Yardım edin akıl verin :(( yoruldumm

arkadaşlar ben bu secretcikıza çook sinir oldum nasıl bir insan yaaa nasıl böyle düşüne bilir hemcinsi için şikayet edibiliniyormu? düşmez kalkmaz 1 allah.allah yardımcın olsun canım .
mesajların altında kötü içerik bildir butonu var,k.i.b. şeklinde kısaltılmış,oraya basarak şikayet edebilirsiniz.canınızı sıkmayın.

bırakırsa çocugu ya vermezlerse allah korusun kaçırılarsa yüzünü göstermezlerse..iyi düşünmek lazım bence
Iste konussa diyorum guzellikle boyle olmaz ben calisayim masraflara katkim olsun bu aradada ailemle konusmaya calisim desin dedim ama sizde dogru soyluyorsunuz...kafam karisti iyice

Ah be güzelim olan olmuş artık , bundan sonrası önemli , çocuğunu ne olursa olsun bırakma , abine yavaş yavaş anlat , önce çok kızar ama sonra af eder , çünkü senin ailen olmadan ilk etapda ayakta durabilmen çok zor , çünkü çalışsan bile bebeğine birisi bakmalı , çocuğunun babası da maddi olarak bebeğin ihtiyaçlarını karşılamalı , ama o sizi kandıran insanın ailesinin yanında yeni bir hayata başlayamazsın , düzen kuramazsın canım...

En doğrusu annen bebeğin ile ilgilenir sen çalışır ayaklarının üzerinde durursun , zamanla her şey düzene girer , o karaktersiz çocuğunuzun babası yaptığını çeker Allah a havale edin , üzülmeyin Allah garibin yanında olur ...

Bazı üye arkadaşlar sanki beddua etmek için yer arıyorlar , nasıl vijdan , nasıl da düşene bir tekme atabiliriz , hesabı yapıyorlar, yapmayın siz kimsiniz ki , neyin kini , öfkesi sizler hatasız melek misiniz ?

Ah be güzelim olan olmuş artık , bundan sonrası önemli , çocuğunu ne olursa olsun bırakma , abine yavaş yavaş anlat , önce çok kızar ama sonra af eder , çünkü senin ailen olmadan ilk etapda ayakta durabilmen çok zor , çünkü çalışsan bile bebeğine birisi bakmalı , çocuğunun babası da maddi olarak bebeğin ihtiyaçlarını karşılamalı , ama o sizi kandıran insanın ailesinin yanında yeni bir hayata başlayamazsın , düzen kuramazsın canım...

En doğrusu annen bebeğin ile ilgilenir sen çalışır ayaklarının üzerinde durursun , zamanla her şey düzene girer , o karaktersiz çocuğunuzun babası yaptığını çeker Allah a havale edin , üzülmeyin Allah garibin yanında olur ...

Bazı üye arkadaşlar sanki beddua etmek için yer arıyorlar , nasıl vijdan , nasıl da düşene bir tekme atabiliriz , hesabı yapıyorlar, yapmayın siz kimsiniz ki , neyin kini , öfkesi sizler hatasız melek misiniz ?

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat edilsin ve polemiğe girilmesin.

Konu sahibesi,
nikah falan yapmayın bu adamla, nikah sizi daha çok çıkmaza sokar, hazır nikahınız yokken önce size en yakın kadın sığınma eviyle iletişime geçin, daha sonra da bir bahaneyle çocuğunuzla birlikte o evden çıkın sığınma evine gidin.

ah be arkadaş.
söylenecek o kadar şey var ki?
hata hata üstüne yapılmış.
korunma yok, 3 ay boyunca hamileliği nasıl anlamadığınızı da çözemedim.
yapılacak tek şey kadın sığınma evine gitmek gibi görünüyor ancak aile yapınızı da bilemiyorum.
abi öğrenince size zarar verir mi?
hem teyzede kalıyor yalanı ne kadar sürecek?
erli geçli çıkar meydana. o yüzden anneniz yumuşatsa abiyi olmuyor mu?

Allah yardımcın olsun işin zor gerçekten en iyisi kadın sığınma evi biraz çalış para biriktir kendine bi hayat kur çok zor gözüküyo farkındayım ama bebeğin için yapmak zorundasın annen bile yardım edemiyosa kimse yardım edemez

Tamam da adam bebeği bana vermez kadın sığınma evine göndermez demişsiniz.
Allah aşkına bence onlar sizi başlarından savmak için bahane arıyorlar.
Evladını düşünen adam böyle mi yapar çocuk kaç ay hastanede kalmış ilgilenmemiş bile.
Hemen bi araştırın telefondan kadın sığınma evini bi telefon edin bakalım bi sorun.
Sabah herkes uyurken çıkarsınız gizlice evden yani siz o evden gitmek istedikten sonra bi şekilde gidersiniz.
Siz sırf elalemin çenesi kapansın diye nikah derdine düşmüşsünüz.
Boşverin milleti bu adamla asla evlenmeyin.
Kadın sığınma evi sizi almazsa da çıkın abinizin karşısında hata yaptım diyin kendinizi affettirin yumuşatın bi şekilde ve ailenize dönün çocuğunuzu da bu pislik aileye göstermeyin.
Çünkü aile komple pislik iyi insanlar olsalardı oğlum ortada çocuk var hemen nikah yap derlerdi ama dedim ya bunlar acaba nasıl başımızdan atabiliriz diye düşünüyorlar.

