Çamaşır ve Kurutma Makineleri yardım edin banaaa...

sidartayabanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
147
0
46
Ankara
kızlar çamaşır makinem ozuldu yeni almak zorundayım acil hemde...markalar konusunda karasız kaldık nolur yardım rdin..arçelik-vestel-beko tövbe gurubunda...
aslında hotpoint-aristonları beğeniyorum ama çevremde kullanan kimse yok net yorumarındada kararsız kaldım... siz fikirlerinizi deneyimlerinizle paylaşırmısınız...:37:

kızlar çamaşır makinem ozuldu yeni almak zorundayım acil hemde...markalar konusunda karasız kaldık nolur yardım rdin..arçelik-vestel-beko tövbe gurubunda...
aslında hotpoint-aristonları beğeniyorum ama çevremde kullanan kimse yok net yorumarındada kararsız kaldım... siz fikirlerinizi deneyimlerinizle paylaşırmısınız...:37:

Bu benim ilk mesajım olucak, sana kısmet oldu :)

Ben şuan istanbulda çok büyük bir beyaz eşya servisi ağında müşteri temsilcisiyim. Eğer yıllarca kullanacağın ve başını ağrıtmıycak bişey istiyosan aynı zamanda benim elektiriğim suyum boşuna harcanmasın diyosan bosch a bakmanı tavsiye ederim. Ama sakın mağazalara gitme internetten kendin karşılaştırma yap. Kurutuculu modeller şu sıralar indirimde.Hotpoint ile ilgili birşeyler de söyliyim, servisimize çok geliyo onlar ne yazıkki :(

ariston hotpoint alma
arçelikten sonra ilk onu denedım fiyatı da uygun diye
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum
hiç memnun değilim
3 kuruş fazla olsun bilindik markalar olsun yine
şimdiki aklım olsa yine arçelik alırdım..

slm canım süre baya geçmiş ama naptın ne marka aldın

Back
X