eminim hayatında biri yok bana aşık biliyorump...o konusuna gelnce senden önce kalma bir alışkanlık fakat kendine çeki düzen vermeli hayatında birisi olabilir mi?emin misin?eşinizin yaşı kaç bu arada?ona göre cevap vereceğim.
tabiki bahane bazan ereksiyon sorunu oluyo gibi hissediyorum bana mahçup oluyoEşiniz ayda 2 kere mi duş alıyor ne güzel. Bu bahanesi biliyorsun. Ben olsam zorlamam. Naparsa yapsın. Zorla seviştirecek değilsin.
var bi problem ama ne offf canım çok sıkılıyoEşinizin yaşı henüz genç cinsellikten soguyacak bir yaşta değil eşinizde bir problem var.
Çünkü odaklanamıyor.Kendini vermiyor soğukluk var gibime geldi tedavi olsa herşey düzelebilir.tabiki bahane bazan ereksiyon sorunu oluyo gibi hissediyorum bana mahçup oluyo
zorlamakta istemiyorum ama
evet ilişkideyken odaklanamıyoÇünkü odaklanamıyor.Kendini vermiyor soğukluk var gibime geldi tedavi olsa herşey düzelebilir.
belki vitamin eksikliği var diyorum olabilir değilmiYaşı daha cok genc.
Belki streslidir adam. Belki hormonlari bozuldu ve libidosunu etkiliyor?
Genel bir kan tahlili yapdirsin
belki vitamin eksikliği var diyorum olabilir değilmi
eşim yaşından olgunfarklı bir şeyler deneyin. Beraber internetten inceleyin okuyun deneyelim mi deyin...
Ereksiyon problemi olabilir ...biraz internette araştırın olmuyorsa evlilik terapisine gidin. mahçup oluyor diye birbirinizden iyice uzaklaşmanızı mı bekliyor
sürekli iş iş iş bilgisayar mühendisi işdede çalışıyo evdedeSanmıyorum. Vitamin libidoyu etkilemez.
Hafif depresyon olabilir belki...
eşim yaşından olgun
nası desem 38 yaşında ama 50 yaşında bi insanın olgunluğuna sahip
kilo yüzünden sıkıntı yaşayabilir diyorum 95 kilo boyu 179
şekeri var hemen yoruluyo ve çok uyuşukve utangaç terapisti falan kabul etmez
sürekli iş iş iş bilgisayar mühendisi işdede çalışıyo evdede
bazan diyorum benimi yetersiz görüyorsun diye hayır ne alakası var diyo38 yaş bu tip sorunlar için çok erken bi yaş. Ki erkekler 70 inde bile kolay kolay soğumaz :) eee havalar soğudu artık kalorifer yakmıyor musunuz ki duşu sorun ediyor... vitamin eksikliği ile de alakası yoktur. Ama eğer p.... merakı varsa belki kendini yetersiz hissediyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?