- 10 Şubat 2018
- 90
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Executionerexecuted
-
yazım ıcın cok ozur diliyorumÖncelikle bir lise son öğrencisinin yazımı olamaz bu, lütfen dikkat et, sen aktif bir öğrencisin, ne kadar sinirli dahi olsan yazım kurallarına uygun yazmaya alışık olman gerekiyor. Hayatının büyük bir bölümü yazı yazmakla geçiyor.
Bu konuyu da ailen çözer. Onlarla görüşüp ne istediğini bildirmelisin. Haklısın, keşke her karşılaştığında rehberlik öğretmenine bildirseydin bu zorbayı, o zaman en azından insanlar geçmişi bilir ve seni bu kadar suçlayamazdı. Aileni ikna edebiliyorsan et, ama edemiyorsan bile en azından milli eğitime maruz kaldığın muameleyi ve cinsiyetçi yaklaşımı yaz derim ben. Bir dilekçe ile baş vurabilirsin.
zaten bozuktuBence sikayetci olun kesinlikle. Ailenizi de ikna edin. O cocuk cezasiz kalirsa psikolojiniz bozulabilir.
ama almasi gerekBence sikayetci olun kesinlikle. Ailenizi de ikna edin. O cocuk cezasiz kalirsa psikolojiniz bozulabilir.
Ya hu bir ogrenci sorun yasiyorsa meb bunun icin cozum yollari sunuyor. Burada olmasini desteklemeniz hata. Cunku bu bir ogrenci. Sorunun cozume kavusturulmasi lazim. Siz de burdan yazarak faydali olamazsinizCevap vermemeniz daha iyi ozaman nediyim
Keşke canım olay günü alsaydın pazartesi verirler mi orasını bilmiyormDaro
darp raporunu pazartesi alsam gec olmaz değil mi
O möhüm deeel.merak ettim üniversite sınavına girecek misin?
O möhüm deeel.
cok komik gerçekten ne durumda oldugumu anlamadanYani dovecek diye hafiften bir tirstigim icin cevap yazmadim ama icimde tatli bir sevinc olmadi desem yalan olur1000 kisi daha bu imla ile sinava girse Capa Tip garanti gibi bir sey benim icin
Faydali olmak ıcın değil Moral almak fikir almak icin yazdimYa hu bir ogrenci sorun yasiyorsa meb bunun icin cozum yollari sunuyor. Burada olmasini desteklemeniz hata. Cunku bu bir ogrenci. Sorunun cozume kavusturulmasi lazim. Siz de burdan yazarak faydali olamazsiniz
Keşke canım olay günü alsaydın pazartesi verirler mi orasını bilmiyorm
amacim onlar değil uzaklastırma almasi okuldanpolise şikayet etsen bile hicbirsey olmaz ceza falan almaz 18 yaşının altında olduğu için hoş ustunde de olsa almaz sabıkası yoksa eger en fazla denetimli serbestlik 5 yıl hicbir suca karismicak yani.
Çok şikayet etmek istiyorsan et ama ceza almaz sadece ugrastiginla kalirsin.
Üstelik sende ona vurduğun için salak değilse o cocuk o da senden şikayetçi olur.
Karşılıklı darp olduğu için cezası hafifler öyle hayalinde ki gibi ne hapis cezası ne de para cezası alır uzgunum.
Bursludan aşağısı kurtarmaz .Yani dovecek diye hafiften bir tirstigim icin cevap yazmadim ama icimde tatli bir sevinc olmadi desem yalan olur1000 kisi daha bu imla ile sinava girse Capa Tip garanti gibi bir sey benim icin
E o zaman eşiyle sorunu olanda aile mahkemesine gitsin. Neden burada binlerce konu var diyelim madem. Yapmayın Allah aşkına günah. İnsanlar dertleşmek için yazıyorlar. Ablalık yapsak neyimiz eksilecek? Bu kadar öfke neden?Ya hu bir ogrenci sorun yasiyorsa meb bunun icin cozum yollari sunuyor. Burada olmasini desteklemeniz hata. Cunku bu bir ogrenci. Sorunun cozume kavusturulmasi lazim. Siz de burdan yazarak faydali olamazsiniz
Sınava mı giriyorsun .Oglumda girecek .Başarılar .Yani dovecek diye hafiften bir tirstigim icin cevap yazmadim ama icimde tatli bir sevinc olmadi desem yalan olur1000 kisi daha bu imla ile sinava girse Capa Tip garanti gibi bir sey benim icin
Sınava mı giriyorsun .Oglumda girecek .Başarılar .
Yazılım istiyor .Hayırlısı olsun senin icin.ayy ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallah gönlündeki yere girer :) benimki biraz hobby artık ama bir psikolog olsam fena olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?