- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Aslında neden inat yaptığını buraya kadar getirmesii benim ona söz verıp tamam deyıp yapmamam..
Aslında okadar da yapcagını düşünmüyorum carsafa falan sokmasını...Kendısı yapıp benı kısıtlamaya calısmasıı ondan bende rahatsızım onla konuscaktım bu durumu ama bu olay olunca konuscak fırsat olmadı
O zaman şöyle söyliyeyim. O da sizin yazdığınız gibi
bir daha görüşmeyeceğim dediği arkadaşıyla görüşmeye devam etmiş.
Bu da söz verip tutmamak değil mi?
Bence en kısa zamanda karşınıza alın güzelce isteklerinizi konuşun.
Sağlam bi ilişki istiyorsanız tek taraflı değil karşılıklı ve sınırı aşmadan taviz verebilirsiniz.
Taviz vermekten kastım sizi istemediğiniz şeylere zorlaması değil, ortak bi karar alabilmeniz yönünde.
Tabıkı sözünü tutmadı ve benm guvenımı sarsdı bunu da dedım zaten...Aslında ılk olarak kendımde düzeltmem gereken bırsey var.Oda cok affedıcı olmam.Çok kotu kavga etsek ve ertesi gun sınırım gecınce yumuşuyorum ıyı güzel bırsey olunca tum öfkem geçiyor dayanamayıp affediyorum ne yazıkkı..Yarın kısmetse görüşüp karşılıklı konuscam...Zaten bana söz verip tutmaması olayı konusucaktık..
Kin tutmamak güzel bişey fakat bu suistimal ediliyorsa
sizinde bazı değişiklikler yapmanız şart. En azından bu huyunuzu çok fazla belli etmemeye çalışın.
Umarım yarın görüştüğünüzde ortak ve sizi mutlu edecek kararlar alırsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aslında neden inat yaptığını buraya kadar getirmesii benim ona söz verıp tamam deyıp yapmamam..
Aslında okadar da yapcagını düşünmüyorum carsafa falan sokmasını...Kendısı yapıp benı kısıtlamaya calısmasıı ondan bende rahatsızım onla konuscaktım bu durumu ama bu olay olunca konuscak fırsat olmadı
Sevgilimle yeni barıştık demıstım öncekı yazılarımda anlatmıştım olayı.. Ama benı cokk zorluyor kapannmam ıcın ben acık bırıyım ama kapanmayı ıstıyorum ama tam emın degılım.Kapanırsam da Allah ıcın kapanırım. .Ama ben bı hata yaptım surda bız barıştığımızda bana kapanmamı ıstedıgnı soyledı bende o zmn tamam dedım...Bir nevi söz vermiş gibi oldum..Sımdı cıldırmıs gıbı hemen kapanmamı ıstıyor kesın.Ben bana bıraz anlayış göster dıyorum..Bende ıstıyorum dıyorum ama emın olmak ıstıyorum kapanıp açılmak ıstemem..Ama anlayış göstermiyor kesınlıklee..Bugun bu konuyu konuştuK anlatıyorum anlamıyor.Kapanacaksın okadar dıyor.
Çıldırmıs resmenn ..Benımde dılımde tüyy bıttı açıklama yapmaktan ona..Ben kımse ıcın kapanmam Allah ıcın kapanırım..Tam emın olmadan da kapanmak ıstemedıgımı soyledım. ..Çokk delırmıs bana bıseyler dedı kızdı falan..Bana en son dedıkı söz veriyosrsun 2 gün sonra aynı tas aynı hamam yeter ya .Ya kapanırsın hemen yada beni kaybedersin seçim senin dedii..bende yarın konuşalım dedım..Ya neden benı anlamıyor.. ,Bizz barışmıştık ya hanı ozmn ben kabul etmıstm kapanmayı ama cok acelecı davranıyr.Bariştıgımız gün buluştuktan sonra eve donduk akşama doğru bana mesaj attı..
Sana bir şey itiraf etmem gerekiyor dıye.Eskıden bı kız arkadaşı vardı ilkokuldan berı tanıdığı, ben onunla konuşmasını yasaklamıştım yoksa ayrılcaktım..Oda söz vermıstı kızı hayatından cıkarmıs idi ..Oyssakı ben cıkarttıgını sanıyormuşum.O kız arkadasyla konuşuyormuş ıtıraf ettı neden sımdı soylemıs sebebıde ozaman benm sınav zamanım dıye falan .Ben bunları duyunca durakladım bır an bırsey dıyemedım..Ben sevgıım için ona karışmadım artık arkadaşı konusnda ama ona guvenım sarsıldıı.Vazgecemeyırum işte ....Ben ne yapıcam hıçbırseyyy bılmıyorum.Kapanırsam onun ıcın olmaz yanı ona da dedım.. Biraz anlayış göstersee cok ıyı olucak..Ben artık doluyorum..Bu zamana kadar yaşadıklarım benı cok yıprattı ama sevgım hep üstün geldi..Onu cok sevdıgımı vazgecemıyecegımı bılıyor bunu ona hıssettırdım ne yazıkkı... ((( 43:
Aaah ah,neden bu güzel yasini üzülüp süzülp heba ediyorsun ki?
Böyle baski yapip kendi her halti yesin,oh ne ala memleket.
Sana bir abla tavsiyesi,aman birak kac kurtul derim ben.
