Çamaşır ve Kurutma Makineleri yardım edin banaaa...

sidartayabanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
147
0
46
Ankara
kızlar çamaşır makinem ozuldu yeni almak zorundayım acil hemde...markalar konusunda karasız kaldık nolur yardım rdin..arçelik-vestel-beko tövbe gurubunda...
aslında hotpoint-aristonları beğeniyorum ama çevremde kullanan kimse yok net yorumarındada kararsız kaldım... siz fikirlerinizi deneyimlerinizle paylaşırmısınız...

Bu benim ilk mesajım olucak, sana kısmet oldu :)

Ben şuan istanbulda çok büyük bir beyaz eşya servisi ağında müşteri temsilcisiyim. Eğer yıllarca kullanacağın ve başını ağrıtmıycak bişey istiyosan aynı zamanda benim elektiriğim suyum boşuna harcanmasın diyosan bosch a bakmanı tavsiye ederim. Ama sakın mağazalara gitme internetten kendin karşılaştırma yap. Kurutuculu modeller şu sıralar indirimde.Hotpoint ile ilgili birşeyler de söyliyim, servisimize çok geliyo onlar ne yazıkki

ariston hotpoint alma
arçelikten sonra ilk onu denedım fiyatı da uygun diye
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum
hiç memnun değilim
3 kuruş fazla olsun bilindik markalar olsun yine
şimdiki aklım olsa yine arçelik alırdım..

slm canım süre baya geçmiş ama naptın ne marka aldın

Vestelden uzak dur. Arçelik ve Beko derim yıllardır kullanıyoruz memnunum bende yeni beko 9 kg lık aldım üstelik indirimde çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…