Yardım edin akıl verin :(( yoruldumm

Mirayer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
15
22
38
35
Öncelikle mrb herkese yeni üyeyiö nasıl ilerliyeceğimi tam olarak bilmiyorum hikayem uZun özetin biraz fazlasını anlatcam size. 2 yıldır hayatımda olan boşanmış ve 1 kız cocugu olan bi adamla birlikteyim.. Hayatımı mafeden adam! Bi hata yaptım birlikte oldum ve hamile kaldım bunu hamileliğimin 3. Ayında öğrendim. Aramız tabiki bozuldu ve bana çok büyük acılar yaşattı. Eski eşiyle birlikte oldu beni aldattı, onun yanında beni arayıp seni istemiyorum diyip küfürler etti ve daha bi sürüü şey.annem haric ailemden kimse bilmiyor hamileliğimi giZledim hep,karnımda şişmedi çok.öZellikle abimdenn sakladık.. Ona mecburum abim asla kabul etmez bu durumu.Bunca yaşadıklarımdan sonra erken doğum yaptım 6,5 aylık prematüre bir kız çocugu sahibi oldum.kızım 1,5 ay hastane kaldı 1,5 ay boyunca hastaneye tek başıma gidip geldim ilgilenmedi çocuguyla.çıktı hastaneden 1,5 aydırda evdeyiz onun evinde kardeşleri ve annesiyle birlikte. Annem abime teyZesinde kalıyor dedi beni orda biliyor. Şuan bu evin halini benim halimi anlatamam size... Bu adamı istemiyorummm...ailesiniiii istemiyorumm... Cocugumlaa gitcek hiç bir yerim yokk ne evime dönebiliyorum ne başka birine.. Annemi çok öZlüyorumm eski yaşantımıı özlüyorum...hala aldatılıyorum ve buna katlanıyorum... Kafayıı yemek Üzereyim ne gururum kaldı ne benliğim kaldı... Bana yardım edin bi akıl verinn lütfnnn ... Karışık anlatmiş olablrmm o kadar doluyumki bunlar öZet bide... Akıl istiyorumm beni kendi yerinize koyum siz napardınız?

Al çocuğunu ayrı eve çık
Zaten evli değilmişsiniz
Niye aldatılıyorken sevgiline ve ailesine katlanıyorsun ki

Evli değilsiniz zaten neyi bu kadar düşünüyosun ki ya da katlanıyosun çocuğunla kendine bi gelecek kur

ailene durumu uygun bir dille anlatmak lazım. o adama katlanmana sebep yok ki artık senin. ailen seni kabul etmiyor mu

Çok korkunc
sızın aılenız nerede nasıl sakladınız herkesten anlamıyorum
anladıgım kadarıyla nıkah yok bısey yok yasadıgınız yerde beraber oldugunuz adamda varmı yoksa sız sadece aılesıylemı yasıyorsunuz ay ınanamadım

Maddi durum yok ailemde de yok.

Mesleğin var mı ?? annen çocuğuna baksa sen çalışsan ..
Abinden daha ne kadar saklamayı düşünüyorsun ?? O adamın seninle evlenmeye niyeti yok belli ki ..
Bir şekilde abine açıklamalı ve bu durumdan kurtulmalısın .

Korkuyorum bana zarar verirmi yada onla kavga edermi bilmiyorum. Bu sefer abime bişey olur diye korkuyorum

Kadın sığınma evine gidin
Herkesin çilesini çekeceğinize onları üstünüze yürüteceğinize en iyi çözüm bu olsa gerek.

Tek çare kadin siginma evi. Bir sure sonra calisip kendi evinize gecebilirsiniz.

Bilmiyorum çocuguu bırakmazlar vermez yani sığınma evine. Bende onu bırakmamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…