yardım edin bu durumdan kurtulmam gerekiyor.

Ya eğer gercekseniz utanmamaya (psikolog için diyorum tabi) kendinizi ikna edin ve düzenli gidin.

Seks bağımlılığı falan gibi durumlar var. Bununla ilgili filmlerde var.

Burda kimse size yardım edemez. Ne diyelim yani birinin çıkıp ben de yaptım demesini falan mı bekliyorsunuz?

Herkes kendisine yakıştırdığı hayatı yaşıyor bir noktada.

Adamı terkedeceksin başka bişry elden gelmez ama o videolar muhtemelen yayılmıştır onlar için ne yapılır bilmiyorum
Konu doğru olmayabilir ama belki grup ilişkiler falan yaşayıp onlarla ilgili pişmanlığın vardır diyerek ciddiye alıyorum sizi
Yapman gerekenleri biliyorsun o çevreden uzaklaşmak kendi kadınlık gururun için ileride daha büyük pişmanlıklar yaşamamak için lütfen terket adamı sığınma evine git bir süre kaybol ortalıktan

Olmaz olur mu?
Hepimiz cinsellikteki tüm fantezileri tükettik.
Mahallecek gruplara oynadık.
Mahalle dışına açıldık.
Kısa videolar kesmiyor artık.
Bu işin filmini çekmeye karar verdik.
Bayağı konulu, giriş, gelişme sonuç hatta ana fikirli..

Allah hidayet, akıl, fikir, ar duygusu versin..
Hepsi çözülür.

bu hangi level ya
sevgilisinin karisina mesaj atani arayani okudukta grup seks videosu atanida gorduk sonunda psikolojisi bozukmus gruplarda aradigin ilgiyi bulamadin ellaham ona bozuldu psikolojin

Burada gerçekten hoş olmayan tek durum evli biri ile birlikte olmanız. Bu tarz ilişkilerde ben suçu ilk evli olan tarafta ararım, sonuçta birine bağlılığı olan kişi o. Ama sizin de bunu bile bile ilişkiye devam etmeniz ilginç. Kimseyi yargılamak istemiyorum bu konuda ama evli biri ile birlikte olurken insan şunu da düşünmeli: Bu insan bir gün beni de bir başkası ile aldatabilir. Birilerini aldatmak, kandırmak hoş değil. Bir de birlikte olduğunuz adamın eşine o videoları atmak sizin haddinizi aşan bir durum. Her ne olursa olsun bu durumu o kadının eşi ona açıklamalı ve böyle ayrılmalıydılar.

Bunun dışında yaptıklarınıza bir yorumda bulunmak, sizi yargılamak kimsenin haddine değil. Bu sizin için normal olabilir, bizim için olmayabilir. Kimseye zararı olmayan ve herkesin rızasının alındığı bir eylem hakkında konuşmamız gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…