- 3 Mart 2013
- 1.688
- 4.167
- 333
- 33
Annesinin memesinden ayrılamayan niye evleniyor?
Sorsam zinaya haram dersiniz.
Ananız babanız da der.
Ama kocayı 6 hafta yalnız bırakmak zinaya sebep olmak sayılmaz dimi?
Çok riyakarsınız.
Eşimle ortak karar aldık hatta oda yardıma geldi fakat süre uzadığı için babamı aradı geçen salı gönderirim demişti babam ama olmadı işleri uzadı sende tek gidemessin kocan gelsin alsın dediler eşimde ilini ayarladı ..gelip alacak…pazartes evimdeyim çok şükürMadem böyle niye ikilemdeyim diyorsunuz? Hiç ikilemde değilsiniz büyük ihtimalle kocanıza da böyle sert çıkışıyorsunuz ki kocanız da baba evine 1 ay diye gidip 1.5 ay kalsaydı siz de arıza çıkarırdınız.
Madem böyle niye ikilemdeyim diyorsunuz? Hiç ikilemde değilsiniz büyük ihtimalle kocanıza da böyle sert çıkışıyorsunuz ki kocanız da baba evine 1 ay diye gidip 1.5 ay kalsaydı siz de arıza çıkarırdınız.
Annenin sözünden çıkamıyorsan niye evlendin? Kocan yerinde olsam sen eve gelince 1 buçu
Annenin sözünden çıkamıyorsan niye evlendin? Kocan yerinde olsam sen eve gelince 1 buçuk ay anama giderim tek başıma.
Evet…aynen öyle olduesma6161 anladğım kadarı ile maddi sıkıntılar var, eşi de gelip iznin de çalışmış
sende 9 aylık bebekle mecbur kalmışssın doğru anladıysam eğer
benimde var bi tanidigim boyle 6 yasinda da kizi var kadin annesine bi gidiyor 3 4 ay kaliyor gelirkende annesi ve babasinida getiriyor kocasi ne diyor nasil karsiliyor nasil izin veriyor aklim almiyor temelli bosanip gitse kimse cok gormez aslinda bu sekilde cok sacmaBöyle bir arkadaşım vardı. Gider anasında aylarca kalırdı. Sonunda aldatıldı. Anası babası bile adama hak verdi.
Linç yemeden aslında böyle yazssanesma6161 anladğım kadarı ile maddi sıkıntılar var, eşi de gelip iznin de çalışmış
sende 9 aylık bebekle mecbur kalmışssın doğru anladıysam eğer
Yanlış alıntılamışım yorumum aşağıdaEvet…aynen öyle oldu
Çok güzel bir konuya değindiniz maalesef ailem çok muhafazakar iki tarafta eşim sıkıntılı yapmıyor bu konuda…ama aileler çok karışıyor…Niye bu arkadaş biyere tek gidemiyor başında erkek yokken seyahat edemiyor musun? Türkiye'de buna gerek yok
Kestiğiniz çay gerçekten bu kadar yol parasını ( tek gidemediğiniz için eşiniz boşa git - gel vb yapıyor çünkü ) ; orda 1,5 ay kalmanızı vb karşılayıp, üzerine de çok yüklü bir para bırakıyor mu ?Eşimle ortak karar aldık hatta oda yardıma geldi fakat süre uzadığı için babamı aradı geçen salı gönderirim demişti babam ama olmadı işleri uzadı sende tek gidemessin kocan gelsin alsın dediler eşimde ilini ayarladı ..gelip alacak…pazartes evimdeyim çok şükür
benimde var bi tanidigim boyle 6 yasinda da kizi var kadin annesine bi gidiyor 3 4 ay kaliyor gelirkende annesi ve babasinida getiriyor kocasi ne diyor nasil karsiliyor nasil izin veriyor aklim almiyor temelli bosanip gitse kimse cok gormez aslinda bu sekilde cok sacma
Çok güzel bir konuya değindiniz maalesef ailem çok muhafazakar iki tarafta eşim sıkıntılı yapmıyor bu konuda…ama aileler çok karışıyor…
Ben tabiki tek başıma gidebilirirm … ayrıca bu nasıl bir uslup boşa git ne demek ya..lütfen daha dikkatli yorum yapın …benim tek başına gitmeme sebebim ailem şuanda izin vemiyor..küçük çocuk değilsin atla git diye bilirsiniz..ama allahın dağı burda taksi yok otobüs yok neyle gideyim otagara…eşim ile aramızda hallettik izin alıp gelecek…Kestiğiniz çay gerçekten bu kadar yol parasını ( tek gidemediğiniz için eşiniz boşa git - gel vb yapıyor çünkü ) ; orda 1,5 ay kalmanızı vb karşılayıp, üzerine de çok yüklü bir para bırakıyor mu ?
