Yardım edin çok arada kaldım

Babası bebeğinden, bebek babasından 1.5 ay uzak kaldi. Normal mi bu size göre?

bir ay olarak ayarladık biz bunu şöylede bir bilgi vermek istiyorum eşimde ilk 15 gün yardıma geldi …izni bittiği için döndü …bende 15 gün çalışıp dönecektim …fakat olaylar böyle gelişti tabiki bende bebeğimin babasından bu kadar ayrı kalmasını planlamadım

Buraya soru sordunuz cevabını da aldınız sanırım yaptığınız yanlış bu kadar. Hala daha tamam döneyim demiyorsunuz.

Öncelikle profildeki fotoğraf sizin ve eşinizin de kaldırın sonra biri görür tanır başınıza iş sonrasında eğer çok elzem bir ihtiyaç yoksa 9 aylık bebekle çay kesmeye gitmek mantıklı değil ki bildiğim kadarıyla çay kesme işi 15 gün falan sürüyor 1.5 aydır yazık değil mi adama İzmir'de bu sıcakta yalnız başına eşini çocuğunu istemesi gayet normal ve arkadaşlar doğru söylemiş binin uçağa gidin

Annesinin memesinden ayrılamayan niye evleniyor?

Sorsam zinaya haram dersiniz.
Ananız babanız da der.

Ama kocayı 6 hafta yalnız bırakmak zinaya sebep olmak sayılmaz dimi?

Çok riyakarsınız.

Boşanın devamlı kalırsınız.

Eşin gelsin, beraber uçakla dönün.
Ucaga binmekte öyle cekinecek bir durum yok. Yalnizca bazı bebekler iniş kalkış esnasinda bunalabiliyor, onu da emzirerek halledebilirsin.

Sıkıntı ailenizin hala sizden iş beklemesi. Sizin, babanızin istediği vakitte yola çıkmak keyfiyetine uymak mecburiyetiniz. Bazen aileler çocuklarinin büyüdüğünü çok geç fark ediyorlar. Sizin bu durumu öngörememeniz de büyük tedbirsizlik. Büyükler isterlerse 4 ay yaz boyunca kalsınlar. Sizsiz artık işlerini yürutmek zorundalar.

Ya inanmıyorum ne kadar iğrenç bir zihniyetiniz kocayı yanlız bırakınca zinaya sebep olurmuş iğrençsiniz gerçekten

Tabiki evine dön

Eşin haklı. 1 ay konuştuysanız bir ay arada kalacak bir şey yok, anne kocam biletimi almış gidiyorum.

Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
9 aylık bebe ile çay kesmeye köye gitmekeşinizin yerinde olsam baştan karşı çıkardım.. adam haklı, dağılalım

9 aylık bebe ile çay kesmeye köye gitmekeşinizin yerinde olsam baştan karşı çıkardım.. adam haklı, dağılalım
Haklısınız bebek ile çay kesmek kolay olmadı tabiki ama eşimle ortak karar verdik …belirlediğimiz süre uzadı…ve pazartesi dönüyorum çok şükür…

Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
Kocanla aranda huzursuzluk çıkarmasından daha mı önemli ya , biletler babanın yakacağı yakıttan daha ucuz. Pegasusla 1saat.55dk sonra aktarmasız izmirdesin.

Eklentiler

• 1000024545.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 22
Madem böyle niye ikilemdeyim diyorsunuz? Hiç ikilemde değilsiniz büyük ihtimalle kocanıza da böyle sert çıkışıyorsunuz ki kocanız da baba evine 1 ay diye gidip 1.5 ay kalsaydı siz de arıza çıkarırdınız.

Adam haklı..

1.5 ay boyunca onlarda kalmışsın zaten daha fazla kalmaya gerek yok bence. eşinin"bir daha izin vermem" tarzı konuşmaları biraz rahatsız edici ama ailene artık gitmek istediğini söyle ama sadece söylemekle kalma. eşyalarını toparla, bilet alacaksan vs onları hallet. sadece söylemekle kalırsan iş uzar hayatım

İki ayda kalırsınız elbet ailenizin yanı da baştan ne anlastiysanız o olmalı ben eşinizi haklı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…