yardım edermisiniz :(

evet keşke konunun bu kadar uzağında olmasam.. :( evet kız benim yakınım ama aklama gibi bi niyetim yok. eğer vajinusmus olsa ki öyle çözüm daha kolay ki inş öyledir diyebilirim. ama bu sorunu erkeden dinlemediğim için ister istemez diğer tarafa doğru yöneliyorum.

aslında benim ricam şu biz onlara doktora gitmeleri için ne yapabiliriz. erkede veya bayanda belki ikisinde de.. ortada çözülmesi gereken bir sorun var. ve ikisinin birlikte haraket ederrek çözmeleri lazım. yardımsız ikisi de çözmüyor. çok ince bir çizgi olduğu için onları da kırmadan ne yapabiliriz.

Neden bu işi bu kadar görev edindiniz sizden ısrarla yardımmı istiyorlar?

e ilk gece olmayanlar çok vardır korkanlar falan .bi kere olmadı bidaha denememiş mi adam .yoksa kız hep kaçmış adamda sıkılmış mı orasını anlamadım .yani eğer adam sağlıklı bir erkekse 7 yıl dile kolay yani şimdi günahınıda almayayım ama olmuştur bence .ama eğer adamda problem varsa o zaman olmamıştır .

benim kafamdaki sorular da aynı... belki denenmiş.. ama tam bi birleşme olmamış..

Neden bu işi bu kadar görev edindiniz sizden ısrarla yardımmı istiyorlar?

kızın annesi yardım istedi. ne yapabilirz diye. benimde aklıma takıldı. çok düşündüm çıkmadım işin içinden. buraya yazrsam belki bi yardım alırım diye düşündüm. annesi de üzülüyor bu duruma. yazlığa gitmişti. oradan telefonla aradı. ne oldu aklına bişey geldimi diye. benim gittiğim kadın doğum doktoru var. ona sor dedi. bende bişey diyemedim.

aklıma gelen şeyler. kızın eşiyle konuşup ikna etmesi. başka bişey yok. ya da psikolojik destek alacaklar.

kızın annesi yardım istedi. ne yapabilirz diye. benimde aklıma takıldı. çok düşündüm çıkmadım işin içinden. buraya yazrsam belki bi yardım alırım diye düşündüm. annesi de üzülüyor bu duruma. yazlığa gitmişti. oradan telefonla aradı. ne oldu aklına bişey geldimi diye. benim gittiğim kadın doğum doktoru var. ona sor dedi. bende bişey diyemedim.

aklıma gelen şeyler. kızın eşiyle konuşup ikna etmesi. başka bişey yok. ya da psikolojik destek alacaklar.

Ayy uyuz oluyorum bu annelerin nane olmasına yaa sen niye kızının sorununu anlatıyorsun anlatsa kızın anlatır. Benim annemde gidip tüp bebek yaptığımı yakın komşularına söylüyor bana kalsa kimseye söylemıycektim en iyisi annelere söylememek.

Ayy uyuz oluyorum bu annelerin nane olmasına yaa sen niye kızının sorununu anlatıyorsun anlatsa kızın anlatır. Benim annemde gidip tüp bebek yaptığımı yakın komşularına söylüyor bana kalsa kimseye söylemıycektim en iyisi annelere söylememek.

bu konuda bende katılıyorum. bazen bazı dertleri kimseye anlatmamak gerekiyor.

şöyle bir söz vardır. söyleme sırrını dostuna. o da söyler kendi dostuna...

Hepinize cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim amacım burada kimseyi yargılamak veya kabahatli çıkarmak değildi. sadece doktora nasıl gitmelerini sağlayabiliriz diye tavsiye almaktı. ama kadın öyle üzldükçe benimde içime dert oldu... burada paylaştım.

Belki de onlar kendi evlerinde mutlu. o yüzden bu konuyu bende uzatmayım..

inş. en kısa zamanda bunu da kendi aralarında çözerler.... :(((

malesef bizim yapacak bişeyimiz yok gibi. inş geçen yıllarına üzülmezler :(

bu konuda bende katılıyorum. bazen bazı dertleri kimseye anlatmamak gerekiyor.

şöyle bir söz vardır. söyleme sırrını dostuna. o da söyler kendi dostuna...

Hepinize cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim amacım burada kimseyi yargılamak veya kabahatli çıkarmak değildi. sadece doktora nasıl gitmelerini sağlayabiliriz diye tavsiye almaktı. ama kadın öyle üzldükçe benimde içime dert oldu... burada paylaştım.

Belki de onlar kendi evlerinde mutlu. o yüzden bu konuyu bende uzatmayım..

inş. en kısa zamanda bunu da kendi aralarında çözerler.... :(((

malesef bizim yapacak bişeyimiz yok gibi. inş geçen yıllarına üzülmezler :(

Hayatım onlar memnunlar hayatlarından sen benle yuvalarına saadet gelmez ayrılcakları varsada ayrılırlar onlar görüyorlardır işlerini merak etme 7 yıllık tecrübe var sonuçta

Ben işin şu kısmını anlamadım.

Adam 7 senedir icraatsız ama halinden memnun,olanlardan ( pardon olamayanlardan ) eşini sorumlu tutarak bu şekilde yaşamaktan şikayeti yok.