Yorumda bir sorun yok ki değiyor mu masrafa diye sormuş. Ama artık aileniz eşiniz. Anne babanızın artık böyle bir karışma hakkı yok. Baban bıraksın havaalanına git uçakla yada otobüsle. Trabzon İzmir arası 16 saat kolay mı Allah aşkına git gel. Hele 9 aylık bebekle.Ben tabiki tek başıma gidebilirirm … ayrıca bu nasıl bir uslup boşa git ne demek ya..lütfen daha dikkatli yorum yapın …benim tek başına gitmeme sebebim ailem şuanda izin vemiyor..küçük çocuk değilsin atla git diye bilirsiniz..ama allahın dağı burda taksi yok otobüs yok neyle gideyim otagara…eşim ile aramızda hallettik izin alıp gelecek…
Ay ben anlamıyorum. Eşimin kuzeni var evlendi daha sene olmadan köyüne ailesinin yanına gidip 2 ay kaldı. Madem bu kadar seviyordu aileniz sizi siz de ailenizi evlenmeseydiniz. Hayret ediyorum yani gercekten. Ben cok ayrı kalmaları dogru bulmuyorum. Zaruri durumlar harici yatılı yerlere beraber gidilmeli. Ayrıca insan kocasını değilse de evini özler yahu!Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir sorun çıkıyor … eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım … aslında bu soruyu böyle sormamalıydım çok linçleyenler olmuş ailemi kırmadan nasıl ikna edebilirim ….arada kaldım derken eşim ile ailem arası bozulmasın istiyorum sizce ne yapmalıyım ….
Konu sahibini rahatsız etmiş yorumum. Kocasının fotoğrafıyla konu açıp adamı 6 hafta yalnız bırakmak rahatsız etmemiş.Böyle bir arkadaşım vardı. Gider anasında aylarca kalırdı. Sonunda aldatıldı. Anası babası bile adama hak verdi.
Yorumda bir sorun yok ki değiyor mu masrafa diye sormuş. Ama artık aileniz eşiniz. Anne babanızın artık böyle bir karışma hakkı yok. Baban bıraksın havaalanına git uçakla yada otobüsle. Trabzon İzmir arası 16 saat kolay mı Allah aşkına git gel.
kendi arabamızla gittiğimiz zaman daha
Kocamın fotoğrafını nereye koydum ne demeye getiriyorsun sen iyice konuyu saptırmışsın aynı kendi zihniyetin gibi ….ne kadar değişik düşüncelerin varmış ya …gerçekten iç dünyan çok karanlık …yazık sanaKonu sahibini rahatsız etmiş yorumum. Kocasının fotoğrafıyla konu açıp adamı 6 hafta yalnız bırakmak rahatsız etmemiş.
Frontal lobun gelişmemiş daha. Seninle iddialaşacak değilim ablacım. Yazık kocana. Aile olmayı becerecek yaşta evlenseydin. Okuduğunu bile anlamıyorsun. Ne demeye getirmiş olabilirim? Asıl senin zihniyetin sapık.Kocamın fotoğrafını nereye koydum ne demeye getiriyorsun sen iyice konuyu saptırmışsın aynı kendi zihniyetin gibi ….ne kadar değişik düşüncelerin varmış ya …gerçekten iç dünyan çok karanlık …yazık sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?