- 1 Ocak 2022
- 5.051
- 19.109
- 198
9 aylık bebekle çay toplamaya mı gittiniz gerçekten ben ek gıdası uykusu derken kendime vakit ayıramıyordum. Kaldı ki bebek niye babasız kalsın o kadar vakit. Adam haklı çocuğunu özlemiştir.Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
Eşin sorun çıkarmaya başlamadı. Bu zaten bir sorun,bırakmama sebepleri ne tarla bahçemi? yoksa keyifmi ?Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
Neden gidemiyorsunuz?uçak var yıllarca 2 bebekle uçtuk durduk .Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
Aynen öyle Bende kızım 4 aylıkken başladım uçakla gitmeye tek başıma. O kadar saat yol bebeğe yazık.Neden gidemiyorsunuz?uçak var yıllarca 2 bebekle uçtuk durduk .
Valla hemde kavimler göçü gibi ellerimde yok yok olurdu ama yardım eden oluyor zaten alandaAynen öyle Bende kızım 4 aylıkken başladım uçakla gitmeye tek başıma. O kadar saat yol bebeğe yazık.
canım senin orada kalman işleri halletmen zorunlu değil ya yaniOnlarda köyde oturmuyor ..yılda bir kere geliyorlar köye..gelmişken işlerimizi halledelim diyorlar …ayrıca uçağa hiç binmedim çekiniyorum …bu kadar uzun süreceğini bilmiyorduk bilseydik eşim almaya gelecekti ama işler bir türlü bitmedi..
eşin zaten anlaştığını süre içerisinde seni almaya gelmedi mieşin zaten anlaştığını süre içerisinde seni almaya gelmedi miOnlarda köyde oturmuyor ..yılda bir kere geliyorlar köye..gelmişken işlerimizi halledelim diyorlar …ayrıca uçağa hiç binmedim çekiniyorum …bu kadar uzun süreceğini bilmiyorduk bilseydik eşim almaya gelecekti ama işler bir türlü bitmedi..
Evet tek bebekle görünce yardım ediyor herkes sağolsun.Valla hemde kavimler göçü gibi ellerimde yok yok olurdu ama yardım eden oluyor zaten alanda
Bebekleri sürekli sorunmuş gibi göstermeleri
Deneyimlemiş olursunuz işte uçak en basiti çocukla birlikte uyku saatine denk getirince emzirince mis gibi uyur uçakta bir bakmışsın uçak inmiş. Yani daha ne kadar kalacaksınız ki neredeyse 2 ay olacak adama yazık değil mi tek başına.Onlarda köyde oturmuyor ..yılda bir kere geliyorlar köye..gelmişken işlerimizi halledelim diyorlar …ayrıca uçağa hiç binmedim çekiniyorum …bu kadar uzun süreceğini bilmiyorduk bilseydik eşim almaya gelecekti ama işler bir türlü bitmedi..
Krizi yönetememişssin aslında ailen kötü olmuşBir türlü geliş tarihi ayarlayamadık ha bugun çıkarız ha yarın çıkarız diye diye geçen hafta salı çıkıcaktım göyya o yüzden eşim sinirlendi ailemde böyle olacaksa sen daha gelme demeye başladı şuan tek suçlu ben gibi hissediyorum
9 aylık bebekle çay kesmeye mi gittiniz ? Siz çay keserken bebeğiniz nerede duruyor, kim bakıyor ? Eşinizle aranızda akrabalık bağı var mı ?Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
O artık senin eşin ailenin çoğunluğudur diye düşünüyorum ailelerin işleri hiç bitmez zaten boş yere kötü olmana gerek yok eşine gel beni al de kapıda belirince ailen birşey söylemez sorunda çıkmaz annenlerede bi süre sonra tekrar geleceğini söylersinMerhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
Çalışmak ayıp değil de yaptığınız çok mantıksız. 9 aylık el kadar bebeği mevcut düzeninden ayırıp; 1,5 ay çay kesmeye gitmek mantıklı mı ?Aynen öyle 9aylık bebeğimle çay kesmeye gittim..çay keserken annem baktı çocuğuma yarım gün çalıştım hepten çocuğumu anasız bırakmış değilim.. ayrıca çalışmak ayıp yada yanlış bir şey değil…eşim bitlisli ben trabzonlıyum hiç bir akraba bağımız yok…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?