konisiyimmi

Esim dun gitti şubeyi arayin demisler esimşubedeki bayana ocak ayinda kapatacagim borcu beni bu ay da idare edin demiş kadin olmaz 1 hafta suren var yoksa avukata vereceğiz demiş

Magazaya gidiyimmi sizce

sız bıraz dıslı cıkın
deyınkı ben haklarımı bılıyorum ıcraya versenız bu mıktara ıcra gelmez zaten ben borcum neyse onu odeyecegım sıze harac odemeyecegım deyın net bır sekılde
su tarıhte su kadar odeme yapacagım deyın
verın 500 tl hesabı kapatırlar onlar tefecı gıbı calısırlar acık senet yaparlar kısıyı ozellıkle cok borclandırırlar conra da baskıyla korkutarak fazla fazla alırlar
Aynen suan öyle yapıyorlar

460 tl borc
960 istedikleri para
Birde avukata verirlerse kim bilir ne kadar daha eklenir uzerine

Cok sagolun Allah razi olsun
Borc esimin uzerine
Yarin magazaya gidip acik acik konisiyimmi

Esim dun gitti şubeyi arayin demisler esimşubedeki bayana ocak ayinda kapatacagim borcu beni bu ay da idare edin demiş kadin olmaz 1 hafta suren var yoksa avukata vereceğiz demiş

Magazaya gidiyimmi sizce
bence gıdın gorusun
dırek mudurle gorusun muddet tanırlar
su tarıhte odıcem yoksa sız bılırsınız deyın hıc korkmadan cekınmeden konusun
sıze sozlesme senet ımzalatabılırler dıkkat edın ıcerıgıne

O çok bilindik marka zaten tefeci. Bir sürü insanın canını yaktılar. Hem ellerinde senet/sözleşme varken bir kaç ay idare edin bizi dediğinizde eminim -hmm tabi hee hee yapmışlardır.

Kizlar hepinize toplu cevap veriyim
2 bin lira borcumuz vardı
Duzenli bir sekilde odemelerimizi yaptik
Son bir kac aydir odeme yapmiyoruz
Zaten 460 tl borcumuz kalmisti
Hepsini toplu ödeyecektik
Biz odeme yapmadan
Mesaj attılar ve aradilar 960 tl istiyorlar yoksa avukata vereceklermiş
Bizede böyle yapmışlardı o kadar çaresiz kaldık ki tüketici haklarına şikayetde bulunun bence

bence gıdın gorusun
dırek mudurle gorusun muddet tanırlar
su tarıhte odıcem yoksa sız bılırsınız deyın hıc korkmadan cekınmeden konusun
sıze sozlesme senet ımzalatabılırler dıkkat edın ıcerıgıne
Cok sağol canim yarin halledicez

Back
X