yardim edin ban,teknolojiye çok para harciyorum

Hem ios hem de android işletim sistemini kullanmış biri olarak, eğer havası yeter diyorsanız iphone kalsın, 3 sene kullanırım telefonu işimi görsün diyorsanız edge kalsın. İphone estetik kaygısı yüksek ama performansı diğerlerine göre düşük bir telefon. İphone bir telefonun maksimum ömrü 2 yıldır, çünkü üzerine 2 yeni model çıkınca desteklemeyecek çoğu programı.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu bu fikir. Haklısınız bugün fikrimi değiştirmeden Apple yi satıcam hemen ve kredi kartlarını falan eşime teslim edicem. İstemiyorum artık buna para harcamak. İnşallah bu kararımdan hiç vazgecmem

Rica ederim, güle güle kullanın şimdiden elinizde kalan telefonu.

bu huyu en son cıkan en iyi markayı alarak yok edebilirsin.İphone birisi (son cıkanını) kolay kolay diğer markalara bakmaz

Başlık yanlış olmuş bence. Binlerce lira dokuyor ve buna teknolojiye para harciyorum diyorsunuz ama elinizdeki cihazın ne ise yaradığını bile çoğu zaman bilmiyorsunuz. Elinizdeki versiyonla bi sonrakinin hayatınızı ve kullanımınızı etkileyecek bi farkı yok anca feysbuk retrika bilmem ne

Ne söylemek istediniz tam anlamadım aslında. Ben burada küçümseme eleştiri yada üsluben farklı şeyler duymak için değil yardım almak için yazdım.
haklısın,kısa yazıuorum,işteyım,asla ama asla bir küçümseme değil,ama hayat eskıden kımseden olmayan telefonları getirdim,delilikmiş,mıllet elıme bakardı,aay bakayım derdi,ama sonra bır sıkıntı geçirdim,o teknolojı merakım gıttı,çok anlamsın geldi,düzeldım,yanlış anlama,yanı fena bır darbe yedım,para sıkıntısı,geçti,gitti

valla ben 1 sene önce almıştım telefonumu
taksiti bugün bitti çok şükür
bozulana kadar da daha almak istemiyorum
teknolojiye yetişmeye çalışmayın
bozulunca yenisini alırsınız.
hepsi öyle ya da böyle aynı işi görüyor

Geçmiş olsun Rabbim tekrarından esirgesin inşallah. Bende bu sefer çok kararlıyım enaz 3 sene istemiyorum. İnşallah becerebilrim

Ay kıyafete, makyaj malzemelerine para harcayın telefona para mı harcanırmış diyesim geldi Benimde ardı arkası kesilmez alışveriş hastalığım var malesef.
Ah şu kadınlar dmi seviyoruz para harcamayı ama para biriktirmeye seviyoruz ikisi bir arada zor zanaat. Valla kendime söz verdim lüzumsuz bişey yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…