Yardım edin çok arada kaldım

Konu sahibini rahatsız etmiş yorumum. Kocasının fotoğrafıyla konu açıp adamı 6 hafta yalnız bırakmak rahatsız etmemiş.
Kocamı yanlız bırakınca aldatacaksa aldatsın eyer aldatmaya meyilli bir insansa zaten her türlü aldatır ben kocamı bırakıp bırakıp anamın evine giden biri değilim zaten ilk kez böyle bir şey yaşadık….kocamın fotoğrafıyla konu açmışım o bizim nikah fotoğrafımız bende varım o fotoğrafta…ay yazık ilk okuduğumda dedim ne fotoğrafı nikah fotoğrafından bahsediyormuşsun
Bencede benimle iddalaşma ablacım …kime yazık olduğu çok belli…. zaten ne demeye çalıştığını da gayet iyi anladım …ne demeye getirdiğini de anladım ….utan diye söyledim ama senin düşünce yapın belli zaten ….ne konuşsam anlatsam at gözlüğünle bir şey görmez anlamazsın…

"Eğer"i, "eyer" yazan biri bana herhangi bir fikir beyan etmezse sevinirim.

"Boşa git" dememiş orada, "boşuna git gel yapmak" anlamında söylemiş. Tek gidemediğinizi de kendiniz söylemişsiniz zaten, gerek çocuktan dolayı, gerek ailelerin muhafazakar yapısından dolayı.. niye terslediniz üyeyi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…