Bak kendisi böyle ise yari öbür gün disari dahi cikmana izin vermez tek basina!
Üstüne üstlük ilgisiz olur bence!cünkü sen böyle önemli bir karai onun gönlü olsun diye kabullenecen veeee basliyacak zor günlerin.
Sevgilimle yeni barıştık demıstım öncekı yazılarımda anlatmıştım olayı.. Ama benı cokk zorluyor kapannmam ıcın ben acık bırıyım ama kapanmayı ıstıyorum ama tam emın degılım.Kapanırsam da Allah ıcın kapanırım. .Ama ben bı hata yaptım surda bız barıştığımızda bana kapanmamı ıstedıgnı soyledı bende o zmn tamam dedım...Bir nevi söz vermiş gibi oldum..Sımdı cıldırmıs gıbı hemen kapanmamı ıstıyor kesın.Ben bana bıraz anlayış göster dıyorum..Bende ıstıyorum dıyorum ama emın olmak ıstıyorum kapanıp açılmak ıstemem..Ama anlayış göstermiyor kesınlıklee..Bugun bu konuyu konuştuK anlatıyorum anlamıyor.Kapanacaksın okadar dıyor.
Çıldırmıs resmenn ..Benımde dılımde tüyy bıttı açıklama yapmaktan ona..Ben kımse ıcın kapanmam Allah ıcın kapanırım..Tam emın olmadan da kapanmak ıstemedıgımı soyledım. ..Çokk delırmıs bana bıseyler dedı kızdı falan..Bana en son dedıkı söz veriyosrsun 2 gün sonra aynı tas aynı hamam yeter ya .Ya kapanırsın hemen yada beni kaybedersin seçim senin dedii..bende yarın konuşalım dedım..Ya neden benı anlamıyor.. ,Bizz barışmıştık ya hanı ozmn ben kabul etmıstm kapanmayı ama cok acelecı davranıyr.Bariştıgımız gün buluştuktan sonra eve donduk akşama doğru bana mesaj attı..
Sana bir şey itiraf etmem gerekiyor dıye.Eskıden bı kız arkadaşı vardı ilkokuldan berı tanıdığı, ben onunla konuşmasını yasaklamıştım yoksa ayrılcaktım..Oda söz vermıstı kızı hayatından cıkarmıs idi ..Oyssakı ben cıkarttıgını sanıyormuşum.O kız arkadasyla konuşuyormuş ıtıraf ettı neden sımdı soylemıs sebebıde ozaman benm sınav zamanım dıye falan .Ben bunları duyunca durakladım bır an bırsey dıyemedım..Ben sevgıım için ona karışmadım artık arkadaşı konusnda ama ona guvenım sarsıldıı.Vazgecemeyırum işte ....Ben ne yapıcam hıçbırseyyy bılmıyorum.Kapanırsam onun ıcın olmaz yanı ona da dedım.. Biraz anlayış göstersee cok ıyı olucak..Ben artık doluyorum..Bu zamana kadar yaşadıklarım benı cok yıprattı ama sevgım hep üstün geldi..Onu cok sevdıgımı vazgecemıyecegımı bılıyor bunu ona hıssettırdım ne yazıkkı... ((( 43:
size kesinlikle katılıyorum ,
20 yasındayken yaşayacak düşünecek o kadar güzel şeyler varken.. böyle bir sorunla uğraşmak :26:
aklın varsa bir an önce kurtulursun, vazgeçemiyorum diye bir şey yok, karsına çok daha düzgün insanlar çıkacaktır
bugun seni kapatır, her istedigi yaptırır evlenirsiniz evlendikten sonrada seni begenmez gözü dısarıda saçı görünen bayanlara kayar!!!erkek arkadasınızda yası küçük kişiligi oturmuş degil,
Evet anlamiyorum ya,af edersinizde bu erkeklerin baskisi altinda ezilenler 100de 70 kadinlar,belki kalan 100de 30u bile kocasini ezmiyordur bile.
Anliyacaginiz aynen öyle daha 21 yasinda ve kisiligi tam oturmamistir,yarin öbür gün daha cok üzülürsün konu sahibi.
Demissin ki ondan vazgecemiyecegimi biliyor?
Yooo cok güzelde gecersin,kendini düsün,oku gez dolas,ailene yönel,kendini gelistir.
Dinimizin hoşgörü dini olduğunu hatırlattın mı arkadaşım?
Baskıyla olacak işler değil bunlar.
Keşke söz vermeseydin. Baskı yapması kötü ama; sözden sonra kapanmanı beklemesini de haklı buldum erkek arkadaşını.
önceki konunu bilmiyorum okumadım tatlım ama benim anladığım kadarıyla erkek arkadaşının asıl istediği onun dediğinin anında olması. yani o dediğinde kapan, o dediğinde açıl. hele senin arkandan iş çevirip sana söylemesi de ilginç. acaba bak sen benim dediğimi yapmadın ben de o yüzden seni dinlemedim gibi bi mesaj mı vermeye çalışmış?
Aslında dediğimi yapmadın bende böyle yaptım ggıbı bır olay degıldır ben öncekı ayrılma olayını bazı seylerı kabul ettirmek ıcın yaptığını düşünüyorum..
Ben keşke hiç bir raviz vermeseydim..İlk karışmıyordu kapanma olayına amabılıyordu ılerde kapanabılıcegımı...Bu olaylardan sonra kapanmamı ıstedı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?