öğrenciydim eşimle memlekette tanışmıştık aradan bi kaç ay geçti ve biz hiç görüşmedik aynı şehirde okuyo olmamıza rağmen.bi kaç ay sonra yeniden görüştük ve ilişkmiz başladı.ama benim bi akrabam-olmaz olsun öyle akraba beni pazarlamaya kalkıştı- yüzünden başım belaya girdi ve o beni bu beladan kurtardı.yurtta kalıyodum ve güvenlik için o gece yurda gidemedim.ailem de şikayetçi oldu tabii.biz mahkemeden önce yaşım dolar dolmaz evlendik.ama aileme bütün bu olanları niye o gece onunnla kaldığımı ancak nikahtan sonra anlatabildik.şimdi ailem beni hala affetmedi evlendiğim için.mahkeme sonuçlandı ve eşim de ceza aldı bu yüzden aileme çok kızgın ve görüşmek istemiyo bayramda ailemle ilk defa görüşücez ve ben ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin=((((((
anlamadım sizi başkasıyla evlenmeniz için mi zorladılar da siz eşinizle evlendiniz?
yok hayır ailemle eşim mahkemelik olduğu için ailem hiçbi şekilde görüşmemizi onaylamadığı için evlendik biz
hımm zor bir durum istenmeyen damat ilan edilmiş. bence böyle şeyleri zamana bırakmak lazım eşiniz eğer gerçekten istemiyorsa zorlamayın derim aksi daha kötü tartışmalar doğurabilir eşiniz ve aileniz arasında ve sizin eşinizle aranıza da soğukluk girer eşiniz ailenize iyice cephe alır keza aileniz de... eğer aileniz sizi seviyorsa eni sonu dayanamaz affeder ellerini öpersiniz bu küslük de biter inşallah :)
ailem bu bayram gitmezsek bi daha aramamamı söyledi ve eşim de bu kez gidip konuşmayı kabul etti ama ben ailemin yanında ne yapıcam onu bilmiyorum çünkü babam da eşimde birbirlerini hiç tanımıyo ilk kez karşılaşacaklar ve ikiside açıkçası birbirinden nefret ediyo ve biz sadece annem için gidiyoruz da denilebilir
o zaman durum o kadar da umutsuz değil su akar yolunu bulur eğer görüşmeyi kabul ettilerse gerisi gelir siz endişelenmeyin bence
ben sızın derdınızı tam olarak anlamadım
akrabam benı pazarlamaya kalktı dıyorsunuz? Bu ne demek?
Yurda güvenlık açısından gıremedınız o gece ve eşınızle beraber kaldınız?Neden yurda gıremdınız
aılenıze durumu önceden ızah etseydınız keşke
yaşınız mı küçüktü de eşınız ceza aldı? Gerçı neden ceza aldı onuda anlamadım ama..
gece yurtta güvenlik görevlisi olmadığından o akrabam ve o adam yani beni pazarlamaya kalktığı adam bişi yapmasın diye onunla kaldım ve yaşım küçük olduğu için ceza aldı evet bende keşke diyorum o zaman anlatsaydım aileme ama artık keşke desemde bişey farketmiyo
pazarlamak derken evlendirmek mi? bildiğimiz pazarlamak mı?
bildiğimiz pazarlamak
yahu okudum da inanmak istemedim herhalde zorla evlendirmek istiyor siz de eşinizle kaçtınız evlendiniz gibi bir senaryo geldi aklıma asıl o akrabanızı dava etmeliydiniz. ailenize en azından annenize anlatmamanız kötü olmuş. Neyse üzülmeyin geçmişte kalmış hiç bir anne baba evladına kıyamaz. hele ki bunları duyarsa
bence eşını al kısa bı zıyaret bıle olsa gör annenı babanı
eşınle tanışsınlar
evlerıne kabul ettıklerıne göre bı sorun çıkmaz bence
eskılerden konuşmamaya çalışın
birkaç soruda benden:
1- Ne kadar süredir evlisiniz?
2-Mümkünse yaşlarınız kaç?
3-Okulunuzu bitirdiniz mi?
4-Hamilelik vs var mı?
5-Sizin ve eşinizin aileleri farklı şehirlerde misiniz?
Sorgular gibi sorduğum anlaşılmasın tamamen ne durumda olduğunuzu merak ediyor ve ona göre yorum yapmak istiyorum.
dava edicektik aslında ama eşimin de benim de bi daha onun yüzünü görmeye tahammülümüz yoktu ve aileme anlattığımdan beri ailem inanmak istemiyo bi de bu var tabi
yüz yüze bu meseleleri konuşmadığınız için belki bir evlilik bahanesi olarak görmüş olabilirler fakat ailenizin size olan güven buhranının nedenini de anlayabilmiş değilim. kızı dururken elin adamına inanmak. belki zamanında söyleseydiniz endişeye mahal bırakmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?