Yardım edin çok arada kaldım

Annesinin memesinden ayrılamayan niye evleniyor?

Sorsam zinaya haram dersiniz.
Ananız babanız da der.

Ama kocayı 6 hafta yalnız bırakmak zinaya sebep olmak sayılmaz dimi?

Çok riyakarsınız.

Böyle bir arkadaşım vardı. Gider anasında aylarca kalırdı. Sonunda aldatıldı. Anası babası bile adama hak verdi.

Eşimle ortak karar aldık hatta oda yardıma geldi fakat süre uzadığı için babamı aradı geçen salı gönderirim demişti babam ama olmadı işleri uzadı sende tek gidemessin kocan gelsin alsın dediler eşimde ilini ayarladı ..gelip alacak…pazartes evimdeyim çok şükür

Annenin sözünden çıkamıyorsan niye evlendin? Kocan yerinde olsam sen eve gelince 1 buçu
Annenin sözünden çıkamıyorsan niye evlendin? Kocan yerinde olsam sen eve gelince 1 buçuk ay anama giderim tek başıma.

esma6161 anladğım kadarı ile maddi sıkıntılar var, eşi de gelip iznin de çalışmış

sende 9 aylık bebekle mecbur kalmışssın doğru anladıysam eğer

Böyle bir arkadaşım vardı. Gider anasında aylarca kalırdı. Sonunda aldatıldı. Anası babası bile adama hak verdi.
benimde var bi tanidigim boyle 6 yasinda da kizi var kadin annesine bi gidiyor 3 4 ay kaliyor gelirkende annesi ve babasinida getiriyor kocasi ne diyor nasil karsiliyor nasil izin veriyor aklim almiyor temelli bosanip gitse kimse cok gormez aslinda bu sekilde cok sacma

esma6161 anladğım kadarı ile maddi sıkıntılar var, eşi de gelip iznin de çalışmış

sende 9 aylık bebekle mecbur kalmışssın doğru anladıysam eğer
Linç yemeden aslında böyle yazssan

eşine borçlar için destek vermişssin resimdeki sizsseniz maşallah çok,güzelsiniz gelir geçer borç, harç önemli olan aile birliğinizin bozulmaması
Eşinin gönlünü alırsın tartışmaya mahal verme

Kestiğiniz çay gerçekten bu kadar yol parasını ( tek gidemediğiniz için eşiniz boşa git - gel vb yapıyor çünkü ) ; orda 1,5 ay kalmanızı vb karşılayıp, üzerine de çok yüklü bir para bırakıyor mu ?

Benim arkadaşımı ben çok uyardım hatta dedim bak aldatılırsın yapma. Arkadaşımın işine geliyordu. Adamı babası gibi görmeye başlamıştı.Sonra araları düzeldi ama.

Çok güzel bir konuya değindiniz maalesef ailem çok muhafazakar iki tarafta eşim sıkıntılı yapmıyor bu konuda…ama aileler çok karışıyor…

Aileni dinlersen karışırlar. Dinleme. Artık kocam izin veriyor de geç. Bence resmini kaldır. Sorunlarını akrabana bile anlatma. Burda milyonlar var, komşular akrabalar senin ailevi sorunlarını bilmesin. Yarın bir gün birileri tanır yüzüne vururlar.

Ben tabiki tek başıma gidebilirirm … ayrıca bu nasıl bir uslup boşa git ne demek ya..lütfen daha dikkatli yorum yapın …benim tek başına gitmeme sebebim ailem şuanda izin vemiyor..küçük çocuk değilsin atla git diye bilirsiniz..ama allahın dağı burda taksi yok otobüs yok neyle gideyim otagara…eşim ile aramızda hallettik izin alıp gelecek…

Yorumda bir sorun yok ki değiyor mu masrafa diye sormuş. Ama artık aileniz eşiniz. Anne babanızın artık böyle bir karışma hakkı yok. Baban bıraksın havaalanına git uçakla yada otobüsle. Trabzon İzmir arası 16 saat kolay mı Allah aşkına git gel. Hele 9 aylık bebekle.

Nasıl dayaniyorsunuz ya. Ben on gündür memlekete geldim evimde evin modundayim. Beş gün daha kalacağım. Burada rahatım tabiki daha yerinde. Ama eşimi evimi ozledim. Çok kalmışsınız. Seni göndermem demesi mantiksiz ama gitmemeniz olmamış.

Ay ben anlamıyorum. Eşimin kuzeni var evlendi daha sene olmadan köyüne ailesinin yanına gidip 2 ay kaldı. Madem bu kadar seviyordu aileniz sizi siz de ailenizi evlenmeseydiniz. Hayret ediyorum yani gercekten. Ben cok ayrı kalmaları dogru bulmuyorum. Zaruri durumlar harici yatılı yerlere beraber gidilmeli. Ayrıca insan kocasını değilse de evini özler yahu!

kendi arabamızla gittiğimiz zaman daha

Konu sahibini rahatsız etmiş yorumum. Kocasının fotoğrafıyla konu açıp adamı 6 hafta yalnız bırakmak rahatsız etmemiş.
Kocamın fotoğrafını nereye koydum ne demeye getiriyorsun sen iyice konuyu saptırmışsın aynı kendi zihniyetin gibi ….ne kadar değişik düşüncelerin varmış ya …gerçekten iç dünyan çok karanlık …yazık sana

Ailemin yanina giderim 3 5 kalirim donerim bu kdr yani. Benim cevremde de var koca yazı ana baba evinde geciren anlam veremiyorum

Ananizin evinden cikamayacaksaniz neden evleniyorsunuz? Ben evime gidiyorum diyeceksin bu kadar. Kocan yapsa aynısını bir ton laf edersin ama. Siz gerçek misiniz bunlar nasıl hayatlar?

Ailem deyip duruyorsun anne babana, daha evlilik bilinciniz yok...

Son düzenleme:
Frontal lobun gelişmemiş daha. Seninle iddialaşacak değilim ablacım. Yazık kocana. Aile olmayı becerecek yaşta evlenseydin. Okuduğunu bile anlamıyorsun. Ne demeye getirmiş olabilirim? Asıl senin zihniyetin sapık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…