- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Sevgilimle yeni barıştık demıstım öncekı yazılarımda anlatmıştım olayı.. Ama benı cokk zorluyor kapannmam ıcın ben acık bırıyım ama kapanmayı ıstıyorum ama tam emın degılım.Kapanırsam da Allah ıcın kapanırım. .Ama ben bı hata yaptım surda bız barıştığımızda bana kapanmamı ıstedıgnı soyledı bende o zmn tamam dedım...Bir nevi söz vermiş gibi oldum..Sımdı cıldırmıs gıbı hemen kapanmamı ıstıyor kesın.Ben bana bıraz anlayış göster dıyorum..Bende ıstıyorum dıyorum ama emın olmak ıstıyorum kapanıp açılmak ıstemem..Ama anlayış göstermiyor kesınlıklee..Bugun bu konuyu konuştuK anlatıyorum anlamıyor.Kapanacaksın okadar dıyor.
Çıldırmıs resmenn ..Benımde dılımde tüyy bıttı açıklama yapmaktan ona..Ben kımse ıcın kapanmam Allah ıcın kapanırım..Tam emın olmadan da kapanmak ıstemedıgımı soyledım. ..Çokk delırmıs bana bıseyler dedı kızdı falan..Bana en son dedıkı söz veriyosrsun 2 gün sonra aynı tas aynı hamam yeter ya .Ya kapanırsın hemen yada beni kaybedersin seçim senin dedii..bende yarın konuşalım dedım..Ya neden benı anlamıyor.. ,Bizz barışmıştık ya hanı ozmn ben kabul etmıstm kapanmayı ama cok acelecı davranıyr.Bariştıgımız gün buluştuktan sonra eve donduk akşama doğru bana mesaj attı..
Sana bir şey itiraf etmem gerekiyor dıye.Eskıden bı kız arkadaşı vardı ilkokuldan berı tanıdığı, ben onunla konuşmasını yasaklamıştım yoksa ayrılcaktım..Oda söz vermıstı kızı hayatından cıkarmıs idi ..Oyssakı ben cıkarttıgını sanıyormuşum.O kız arkadasyla konuşuyormuş ıtıraf ettı neden sımdı soylemıs sebebıde ozaman benm sınav zamanım dıye falan .Ben bunları duyunca durakladım bır an bırsey dıyemedım..Ben sevgıım için ona karışmadım artık arkadaşı konusnda ama ona guvenım sarsıldıı.Vazgecemeyırum işte ....Ben ne yapıcam hıçbırseyyy bılmıyorum.Kapanırsam onun ıcın olmaz yanı ona da dedım.. Biraz anlayış göstersee cok ıyı olucak..Ben artık doluyorum..Bu zamana kadar yaşadıklarım benı cok yıprattı ama sevgım hep üstün geldi..Onu cok sevdıgımı vazgecemıyecegımı bılıyor bunu ona hıssettırdım ne yazıkkı... ((( 43:
bence içinden geldiği zaman kapan ve eğer ileride yaptıklarını unutacaksan affet ama her fırsatta güvensizlik içini kemirecekse baştan vazgeç ondan.
İlişkinizde daha fazla seven kör kütük aşık olan taraf sensin belli ki, öyle olmasa bak senden ayrılırım diye tehdit eden kişi sen olurdun, ayrılırsanız aşkından ölürmüsün yani nedir durumun 20 yaşında 14 ay nedir ben eşimle 9 sene çıktım o bana bu şekilde baskı yapsa ayrılırdım genç kızların bu sevgili hevesini buldumcukluğunu hiç anlamıyorum
sevgilin dışında neler yapıyosun okuyomusun en son hangi kitabı okudun, hayattan ne bekliyosun ne işle uğraşmak istiyosun, bu yaşta karakterini oturtma çabası içinde olman gerekiyo bence ama yok ben ben bilmem beyim bilir diyen kadınlardan olucam diyosan hayırlı işler
Ben okuyorum üniversitede, bu senede gırdım sınava bölüm değiştirmek için tabıkı kendımı geliştirmek istiyorum bunun için elimden geleni yapıcam da..Onun her dediğini yapıcam da demiyorum...Onada güzel bır dılle demıstm birazcık zaman ıstıyrm bu konuda dıye..İlk basta tamam dedgm için böyle yapıyor..
canım bazen hersey kabak gibi ortada olur ama görmek istemedikten sonra görmezsin ya,
konu sahibi arkadasında durumu aynen bu malesef, aslında kendiside bişeylerin farkında,
mutlu olamayacagını yada kapandıktan sonra erkek arkadasının isteklerinin bitmeyecegini gayet iyi biliyor,
fakat o yaşlarda şöyle bir düşünce oluyor genç kızlarda,
aşık olmak, sevmek ve evlenebilmek, o büyülü gelinligi giyip kendine ait mutlu bir dünya kurmak,
aşık oluyorsun seviyorsun ve bir sonraki aşamaya geçmek istiyorsun, bu tarz sorunlarıda evlenebilmek adına görmezlikten geliyorsun, iyi tarafından bakmaya çalışıyorsun, bu kadar yaklaşmışken kaybetmekten korkuyorsun..
ben su an 27 yasındayım 3,5 yıllık evliyim yeni anne oldum, şu an 17-23 yaş aralıgıma bakıyorum da
epey gülüyorum ne kadar salakmışım diye
Bence ondan zaman falan isteme. Sen düşünücem deyip çekilceksin oda onla bunla konuşmaya devam edicek herşey sarpa sarıcak. Zaten sorunlar bariz, buluşun konuşun. Telefonda çözebileceğinizi sanmıyorum.
Ben böyle dedim ama kendimi hazır hissettiğimde bunu yapıcam, sen inat yaptıkça ben baskı hissediyorum. Sen vesile değil baskı yaratmış oluyorsun üzerimde gibi şeyler söyle. Anlarsa, anlayışlı davranırsa ne ala, hala inatlaşma modundaysa ona sınırsız zaman ver. Kendi yoluna bak. Şimdi bu kadar baskıcı olan biri ilerde nasıl olur sen düşün.
Buluşmaya gıdıcem yarım saate kadar...
Sakın ama sakın o istedi kaybetcem kapanmazsam diye düşünme. Bırak ne hali varsa görsün. Emin ol seni bu halinle isteyen çoktur. Bence onun mantığı senden ayrılmak için bahaneler bulmak. Hani eski sevgilisiyle falan konuşuyo yazmışsın ya kesinlikle bununla bir ilgisi var. Bence ona dönmek için senden ayrılmaya bahaneler arıyor.. Ben böyleyim işine gelirse de sen de ona. Seni olduğu gibi kabul etmicekse yoluna baksın. Çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen
canım insanlara güvenme. bu devirde kim ne düşünüyo belli değil.
senin kapanman için sana yalan söylemiş bence o kızla konuşmamıştır.sen sözünde durmadın diye o da bak bende sana verdiğim sözü tutmadım demek için yapmış resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?