Yardım edin çok arada kaldım

Evlilik bu değil, madem ailenizden kopamıyor,ailenizde size iş yaptırmaya doyamıyorsa neden evlendiniz??? Eşiniz kv gitse haftalarca kalsa, verdiği tarihte dönmese ne hissederdiniz???Ailenizin size ve evliliğinize saygısı yok,inatla tutmak ne demek,çok istiyorlarsa boşatıp turşunuzu kursunlar.....

Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
9 aylık bebekle çay toplamaya mı gittiniz gerçekten ben ek gıdası uykusu derken kendime vakit ayıramıyordum. Kaldı ki bebek niye babasız kalsın o kadar vakit. Adam haklı çocuğunu özlemiştir.

Eşin sorun çıkarmaya başlamadı. Bu zaten bir sorun,bırakmama sebepleri ne tarla bahçemi? yoksa keyifmi ?

Onlarda köyde oturmuyor ..yılda bir kere geliyorlar köye..gelmişken işlerimizi halledelim diyorlar …ayrıca uçağa hiç binmedim çekiniyorum …bu kadar uzun süreceğini bilmiyorduk bilseydik eşim almaya gelecekti ama işler bir türlü bitmedi..

canım senin orada kalman işleri halletmen zorunlu değil ya yani
bak eşinde haklı olarak kızmış sorunlar olmuş yani

eşin zaten anlaştığını süre içerisinde seni almaya gelmedi mieşin zaten anlaştığını süre içerisinde seni almaya gelmedi mi

Valla hemde kavimler göçü gibi ellerimde yok yok olurdu ama yardım eden oluyor zaten alanda

Bebekleri sürekli sorunmuş gibi göstermeleri
Evet tek bebekle görünce yardım ediyor herkes sağolsun.
Deneyimlemiş olursunuz işte uçak en basiti çocukla birlikte uyku saatine denk getirince emzirince mis gibi uyur uçakta bir bakmışsın uçak inmiş. Yani daha ne kadar kalacaksınız ki neredeyse 2 ay olacak adama yazık değil mi tek başına.

Bir türlü geliş tarihi ayarlayamadık ha bugun çıkarız ha yarın çıkarız diye diye geçen hafta salı çıkıcaktım göyya o yüzden eşim sinirlendi ailemde böyle olacaksa sen daha gelme demeye başladı şuan tek suçlu ben gibi hissediyorum

Ne güzel aileler varmış ben yarım saat duramıyorum elim kolum dolu gittiğim halde ..

Krizi yönetememişssin aslında ailen kötü olmuş
Anne eşim de çok haklı fazla bile kaldım demen lazımdı

birde neden sürekli birileri olması gerek eşinin gelmesine gerek yok babanında onca yol araba kullanmasına alacaksın uçak biletini 1 saatte evindesin mis

Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
9 aylık bebekle çay kesmeye mi gittiniz ? Siz çay keserken bebeğiniz nerede duruyor, kim bakıyor ? Eşinizle aranızda akrabalık bağı var mı ?

O artık senin eşin ailenin çoğunluğudur diye düşünüyorum ailelerin işleri hiç bitmez zaten boş yere kötü olmana gerek yok eşine gel beni al de kapıda belirince ailen birşey söylemez sorunda çıkmaz annenlerede bi süre sonra tekrar geleceğini söylersin

Aynen öyle 9aylık bebeğimle çay kesmeye gittim..çay keserken annem baktı çocuğuma yarım gün çalıştım hepten çocuğumu anasız bırakmış değilim.. ayrıca çalışmak ayıp yada yanlış bir şey değil…eşim bitlisli ben trabzonlıyum hiç bir akraba bağımız yok…

Çalışmak ayıp değil de yaptığınız çok mantıksız. 9 aylık el kadar bebeği mevcut düzeninden ayırıp; 1,5 ay çay kesmeye gitmek mantıklı mı ?

Kimse zevkine çalışmıyordur herhalde değil mi ?
Çalışmam gerekti ve çalıştım çocuğumuda mevcut düzeninden ayırmak bir sıkıntı yaratmadı beklenmedik şekilde süre uzadı fakat bebeğimden yana bir sıkıntı yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…