E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
bence yalnıs bır aradayken banA MUHTAC da o yuzden yemegı utusu bulasıgı cayı kahvesı hergun bunlar oluo zatebn.ama onlarlayken bana ıhtıyacı yok kı.oyuzden de yuzume bakmıo.haksızmıyım ama ya
bence yalnıs bır aradayken banA MUHTAC da o yuzden yemegı utusu bulasıgı cayı kahvesı hergun bunlar oluo zatebn.ama onlarlayken bana ıhtıyacı yok kı.oyuzden de yuzume bakmıo.haksızmıyım ama ya
Önemli olan bas basa oldugnuzdaki tavridir bence....
Normalde hic bir sorunun yoksa esinle bunu kendine dert etmen inanki cok gereksiz...Erkeklerin bircogu ailelerinin yaninda eslerine karsi degisiyor, buda demek degilki seni sevmiyor veya deger vermiyor.a.s
Gülsümcüm kimse dört duvarın arkasını bilmiyorki ama.
Arkadaşta tahminimce eşinin davranışlarından kayınvalidesi veya başkaları hoşnut oluyo diye sıkıntı yapıyodur.
Buna benzer olaylar benimde başımdan çok geçmiştir.
Tamam eşin dostun akrabanım yanında vıcık vıcık ol denmiyorki.:1no2:
Eşini yok sayma ve en azından haklı olduğu konularda köstek değil destek ol.
Bende eşimle bunu uzun uzun tartışmışımdır. Derdimi nihayetinde anladı sağolsun.:1closedeyes:
Arkadaşım sende eşinle konuş yapı meselesi soğuk davrana bilir ama dozunu iyi ayarlaması lazım.
mrb hanımlar.ben henüz 8 aylık evliyim ve sorunlarımız ilk günden basladı sayılır.sorun esım ve ailesı.yalnızken bı aradayken gayet ıyıyız hıc bı problem yok ama ailesıye bır araya geldıgımızde hersey degısıo.sankı bambaska bırı oluo.ozamnlar esımı tanıyamıyorum.ne denedıysem olmadı.yardım edın bana.yorumlarınızı beklıorum.ama ne olur uzulme her evlılıkte our bole seyler zamanla yoluna gırer fılan demeyın lutfen herkesın ewlılıkte sorun yasıo olması sonucta benım meselelerıme cozum olmuo yada mutlu etmıo benı.yardımlarınızı beklıorum.ılgınıze tskler:1no2:,Çok üzgünüm çoook:
hayır tam olarak oyle sayılmaz ama sankı orda ben yokmusum gıbı hıc evlı deılmıs gıbı gıttıgımız yerlerde ya benım karım mı vardı ne vardı demıo hıc.yalnız basıma kalakalıorum.sonra ne bılım aılesının bana durmadan laf sokmasını,hıc sebepsız yere bı cogu gormezden gelıo,yada aılesıyle bı konu oldugunda haklı da olsam onları savunuo bılmıorum ne yapacagımı:çok üzgünüm:
yorumlarınıza dusuncelerınıze cok tesekkurler.bıraz da olsa ıcım rahatladı.ozellıklede gulsum abalcım senın kıler.abla dıyorum muhtemelen benden buyuksun.sag ol.haklısın valla kendımıze yapıoruz kımseye bısey olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?