- Konu Sahibi Yagmuraras
-
mahsuru yoksa yaşlaranız kaç :26:
Ben 20 sevgılım 21
gerçekten istemıyorsanız kapanmayın pişmanlık duyabılecek yaşlardasınız ilşkiniz nekadar ileriye dönuk bılemıyorum geçiçci bişide olabılır yaş itibarıyle buna göre o istıyor dıye kapanırsanız ayrılıncada açılırsınız
Aslında istemiyor değilim ama emın degılım..Sonra açılmak istemem..O zorladı dıyede olmamalı..İlişkimiz 14 ay falan oldu..İlk başlarda karışmıyordu bu senın kararın tek bu konusada karışamam diyordu..AmA bugun oyle demıyorr..Annemde biliyor cıktıgımızı anneme bırsey demedıgım halde anlamış gıbı ..İcinden geliyorsa kapan sonra açılma fln dedı ..
sen şuan kapanırsan o istediği için kapanmış olucaksın sonradan açılma durumun var en ıysıı işine karışmaması konusunda onu ıkna et hatta o ısrar ettikçe kapanma isteiğinden iyice soğuduğunu anlat böyle zorlamaar doğru değil evlennce bıle tahammul edemıyor ınsan zorlamaya hele daha sevgılıyken hiç çekilmez böyle tavız verdikçe sonu gelmez
O kızla konustuğuna inanamadım ben sen eminmisin konustuklarına? Sırf sen kıskan diye yapmıs cünkü kıskanırsan kaybetme korkusu yasıcaksın sonrada ne olacak kapanıcaksın oyun yapıyor sana sekerim sen onunla ayrılsan köpek gibi pesine gelicek suan seni sınıyor , kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz.
İş, ya kapanırsın yada beni kaybedersin boyutuna kadar geldiyse, siz baya taviz vermişsiniz ne yazık ki.
Ama dediğniz gibi kapanıcaksanız da bu Allah için olmalı.
Ayrıca merak ettiğim bi konu var? Kusuruma bakmayın ama
Ömrünüz boyunca istemediğiniz ama sırf eşiniz mutlu olsun diye,
farklı yani kendiniz olmadığınız bir kişilikte yaşamayı kaldırabilecek misiniz?
Sizin mutlu olmanız yada ne istediğinizin hiç mi önemi yok?
Dedıklerınde cok haklısın..Böyle olursa ilerde de hep onun kuklası gıbı tabıkı her ınsanın bıryere kadar sabrı var.Belli bırseyden sonra oLmaz..Ben bılmıyorum istediklerimin tabıkı önemı var.Ona ben zamanında cok tavız verdıgım ıcın böyle oldu yoksa benım peşimde koşuyordu istediklerimi yapıyordu..Ben hata yaptımm..
Canım sende sevginden dolayı farketmeden taviz vermişsin seni anlıyorum
fakat çok sevmek anlaşmak anlamına gelmiyor malesef.
Bi ilişkiyi ayakta tutan başta saygıdır sonra sevgi gelir.
Ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşının senin görüşlerine pek saygısı yok.
Bu da ilerde mutlaka sorun yaratır. Bence geç kalmış değilsin.
Sende tavrını koymalısın.
Ayrıca biraz önce sormayı unutmuşum.
Peki ailen ne düşünüyor bu konuda? Haberleri var mı?
Bana telefonda konuşurken tamam Allah ıcın kapan ben vesıle olmuş olurum benim için kapanma demişti..Saçlarimin kımsenın gormesını ıstemıyormus artık .
En son telde o mesajları dedıgınde bende yarın konuşalım dedım ..Sonra da hıç yazmadım..
Bana inat mı ne anlamadım artık bana mesaj atmış facede ekledıklerıme sakın bırsey yapma dedi bende hıç cevap vermedim..Benı kıskandırmaya calısıyordu faceden okuldan dershanesinden tanıdıgı kız arkadaşlarını eklıcektıı..Bana karsı cok kıskanç davranıyordu ama facemde beyendıgım oyuncunun resmıne cok tatlı yorumu atmışım kıskanıyor ..Facemdekı resımlerımı sılmemı de ıstıyordu..Son barışmamızdan sonra kıskançlık arttı..
Bu kıskançlık boyutundan çıkmış psikolojik rahatsızlığa doğru gidiyor.
Benim anlamadığım çok kıskanılmak neden çok seviyor beni anlamına getirilir ki?
İnsan sevdiğini tabi kıskanır , korur, sahip çıkar.
Ama bu anlattıkların bana göre çok fazla.
O istediğini yapsın sen karışma desin sonra da
senin saçını kimsenin görmesini istemiyorum kapan desin.
Bu adam evlendikten sonra yüzünü kimse görsün istemiyorum der kara çarşafa bile sokar sizi
hatta evden dışarı çıkarmaz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?