Yardım edın..Bıktım artık :((

O zaman şöyle söyliyeyim. O da sizin yazdığınız gibi

bir daha görüşmeyeceğim dediği arkadaşıyla görüşmeye devam etmiş.

Bu da söz verip tutmamak değil mi?

Bence en kısa zamanda karşınıza alın güzelce isteklerinizi konuşun.

Sağlam bi ilişki istiyorsanız tek taraflı değil karşılıklı ve sınırı aşmadan taviz verebilirsiniz.

Taviz vermekten kastım sizi istemediğiniz şeylere zorlaması değil, ortak bi karar alabilmeniz yönünde.

Tabıkı sözünü tutmadı ve benm guvenımı sarsdı bunu da dedım zaten...Aslında ılk olarak kendımde düzeltmem gereken bırsey var.Oda cok affedıcı olmam.Çok kotu kavga etsek ve ertesi gun sınırım gecınce yumuşuyorum ıyı güzel bırsey olunca tum öfkem geçiyor dayanamayıp affediyorum ne yazıkkı..Yarın kısmetse görüşüp karşılıklı konuscam...Zaten bana söz verip tutmaması olayı konusucaktık..

Kin tutmamak güzel bişey fakat bu suistimal ediliyorsa

sizinde bazı değişiklikler yapmanız şart. En azından bu huyunuzu çok fazla belli etmemeye çalışın.

Umarım yarın görüştüğünüzde ortak ve sizi mutlu edecek kararlar alırsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim canım..İnşallah hayırlısı olsun..

Dinimizin hoşgörü dini olduğunu hatırlattın mı arkadaşım?
Baskıyla olacak işler değil bunlar.

Keşke söz vermeseydin. Baskı yapması kötü ama; sözden sonra kapanmanı beklemesini de haklı buldum erkek arkadaşını.

yaşınız daha çok küçük..böyle hoşgörüsüz,böyle aşırı kıskanç biriyle hayatını niye heba edeceksin?adam mı kalmadı?daha evli bile değilsin.ne diye sana hükmetmesine bu kadar izin veriyorsun?dinde zorlama yoktur.bence kapanıp kapanmamayı bırak da ilişkini gözden geçir.

Henüz sevgiliyken saçınızı kimsenin görmesini istemeyen,Facebook taki fotoğraflarınızı silmenizi isteyen bir adam evlenince annenize bile göndermez sizi, muhtemelen evde perde bile açamazsınız.
Sevgilinizin yaptığı kıskançlık değil, saplantı, ego veya bencillik olabilir ama asla kıskançlık değil.
Kendi Facebook tan neden kız arkadaşlarını ekleyin konuşuyor, sizde yapın aynısını, tepkisi ne olur?Siz daha sevgiliyken erkek egemenliğini kabul etmişsiniz.
36 yıl yaşanmışlıklarıma dayanarak söylüyorum;
Bu güne kadar sevgili, nişanlı iken kıskanç olan bir adamın evlenince düzeldiğini hiç görmedim .
Çok daha baskıcı, çok daha herşeye müdehale eden, eşlerini kardeşine bile göndermeyen hale geliyorlar.

Kesin kendisi kapanip kapanmamanin ne oldugunu bilmeden konusuyordur!
Ne bekliyorsun ki ondan?
Hayir madem bu kadar kapali karisi olsun istiyor acik olaniyla niye arkadaslik kurdu?
Sende neyi düsünüyorsun ki?yinede istesende onun yüzünden istiyor olacaksin kapanmayi.

Niye dertsiz basinizi derde koyarsiniz ki be kizlar?

Ne demek beni kaybedersin?

Resmen tehtid,ve ileride her istedigini böyle yaptiracak sana.

Sanki kim ki vazgecilmez saniyor kendini odun?

Ona ıstedıklerını elde edebilceği konusunda bi garanti vermıssın baksana ya kapnırsın ya benı kaybedersın demesınde bellı bu yuzden adamın kafası rahat.. Istemedıgın bırseyı yapma sonra degmedıgını gorunce cok pısman olursun

Aaah ah,neden bu güzel yasini üzülüp süzülp heba ediyorsun ki?

Böyle baski yapip kendi her halti yesin,oh ne ala memleket.

Sana bir abla tavsiyesi,aman birak kac kurtul derim ben.

Bak kendisi böyle ise yari öbür gün disari dahi cikmana izin vermez tek basina!