Cok uzuldum durumunuza yapilan bir hata cocugunda mutsuzluguna sebep olacak olan olmus hickimse sahip cikmasa siz yavrunuza sahip cikin sevgi dolu buyutun kizinizi hamileliginizi abinize bildirseydiniz duruma yavas yavas alisirdi simdi ortada cocukla kizmaya hakki var neden benden sakladiniz dicek yanlis anlamayin ama ayni hatalari tekrarlamayin.

Hatasız kul olmaz anlat ki ailene dahada Karman çorman olmasın hayatın hiç olmazsa manen yanınızda olsunlar Allahım yar ve yardımcın olsun canım amin

Abinizden durumu 30 yıl saklayamayacağınıza göre ona anlatmanın bir çaresini bulun. Bu sıkıntı ile yaşamak daha büyük bir eziyet, bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Eve dönersiniz, anneniz çocuğa bakar siz de iş bulursunuz. Ayrıca nafaka için dava da açarsınız.

Canım ya gerçekten okurken cok üzüldüm zor bir durum bi yanda masum bi bebek bi yanda sen biyanda da hayatini mahveden adam iste böyle pislikler oldukca biz kadinlar yipraniyoruz hep ayakta durmaya calis tatlim ailenden böyle biseyi nere kadar saklayabilirsin ilerde birgün zaten ogrencekler yinede guvendigin o adamdan sa ailene sığın cnm onlar nekadar kizarsa kizsin ailen biraz zor gunler gecirebilirsin ama napcan hayatta sona zor bir sinav vermis Allah yardimcin olsun

M Mirayer çok zor durumdasin bu şekilde yasayamazsin ailene abine şöyle git annenin evine o bebeğine baksın sende çalış madem durumunuz kötü. Millet öğrenir yakında ne kadar gizleyebilir ki annen

abiniz durumu öğrense en fazla ne yapabilir?
yani bu durumu nereye kadar saklayacaksınız, size de yazık her an bu stresle yaşamak çok zor.

bazı üyelere de hayret ediyorum, bekliyorlar biri günah işlesin de taşlayalım diye. günahsa konu sahibinin günahı. konu bunu tartışalım diye açılmamış. akli dengesi yerinde olanın bunu anlayabileceğini düşünüyorum.
insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, zor değil bunu aklımızdan çıkarmayalım.

Tehdit alan kadınlar icin sıgınma evleri var. Benim hemen yenıbaşımda böyle biryer mevcut. Çocuklu kabul ediyorlar. Siz en iyisi böyle bir sığınma evine gecin. Daha sonra kosgebten sertifika alıp bir dükkan açın. 70000 civarı hibe veriyorlar. Allah büyüktür. Olmuş bir hata, kim kimin ahını çekiyor bilinemez ama ortadaki yavrucak masum ama en çilelinizde o maalesef. Rabbim en çokta onun yardımcısı olsun :-(

off çok zor bi durum allah yardımcın olsun,
araya anneni koy abine uygun bi dille anlatın,
kendine de çocuğa da yazık
abin kabul etmezse sığınma evine geçin hemen
artık kalmayın o adamın yanında, pislik herif

Konu sahibi bi hatadir etmissin, duzmez kalkmaz bi Allahtir.
Mantikli dusunursek ve cikis yolu aramaya calissak pekte fazla bi secenegin yok.
Var sayalimki 3 sene sakladin bebegi, 5 sene sakladin abimden. Elbet biyerden duyucak abin. Isin kotu tarafida mesela yavrun 5 yasina geldiginde herseyin farkina varicak. Istenmeyen cocuk oldugunu anliycak. Allah korusun nasil bi travma gecirir bi dusun. Gercekten olsa soylerdik birimiz ama tek secenek abine soylemek. Maalesef.
Kadin esirgeme yurduna gitsen abin demiycekmi 3 ay oldu 6 ay oldu 1 sene oldu bu kiz halami teyzemlerde kaliyor?
E nolucak? Is yine aciga cikicak.
Biraz beklesen " kocaya kacti ama simdi cok pisman, bebegide olmus kazayla, kopek gibi pisman tek ailesi biziz" diye baslasa annen abini karsina alip; yine olmaz. Cunku bebegin bariz kucaginda. Simdi evlendik desek 9 ay beklemen lazimki; evlendikten sonra oldu bu bebek diye bilesin. 9 aydan sonra yeni dogmus susu veremezsin abine cunku ozmn 3+9=12 aylik oluyor.
Gercekten canim benim, tek care soylemek.
Baska caren yok.
Kadin siginda evine gitmek yerine once bi abine acil, annen uygun bi dille anlatsin. Sonra yok olmadiysa annenle hal care bakarsiniz. Ama saklamak secenek degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…