yardım edin bayram yaklaşıyo ve ben ailemle eşim arasında kaldım:(((

görüşmeyi çok uzatmamakta yarar var diye düşünüyorum, çok zor bir durum gerçekten. Bu kadar küçük bir yaşta bunları yaşamanıza çok üzüldüm. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz

zaten eşim de bende çok uzun kalmayı düşünmüyoruz gidip görüşüp geri dönücez sadece bayramlaşmak için yani ama onlar bi açıklama bekliyolar orası kesin

mayıs 31de evlendik zaten evlendiğimizdede 1buçuk aydır birlikteydik
benim 18 onun25
onun okulu bitti ben devam edicem bu sene için dondurdum
hamilelik yok
yok aynı şehirdeyiz ama farklı ilçelerde ailelerimiz

5 ay geçmiş buzlar erimiştir azda olsa ki davet edilmişsiniz.. Tamam yaşlarınız genç ama evlisiniz sonuçta bir yuvanız olmuş..Bu sene okuluna devam edeceğini mutlaka aılenede bildir ki eşinin sana destek olduğunu bilsinler ve bilsinlerki bi nebze olsun istenmeyen damat modundan çıkabilsin..Hamile olsa idin farklı bir sürprizle gider tüm ilgi bebeğe olabilirdi konu degısırdı..Aynı şehirdeyseniz gece kalmanızda gerekmiyor ortama göre kalkıs saatınızı ayarlarsınız ama emin ol ki onlarda seni çok özlemişlerdir.. önce duygusallasırsınız belki sen biraz cekınırsın sıkılırsın bir iki muhabbetten sonra alışırsınız bırbırınıze ve kalkarken bu gece kalsanıza gibi bir teklifle bile yuksek ıhtımal karsılasırsınız..Eşin de gitmeyi kabul ettiğine ve davet aldığınıza göre gitmemek için hiçbir neden yok ben olsan kayınvalide ve kayınpederimide rica ederek götürürdüm.. En azından buyukler 5 ay gecıkmelı bır konusma yapar herkesın gonlu olurdu..

benim evliliğim sorun üstüne sorun :) eşimin babası 2 sene önce psikolojik bi travma geçirmiş ve intihar etmiş hemde porçöz içerek o yüzden ruh sağlığı pek yerinde değil adam yaşıyomu yaşamıyomu belli değil o yüzden adama mahkemeyi bile söyleyemedik olayları zaten bilmiyo ailesi bu yüzden onlarla gitmemiz imkansız bizim önceden gidip eşimin ailesinin durumunu anlatmamız gerek ve mahkemeden ve bu olaylardan onlara bahsedilmeyeceğinden emin olmamız gerek çünkü eşim de bende biliyoruz ki o adam bi olay daha kaldıramaz

Anladım gecmiş olsun.. Ben o günü sorunsuz atlatacagınıza inanıyorum..Rahat olun..Biriniz evlatları canları cıgerlerı,birinizde biricik canlarını emanet ettıklerı damatları..Büyükler bu günler için var..Adı uzerınde buyuk ve buyukluk yapıp sizi affedeceklerdir..Ama özürde bekleyeceklerdir..

inşallah...artık birazda huzur istiyorum evleneli 5 ay oldu ama biz bu yüzden o kadar çok yıprandık ki daha fazla kaldırabiliceğimizi sanmıyorum

sizi birine pazarlamaya kalkan birine bir mecburiyetınızmı vardı? neden polise gitmedınız? o kişinin yaşı kaç ve cesareti nerden alıyor? ailenize çok uzak bir akrabamı? akraba ile ilişkiniz nerden geliyor? yani samimiyeti nasıl bu boyuta getırdınızde sizi pazarlayabiliyor? aklım almadı.

Eşinizle sırf evınde kaldınız diyemi evlendınız? akrabanız pazarlayana kadar sevgili değilmiydiniz?

Yurtta güvenlik yok diye elini kolunu sallayan gece odanızamı gelıyor?

yani ben bir türlü net bırşey anlayamadım konudann daha detaylı anlatmalısnız

Ellerini öpün affederler. Ana yüreği kadar baba yüreğide yufkadır. Babalar kızlarına çok düşkündür unutma.

Sizi yargılamak istemem ancak aileniz sonuna kadar haklı. 18 yasinda ne hayallerle, belki zorluklarla sizi okumaya gönderiyorlar evlenip donüyorsunuz. Hem de kusura bakmayın ama bir bahane yüzünden. Ben annen olsam kendimi yerdim kızım bana derdini anlatamadi gitti evlendi diye. Bir evlat ne kadar zor yetisiyor. Zamanı gelince mürüvvetinizi görmeyi herseyden cok isteyecek anne babaya kotu bir sok olmuş. Allah korusun. Şimdi esiniz de siz de bükün boynunuzu oturun haklılar. Anne baba olunca anlarsınız diyeceğim ama bence kesinlikle bu konuda da acele etmeyin.

Ailenizi asla suçlayıcı konuşmayın "Şikayetinizi niye geri almadınız gibi".Şikayetlerini geri almış olsalar dahi yaşınızın küçük olması nedeni ile kamu davası açılmıştır ve ceza alması kaçınılmazdır..
Suçumuzun farkındayız,hatalıyız,özür dileriz ama inanın birbirimizi sevdik gibi kusur belirtici,af dileyici ve yaptığınız hatanın açıklamasını içeren cümleler kurun..Ve mutlaka ailenizi ne kadar çok sevdiğinizi,özlediğinizi içten ve samimi birşekilde anlatın..elbetteki aileniz sindirememiş ve hala size karşı kızgındırlar ve birşekilde kızgınlıklarını ifade edeceklerdir mutlaka alttan alın,haklısınız diyin ve tartışmaları körüklemeyin...Allah yardımcınız olsun inşallah herşey tatlıya bağlanır,mutlu bir bayram geçirirsiniz...

madem tanımıyolar birbirlerini belki düşündüğün gibi olmaz...
zaten zaman geçmiş üstünden olan olmuş diye bakıyolar ki sizi bekliyolar bayramda...
inşallah sorunsuz geçer...

aynen benj de bunları merak ediyorum

hiç bişi anlamadım sen öğrenci eşin yeni mezun olmuş ailen sırt çevirmiş onun babası hasta

ne yer ne içersiniz siz nerde yaşıyorsunuz

hele pazarlama işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…