ddderrr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 297 41 318 Bursa 21 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ddderrr #61 lostradamus .!.: Pahalıysa iade edin. Bence bir daha da bir ilişkiye başlamadan, hatta başlasanız bile değer görmediyseniz hediye falan almayın Genişletmek için tıkla... O aralar konuşmaya başlamıştık iyiydik, açıkçası plan yapıyorum sevgililer gunu ıcın dedıgı ıcın bende hediye dusunmustum ama tabi gelmedi
lostradamus .!.: Pahalıysa iade edin. Bence bir daha da bir ilişkiye başlamadan, hatta başlasanız bile değer görmediyseniz hediye falan almayın Genişletmek için tıkla... O aralar konuşmaya başlamıştık iyiydik, açıkçası plan yapıyorum sevgililer gunu ıcın dedıgı ıcın bende hediye dusunmustum ama tabi gelmedi
lostradamus Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2017 1.964 2.406 133 21 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ddderrr #62 ddderrr .!.: O aralar konuşmaya başlamıştık iyiydik, açıkçası plan yapıyorum sevgililer gunu ıcın dedıgı ıcın bende hediye dusunmustum ama tabi gelmedi Genişletmek için tıkla... Galiba o planı sizinle yapmadı
ddderrr .!.: O aralar konuşmaya başlamıştık iyiydik, açıkçası plan yapıyorum sevgililer gunu ıcın dedıgı ıcın bende hediye dusunmustum ama tabi gelmedi Genişletmek için tıkla... Galiba o planı sizinle yapmadı
ddderrr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 297 41 318 Bursa 21 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ddderrr #63 lostradamus .!.: Galiba o planı sizinle yapmadı Genişletmek için tıkla... Bılmıyorum konuyu açan kendisiydi gelmeyende o oldu
lostradamus .!.: Galiba o planı sizinle yapmadı Genişletmek için tıkla... Bılmıyorum konuyu açan kendisiydi gelmeyende o oldu
ddderrr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 297 41 318 Bursa 21 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ddderrr #64 cilek.yagmuru .!.: "Daha önceki konu" dediğiniz 28 ocakta açtığınız konu mu? Kim, nasıl hatırlasın? Bir özet geçseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Evet 28ocakta açtıgım konu
cilek.yagmuru .!.: "Daha önceki konu" dediğiniz 28 ocakta açtığınız konu mu? Kim, nasıl hatırlasın? Bir özet geçseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Evet 28ocakta açtıgım konu