Babası bebeğinden, bebek babasından 1.5 ay uzak kaldi. Normal mi bu size göre?Kimse zevkine çalışmıyordur herhalde değil mi ?
Çalışmam gerekti ve çalıştım çocuğumuda mevcut düzeninden ayırmak bir sıkıntı yaratmadı beklenmedik şekilde süre uzadı fakat bebeğimden yana bir sıkıntı yok .
Buraya soru sordunuz cevabını da aldınız sanırım yaptığınız yanlış bu kadar. Hala daha tamam döneyim demiyorsunuz.bir ay olarak ayarladık biz bunu şöylede bir bilgi vermek istiyorum eşimde ilk 15 gün yardıma geldi …izni bittiği için döndü …bende 15 gün çalışıp dönecektim …fakat olaylar böyle gelişti tabiki bende bebeğimin babasından bu kadar ayrı kalmasını planlamadım
Annesinin memesinden ayrılamayan niye evleniyor?Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
Boşanın devamlı kalırsınız.Tabiki öyle bir sorun yaşamıyorum ben 1 aylığına çay kesmek için köye gittim..fakat iki hafta fazladan kaldım niye kaldın derseniz başa başka işler çıktı bir türlü ayarlayamadık dönüş tarihini ailemde acelesi yok diyip geçiştirdi..
Eşin gelsin, beraber uçakla dönün.Onlarda köyde oturmuyor ..yılda bir kere geliyorlar köye..gelmişken işlerimizi halledelim diyorlar …ayrıca uçağa hiç binmedim çekiniyorum …bu kadar uzun süreceğini bilmiyorduk bilseydik eşim almaya gelecekti ama işler bir türlü bitmedi..
Tabiki evine dönMerhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
Eşin haklı. 1 ay konuştuysanız bir ay arada kalacak bir şey yok, anne kocam biletimi almış gidiyorum.Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
9 aylık bebe ile çay kesmeye köye gitmekTek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
Haklısınız bebek ile çay kesmek kolay olmadı tabiki ama eşimle ortak karar verdik …belirlediğimiz süre uzadı…ve pazartesi dönüyorum çok şükür…9 aylık bebe ile çay kesmeye köye gitmekeşinizin yerinde olsam baştan karşı çıkardım.. adam haklı, dağılalım
Kocanla aranda huzursuzluk çıkarmasından daha mı önemli ya , biletler babanın yakacağı yakıttan daha ucuz. Pegasusla 1saat.55dk sonra aktarmasız izmirdesin.Tek başıma olsam bu kadar beklemezdim çıkar giderdim 9 aylık bebeğim var yanımda Trabzon dan izmire tek başıma çocukla gidemem babam kendi aracıyla bırakıcak öyle ayarlamıştık
Madem böyle niye ikilemdeyim diyorsunuz? Hiç ikilemde değilsiniz büyük ihtimalle kocanıza da böyle sert çıkışıyorsunuz ki kocanız da baba evine 1 ay diye gidip 1.5 ay kalsaydı siz de arıza çıkarırdınız.Kimse zevkine çalışmıyordur herhalde değil mi ?
Çalışmam gerekti ve çalıştım çocuğumuda mevcut düzeninden ayırmak bir sıkıntı yaratmadı beklenmedik şekilde süre uzadı fakat bebeğimden yana bir sıkıntı yok .
Adam haklı..Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
1.5 ay boyunca onlarda kalmışsın zaten daha fazla kalmaya gerek yok bence. eşinin"bir daha izin vermem" tarzı konuşmaları biraz rahatsız edici ama ailene artık gitmek istediğini söyle ama sadece söylemekle kalma. eşyalarını toparla, bilet alacaksan vs onları hallet. sadece söylemekle kalırsan iş uzar hayatımMerhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
İki ayda kalırsınız elbet ailenizin yanı da baştan ne anlastiysanız o olmalı ben eşinizi haklı buldumMerhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?