- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Aynen. Katılıyorum. Az bir zaman da değil okullar bile tatile girdi geri başladı. Bu hiç göz ardı edilebilecek bir durum değil. Yol yakınken ciddi ciddi düşünüp karar verinTemiz ve net sekilde ayrılın.
Surumceme de olan hıcbısey olumlu sonuclar vermez. Zaten Hersey guzel olsaydı ayrılmak istemezdiniz.
Hayat kısa ve cok guzel. Böyle bir ılıskıde kafayı yemeye degmiyor
Cope atin ya da ogretmensiniz ihtiyacı olan bir öğrenciye verin uygunsa hediyeyiGecmılte
Aynı fikirdeyim, zahmet edip gelmiyor ise hediyenin bekletılmesı de anlamsz degıl mı arkadasım
Pardon neyi abartıyorsunuz? Yapması gereken bu olduğu halde siz ona söylediniz diye mi abartmis oldunuz? Bu erkeklerin işine gelmeyince direkt uydurdugu bahaneBu durumu fazla buyuttugumu düşünüyor,fırsat buldugunda tabıkı gelecekmıs
Bu zamana kadar çoğu zaman sizi yalnız mı bıraktı acaba?Evet bır gun bir saat hıc gelmedi, tekrar konuşmaya başladık, düşün ki gelmedi ve bu durum benım hiç hoşuma gitmedi, nasıl fırsatı olmaz...
3 ay ıcınde gelmemesi normalmiş, ben abartıyormuşumPardon neyi abartıyorsunuz? Yapması gereken bu olduğu halde siz ona söylediniz diye mi abartmis oldunuz? Bu erkeklerin işine gelmeyince direkt uydurdugu bahane
eski konunuza baktım ve yüzyüze gelmemeniz çok saçma 3 saatlik bir mesafeymiş. yanlış yönlendirmek durumu baltalamak vs istemiyorum ama başka birisi olabilir mi hayatında şüpheleriniz var mı?Daha önceki konu içeriğinde de bahsettıgım gibi nişanlım ile barıştık 3ay oldu, daha yüzyüze konuşamadık, henüz gelemedi sevgililer günü hediyesi almıştım, geleceğini umarak gelmedi, şuan hediyeyi ne yapmalıyım bilemedim
Açıkçası aynı yerde yasamıyoruz, çok kestiremiyorumeski konunuza baktım ve yüzyüze gelmemeniz çok saçma 3 saatlik bir mesafeymiş. yanlış yönlendirmek durumu baltalamak vs istemiyorum ama başka birisi olabilir mi hayatında şüpheleriniz var mı?
yani barışmak için can atan barıştıktan sonra görüşmek istemeyen biri bilemiyorum yanlış giden bir şeyler var belli ki.Açıkçası aynı yerde yasamıyoruz, çok kestiremiyorum
3 ay ıcınde gelmemesi normalmiş, ben abartıyormuşum
Kendısı gelmedıgı için ben de onun yanına gıtmedım, sonucta onun gelmesi gerekirdi, çokkkk mesgul ise bana da teklif edebilirdi onu da etmediyani barışmak için can atan barıştıktan sonra görüşmek istemeyen biri bilemiyorum yanlış giden bir şeyler var belli ki.
baskın basanındır mı yapsanız acaba ,çok ta bir şey diyemiyorum.Kendısı gelmedıgı için ben de onun yanına gıtmedım, sonucta onun gelmesi gerekirdi, çokkkk mesgul ise bana da teklif edebilirdi onu da etmedi
Bişey olabilir mı diyorsunuzbaskın basanındır mı yapsanız acaba ,çok ta bir şey diyemiyorum.
Yani ben bile şüphelendim .Bişey olabilir mı diyorsunuz
Değmez bence yaSalla şimdi saati
Bayatlamaz akmaz kokmaz
Sen şuna bi baskın yap
Sakın çaktırma
İnsan sevdiğine nasıl koşmaz ya 3 ayda
Bi haltlar dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?