Yardım edın..Bıktım artık :((

banada erkek arkadaşım namaz kılmam konusunda aynı baskıyı kurmuştu çok kızmıştı sinirlenmişti senin namaz kılman bana ne fayda getirirki senin için istiyorum demişti bende ama sırf sen istiyosun diye yapıcam demiştim oda tamam sen benim için yapmış ol sonrasında zaten Allah rızası için olur o demişti aklıma bu geldi nedense istedikleri şey kendileri için degil bizim için aslında ama üslupta sorun var keşke daha yumuşak olsaymış erkek arkadaşın baskı olunca vazgeçmesi kolay olur çünkü..

neden kapanmanı bu kadar çok istiyor sence?

Kapanmamı istiyordu oncelerden demıstı ben evlendıgımz zaman kapanmanı ısterım dıye..İlk baslarda bende ben içim gelmedıkce kapanmam dedım..Tavız vermedim hıç oda karışmıyordu tek bu konuda karişamam diyorduu.Ne var ki su ayrılma mevzusu cıktı geçen haftalardaa bana nedeninı soyle neden dıyordum cevap veremıyordu tam anlamıyla ama bana aklına gelen tek bırsey sunu söyledi..Sen kapancam dıyorsun sonra kapanmıyorsun ..Başkaların düşüncelrine önem veriyorsun.Çizim kursuna gitmiştim ozmnlar kapanmayı ıstıyordum..Yok kurstakıler senı acık gordu dıye vazgecıyorsun falan dıyordu.Tamam benım bunuu demem saçma ama ben bazen cok ıstıyorm kapanmak bazende istemiyorum .İşte emin degılım ve bunu bılıyor hiç kapanmıcam dıye şüphe ediyor..Ben
ona tamam kapanıcam dedım dıye bu kadar ınat yapıyor ..Ama tam anlamıyla neden bukadar ıstedıgnı bılmıyorum..Sordugm da da yeter artık kapan karışmadım bu zamana kadar ..Kapan dıyor..

[I]Aynen canım baskı yaptı resmen ..Artık sorun yaratsın ıstemıyorum..Bende sıkıldım..bu durumdan.Bana bıraz zaman ver demiştim kapanma konusnda..Hayr falan dedı bunda benden anlayış bekleme dedi..Dün çok sinirlıydı böyle dedi.[/I]

Galba bana dün gece hiç uyuyamadım ..Kafaya taktım uzuldum demeyemı getırıyor..

Canım kusura bakma ama biz burda sana ne dersek diyelim

sen nasıl görmek, düşünmek istiyosan öyle düşüneceksin.

Dün gece sende hiç uyumadın en son sana yazdığımda saat baya geçti biliyosun.

Lütfen kendini de düşün biraz, çok gençsin yazık etme kendine..

biraz daha baskı yaparsa onu terkedecegini söyle belki aklı başına gelir vazgeçer hazır oldugunda sen zaten kapanmayı kabul etmişsin biraz sabretsin

Dünden beri pek konuşmadım sadece görüşelim dedim..tamam dedi ilk sonra aradı Hiç uyumadığını soyledı dun konuştuğumuz gece..cok az uyumuş yanı..Bugun eger görüşebilirsek görüşcez suan uyuyor sanırım..

Evet bende hiç uyumadım..5 gbı yattım nerdeyse ..Ben demedım ama bende hıç uyumuadm dıye

canım bu başkasının zoruyla olucak birşey değil ben kapanalı 5 ay oldu tamamen kendi isteğimle kapanmama rağmen çok zorlandım halada zorlanıyorum.tamam bu kötü bir istek değil erkek arkadaşın seni çok güzel bir yola çekmeye çalışıyor ama bu şekilde değil tatlı dille yapmalıydı bunu mesela sende bir alt yapı hazırlamak için dini kitaplar veya şal hediye alabilrdi kapanmanı çok isterim ama seni böylede çok seviyorum hazır olunca kapan deseydi eminim hemen kapanırdın.üslubu çok yanlış ve sana tavsiyem evlenmeden bu kadar taviz verme sakın oda seviyorsa beklesin herşeyin bir zamanı var.

Haklısın canım..
Ben kendımı hiç düşünmüyor düşünseydim kendımı üzdürmeye razı olmazdım..

Keşke barışmasaydın kapalı bi sevgili bulsaymış paşamız!!sen daha şimdiden ipleri ona verirsen gerisini düşünemiyorum bile.."sevgi"bir ilişki için yeterli değil,"anlayış ve saygı"da olmalı ama sevgilinde bunlar yok..tamamen bencilce yaşıyor ilişkiyi..unutma;kimse vazgeçilmez değil

Beni zorlamadığı zamanlar şal almıştı hedıye..

Haklısın canım..
Ben kendımı hiç düşünmüyor düşünseydim kendımı üzdürmeye razı olmazdım..

Sana yaşın itibariyle birşey diyemiyorum canım.

Yazdıklarımı bi abla tavsiyesi olarak düşün lütfen.

Kimse senden daha değerli değil. İleride yaşadıkça daha iyi anlıyacaksın.

Umarım geri dönüşü olmayan hatalar yapmadan farkına varırsın.

Çoğu arkadaşımda yazmış lütfen yazılanları gözardı etme.

Teşekkür ederim canım..
Gözardı etmıcem düşünücem..

Ne kadar doğru bilmiyorum ama İslamda zorlama yoktur diye biliyorum ben canım seni ikna etmeye çalışabilir ama zorlamaya hakkı olduğunu sanmıyorum.Bence sen sevgiline Allah içinmi kapanmamı istiyorsun? Ailen kapalı gelin istediği içinmi kapanmamı istiyorsun diye sormalısın... Seni gerçekten seviyorsa zaten seni böyle birşeye zorlamaması gerekir.İstemediğin birşeye asla boyun eğme guzelim.

Bir ilişkide güven her şeydir benim için seni bilmem ama o güven gittikten sonra kolay kolay tekrar geri gelmiyor.Sevgilin güvenini sarsacağını bile bile bunu yapıyor bide bu yaptığı hatayı senin canını yakmak için kullanıyor hem suçlu hem güçlü :/ Bırak kapanmayı istemeni bu yaptığından sonra ayaklarına kapanıyor olması gerekirdi şimdi...

Haklısın canım,benım guvenımı kazanmaya calısacagı yerde halen isteklerı bıtmıyor..

Ben ıstemedıgım bırseyı zorla yapmıcam beklesın bıraz zaman vermeyı ogrensın..Dünya onun etrafında dönmüyor..O nasıl bana söz verdı ve tutmadı bende tutamadım..İnat uğruna ben oyle yapmadım ama o bıraz inat yaptığımı sanıyor..Eger kendıne gelmezzse zaten ben ona bu gidişle uzunnn bır zaman vericem.
.

Helal sana güzelim... ezdirme kendini alışmasın her istediğinin olmasına herşeyin bir zamanı var beklesin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…