E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kesinlikle haksızsın.öyle aileler varki;oğlu senle biraz ilgilense,yada onların yanında seni yüceltse kahrından ölecek kaynanalar ve aileler gördüm ben.eşin onların oğlu,orada öyle davranmak zorunda ama bunu sana itiraf edemez.benim annem babam böyle diyemez.aslında orada da seni çok seven bi adam var,ancak çoğu erkek ailesini üzmektense eşinin kırılmasını daha uygun görüyo.aslında doğru olmadığını biliyolar yaptıklarının,ama anne baba sevgisinin önüne geçemiyolar canım.eşinin sevgisine inanıyosan sen de umursamayıver bencea.s.:1hug:bence yalnıs bır aradayken banA MUHTAC da o yuzden yemegı utusu bulasıgı cayı kahvesı hergun bunlar oluo zatebn.ama onlarlayken bana ıhtıyacı yok kı.oyuzden de yuzume bakmıo.haksızmıyım ama ya
işte aklı sıra annesinin yanında seni önemsediğini belli etmiyor,,yoksa kıs bu kaynana seni kıskanıyo falan olmasın,,oğluna sölemiştir belki,laf falan çarpmıştır adamda o yüzden öle davranıyodur...
kesinlikle haksızsın.öyle aileler varki;oğlu senle biraz ilgilense,yada onların yanında seni yüceltse kahrından ölecek kaynanalar ve aileler gördüm ben.eşin onların oğlu,orada öyle davranmak zorunda ama bunu sana itiraf edemez.benim annem babam böyle diyemez.aslında orada da seni çok seven bi adam var,ancak çoğu erkek ailesini üzmektense eşinin kırılmasını daha uygun görüyo.aslında doğru olmadığını biliyolar yaptıklarının,ama anne baba sevgisinin önüne geçemiyolar canım.eşinin sevgisine inanıyosan sen de umursamayıver bencea.s.:1hug:
ewet dogru tabıı bu da bı bakıs acısı.zaten sevmıo deger vermıo olsam bı dakka durmazdım herhalde.
bu erkeklerde bi kompleks herhalde ailelerinin yanında ben erkeğim karıma bakın nasıl laf geçiriyorum diyebilmekmidir nedir. sonra yanlız kalınca çocuklaşır değişirler sanki o adam değil. bazen benimkide yapardı şimdi yapamıyor çünkü zaten annesiyle bir yaşıyoruz ve kayınvalde benim lafın altında kalmadımı anladı...
ama takma kafana derim canım... Erkekler zaten koca bebeklerdir...:ecrin_bebek:
ilişkinizi muhtaçlıklar üzerine kurduğunuz için bu sorunlar yaşanıyor.(diğer konuda annelerin bir kere çıkardığı yere her gece muhtaçlar demiştinizya ondan öyle dedim.).ilişkinizi sevgi üzerine kurmayı deneyin.o zaman size ütü ve bulaşık gözüyle değil eş gözüyle bakmaya başlar.bence yalnıs bır aradayken banA MUHTAC da o yuzden yemegı utusu bulasıgı cayı kahvesı hergun bunlar oluo zatebn.ama onlarlayken bana ıhtıyacı yok kı.oyuzden de yuzume bakmıo.haksızmıyım ama ya
işte aklı sıra annesinin yanında seni önemsediğini belli etmiyor,,yoksa kıs bu kaynana seni kıskanıyo falan olmasın,,oğluna sölemiştir belki,laf falan çarpmıştır adamda o yüzden öle davranıyodur...
ilişkinizi muhtaçlıklar üzerine kurduğunuz için bu sorunlar yaşanıyor.(diğer konuda annelerin bir kere çıkardığı yere her gece muhtaçlar demiştinizya ondan öyle dedim.).ilişkinizi sevgi üzerine kurmayı deneyin.o zaman size ütü ve bulaşık gözüyle değil eş gözüyle bakmaya başlar.
bu muhtaçlık muhabbetini eşinizin yanındada yapıyorsanız al işte sana muhtaç değilim mesajı vermek istiyor olabilirCADIARZU
çok güzel bravo...hemen insanın içine kurt düşürün.
kayınvalidenin haberi bile yok belkide.
herkes kendı fıkrını soyluo tabııkı haberı var.boylesı yorum duymamıstım dogrusu.yapıcı olmalı yorumlar ınsanı tartısmaya yonlendırıcı tahrık etmemelı.hem ben herkese tsk etmıstım zaten actıgım konuya olan yorumlarından dolayı.sızde sag olun gene de
bence umursamıyor gibi davran, yani o seni yok saydığında sen de umursama ve annesiyle falan (kadının ilgisini çekebilecek bir konuda) muhabbet aç, varlığını bastıra bastıra hissettir herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?