Yardım edın bebegım benı sevmıyor!!!!

Nisaa89

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
14
0
6
35
- Yurtdışı
Arkadaslar
Cok zorlu bır hamılelıgın ardından zor gunler gecırdım dogumdan sonra kımse banayardımcı olmadı ne anne ne kaynana cok cektım anlayacagınız sımdı bebegım 2 aylık oldu bıraz daha ıyıyz ben işe basladım yanlız bır sorunumuz var bebegım benı sevmıyor galıba bakıcıya ve babasına gulucukler atıyor bana ıse somurtuyor o kadr ılgılenmeme. Regmen ne yspmalıyım yardım edın cok uzgunum

Arkadaslar
Cok zorlu bır hamılelıgın ardından zor gunler gecırdım dogumdan sonra kımse banayardımcı olmadı ne anne ne kaynana cok cektım anlayacagınız sımdı bebegım 2 aylık oldu bıraz daha ıyıyz ben işe basladım yanlız bır sorunumuz var bebegım benı sevmıyor galıba bakıcıya ve babasına gulucukler atıyor bana ıse somurtuyor o kadr ılgılenmeme. Regmen ne yspmalıyım yardım edın cok uzgunum
İse ara veremezmisiniz ya cok uzuldum bu duruma 6 aya kadar yaninda durun cocuk bakiciyi benimsemeye baslamis desm kan baginiz var ve baba da calisiyor sonucta sizin gibi cocugunuzla ilgolenin kokunuza alissin

yaa kiyamam...arkadasa katiliyorum.daha cok kucuk bakiciya birakmak icin.biraz daha kendiniz bakamaz misiniz?benim kizim 3aylik.bir aylikken kizim benim kucagimdayken agliyordu babasina ve baska birine gidince susuyordu.bende cok uzuluyordum kizim beni sevmiyor diye.simdiyse benimle oynadigi guldugu gibi hickimseyle gulmuyor.ben nereye gitsem gozleriyle takib ediyor.sadece yuzune bakib gulumsemem onun gulmeyine yetiyor.cunku onubla en cok vakit ben geciriyorum.sende oyle yap canim.bebeginle cok vakit gecir..

İlk zamanlar bende demiştim bebeğim beni tanımıyor diye simdi yapışık ikiz gibiyiz maşallah. Evde olduğunuz zamanlar bol bol siz ilgilenin. Kucağa alışır diyenlere itibar etmeyin. Bol bol kendi ustunuzu çıkarın , bebeğinde üstünü çıkarın bu şekilde emzirin, kucaginizda uyuyun. Ten tene temas çok önemli. Anne kokusuna doysun Yavrucak. İmkânınız varsa bir sure ücretsiz izin alin. Yazık çok erken bebekten ayrılmak için.

ben de beni sevmediğini düşünüyordum ilk aylar, sorun bebek de değilde genelde yeni annenin kafasında oluyor galiba :D
Şimdi gözü benden başkasını görmüyor maşallah :)

Arkadaslar

canim bebebegini emziriyormusun. emzirmek bagi kuvvetlendirir. ve calissan dahi aksamlari sabahlari bebeginle vakit gecir. onunla oyna konus ninniler soyle. goz temasi kur. bu cok onemli ve senin kokunu almasini sagla. bebekler annelerini kokularindan tanir. Seni sevmemesi gibi bir konu soz konusu olamaz sadece az vakit gecirdigniz icin seni taniyamiyor olabilir. daha seni sevmiyecek yasta degil daha onu dusunemez

üzülme sana naz yapıodur, küsüyodur beni bırakıp nereye kayboluyo diye.
büyüdükçe anlicaksın, zaten hareketleriyle ve de sözleriyle bariz belli edicektir küstüğünü.
hangi bebek ister annesi gitsin,ama onların iyiliği için çalışıyoruz, iş haricinde her anını çocuğuna ayır :)

Back
X