Kadın zaten cinsellik olmasa da olur ben halimden memnunum boşanmam diyor.

Anlamadığım yer tam burası:

Kimin canı ne istiyor da olmuyor?

karismamak gerekir diye dusunuyorum...annesi uzuluyordur anlayabiliyorum ama...bunu gelip sana ona buna anlatmamasi gerekir.
zaten bu tarz sorunlari eslerin birlikte cozmeleri lazim, bi taraf tedaviyi reddederse nasil olacak?

ben konuyu tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla adam büyük ihtimalle iktidarsız sertleşme sorunu falan var karısınında vajinusmus olmasınıda bahane edip karısınada daha teklif etmemiş aralarında bir kısır döngü oluşmuş çözümü şu bence adam eşini seviyorsa karısıyla beraber doktora gidip önce kendi sorunlarını çözüp sonrada karısının sorunlarını çözmeli sonuçta evlilikte cinsellik önemli

Pardon da nasıl bi yardım bekliyosunuz ?

Konu sizinle alakalı değil , sizin bildiğinizi bile bilmiyorlar.. Ki bilirlerse de hiç iyi olmayacak..

Bu durumda buraya neden konu açtın , neden bu kadar merak ettin anlamadım..

Burda bi çözüm ( bu konu da çok zor ) bulsanız bile , söylemeyeceksiniz ki..

7 ay degil 7 sene diyorsunuz. Dogaya insan yapisina aykiri hatta imkansiz bu. Arkadasiniz biraz hayal dunyasindan ciksin da arastirsin. Bence kadinlara degil kendi cinsine ilgi duyuyor. Doktora gitmeme sebebi zaten ne oldugunu bilmesi. Esi kadar arkadasinizda da var sorun. Cinsellik olmadan evlilik olur mu? Seviyormus bosanmak istemiyormus. Gidip annesine anlatacagina rest cekmesi lazim. Ya gideriz doktora nedir ögreniriz ya da biter desin. Tahminim dogruysa esi bosanmayi kabul edecektir. Evlendi mi evlendi, kimse süphelenmez artik. Sorunu da arkadasinizin ustune yikar hayatina devam eder.

Kusura bakmayin ama sizi mi dinleyecek bu adam? Nasil ikna edelim dr icin diyorsunuz. Hic karismamaniz lazim bence cok mahrem bir konu. Adam ne olursa olsun cinsel hayatinin bu kadar konusulmasi dogru degil. Kaldi ki arkadasiniz size soylememis bile. Kari koca sorunu. Adam sorununu soylemek cozmek isterse cozer, yok bir 7 yil daha boyle derse kadin acar davasini bosanir. Arkadasim bana bizzat gelip dert yanarsa teselli eder yol gosteririm. Ama kendisinden degil ondan bundan duyup, tam emin bile olmadigim bir konuda kesinlikle karismam da konusmam da.

Kusura bakmayın arkadaşım ama burda arkadaşınızın annesi hatalı davranmış size anlatarak eger annesine kızına yardımcı olmak istiyorsa başkalarına söylemek yerine kızınıda ikna edip doktora götürürdü ben özel hayatın başkalarına yayılmasına karşıyım bugun size bu durumu anlatan yarın başkasına anlatır ve bu durum arkadaşınızın kulagına gitmiş olsa psikoljisinin bozulmasına neden olur ve eşiyle arasının açılmasına sebep olur sen bizim özel hayatımızı mı anlatıyorsun eşine çıkaşabilir.

Kusura bakmayın arkadaşım ama burda arkadaşınızın annesi hatalı davranmış size anlatarak eger annesine kızına yardımcı olmak istiyorsa başkalarına söylemek yerine kızınıda ikna edip doktora götürürdü ben özel hayatın başkalarına yayılmasına karşıyım bugun size bu durumu anlatan yarın başkasına anlatır ve bu durum arkadaşınızın kulagına gitmiş olsa psikoljisinin bozulmasına neden olur ve eşiyle arasının açılmasına sebep olur sen bizim özel hayatımızı mı anlatıyorsun eşine çıkaşabilir.

size kesinlikle katılıyorum. şu an haberi olmadığı halde bizlerin konuyu bilmesi bile hiç etik değil bence.

Dogru anlamışım,
7 yıldır vajinusmusu nasıl çözememişler :(

Üzerine gidilmezse bırak 7 yılı 37 yıl bile sürebilir...
18 yıllık vajinismus olan birini tanımıştım bu forumda...

Yalnız bana sorun erkekte gibi geldi...
Yoksa dr'a gitmemek için bu kadar direnmezdi diye dününüyorum...

bana da sorun adam da gibi geldi yoksa sağlıklı normal hiçbir erkek 7 yıl cinsellik yaşamadan duramaz:50:mutlaka doktora gider çözüm arardı karısının sorunu varsa çözmek için çabalardı
bence kadın kocasını doktora gitmek için ikna etsin yoksa boşanacam desin bunun başka yolu yok:50:

yakın akraban değil ablan da olsa onların meselesi sen nasıl yardım edeceksin ikna edeceksin ki :53: Adam karısıyla olmadıysa sorunu vardır başkasıyla da olması mantıklı gelmedi bana Allah yardım etsin.

Son düzenleme:
Back
X