Üstüne üstlük ilgisiz olur bence!cünkü sen böyle önemli bir karai onun gönlü olsun diye kabullenecen veeee basliyacak zor günlerin.

madem bu kadar kapalı bir bayanla olmak istiyor,neden sizle çıkmaya başlamış. saçıınızın açık olduğunu görememiş mi. yoksa yoksa,o zaman 8 numara miyopmuşta,ameliyat olup sıfırlatıncamı miyobunu, görmüş.

Son düzenleme:

size kesinlikle katılıyorum ,
20 yasındayken yaşayacak düşünecek o kadar güzel şeyler varken.. böyle bir sorunla uğraşmak :26:
aklın varsa bir an önce kurtulursun, vazgeçemiyorum diye bir şey yok, karsına çok daha düzgün insanlar çıkacaktır
bugun seni kapatır, her istedigi yaptırır evlenirsiniz evlendikten sonrada seni begenmez gözü dısarıda saçı görünen bayanlara kayar!!! erkek arkadasınızda yası küçük kişiligi oturmuş degil,

önceki konunu bilmiyorum okumadım tatlım ama benim anladığım kadarıyla erkek arkadaşının asıl istediği onun dediğinin anında olması. yani o dediğinde kapan, o dediğinde açıl. hele senin arkandan iş çevirip sana söylemesi de ilginç. acaba bak sen benim dediğimi yapmadın ben de o yüzden seni dinlemedim gibi bi mesaj mı vermeye çalışmış?

Evet anlamiyorum ya,af edersinizde bu erkeklerin baskisi altinda ezilenler 100de 70 kadinlar,belki kalan 100de 30u bile kocasini ezmiyordur bile.

Anliyacaginiz aynen öyle daha 21 yasinda ve kisiligi tam oturmamistir,yarin öbür gün daha cok üzülürsün konu sahibi.

Demissin ki ondan vazgecemiyecegimi biliyor?

Yooo cok güzelde gecersin,kendini düsün,oku gez dolas,ailene yönel,kendini gelistir.

canım bazen hersey kabak gibi ortada olur ama görmek istemedikten sonra görmezsin ya,
konu sahibi arkadasında durumu aynen bu malesef, aslında kendiside bişeylerin farkında,
mutlu olamayacagını yada kapandıktan sonra erkek arkadasının isteklerinin bitmeyecegini gayet iyi biliyor,

fakat o yaşlarda şöyle bir düşünce oluyor genç kızlarda,
aşık olmak, sevmek ve evlenebilmek, o büyülü gelinligi giyip kendine ait mutlu bir dünya kurmak,
aşık oluyorsun seviyorsun ve bir sonraki aşamaya geçmek istiyorsun, bu tarz sorunlarıda evlenebilmek adına görmezlikten geliyorsun, iyi tarafından bakmaya çalışıyorsun, bu kadar yaklaşmışken kaybetmekten korkuyorsun..

ben su an 27 yasındayım 3,5 yıllık evliyim yeni anne oldum, şu an 17-23 yaş aralıgıma bakıyorum da
epey gülüyorum ne kadar salakmışım diye

Hatırlattım tabı ama dinde zorlama yok dedım..Bana din kapanmayı emrediyor demişti.
Aslında istiyorum kapanmak ama zorla degıl .Kapanmıcam degıl bıraz bana zaman ver dedim..Yeterince zaman verdıgıını dıle getırmıstı ..
Söz verdim tutmadım dıye böyle yapıyor..

Aslında dediğimi yapmadın bende böyle yaptım ggıbı bır olay degıldır ben öncekı ayrılma olayını bazı seylerı kabul ettirmek ıcın yaptığını düşünüyorum..

Ben keşke hiç bir raviz vermeseydim..İlk karışmıyordu kapanma olayına amabılıyordu ılerde kapanabılıcegımı...Bu olaylardan sonra kapanmamı ıstedı...

"Ya kapanırsın hemen yada beni kaybedersin seçim senin dedii" nedir ya? Biriyle birlikte olmak için tek kriteri buysa baştan kapalı bir kız bulsaymış, sana bunu dayatmaya hiç de hakkı yok böylelerine laf mı geçiremiyorsunuz anlamıyorum ki. Sizin bedeniniz sizin karanınız bunu aklınızdan çıkarmayın. Sevgilisiniz diye atacağınız adımlara bile bu adamlar karar veriyor resmen ben bu sitede açılan konulara ağzım açık bakar oldum

bence içinden geldiği zaman kapan ve eğer ileride yaptıklarını unutacaksan affet ama her fırsatta güvensizlik içini kemirecekse baştan vazgeç ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…