Yardım edin çok çok kötüyüm şiddet le karşılaştım ?yaşım küçük

Birebir katılıyorum. Ayrıca oğlanın sevgiliside aynı sınıftaymış. Belkide o dolduruyor. Ben çok kızdım. Benim çocuğuma bu şekilde davranılmasına izin vermezdim ben olsam.

basit bir okul kavgası ya hu amma büyütmüşsünüz ve siz de karşılık vermişsniz. şikayet ederseniz ceza alıp ertelense bile ileride kyk ya girmesi herhangi bir yurtta kalması iş bulması vs çok zorlaşır yazıktır yapmayın.

Ayrıca lise son sınıftaki bir erkek çocuk değildir. Kendinden büyük çok kadının hakkından gelebilecek güçte oluyorlar. Olayı bilmiyoruz tamam. Konu sahibi haksızda olabilir ama ne olursa olsun bir erkeğin bir kıza bu şekilde şiddet uygulaması kabul edilemez.

Basit mi? Kızın elini çevirmiş. Bir sonraki aşamada kafasını kıracak belki nereden bilebiliriz?

Basit mi? Kızın elini çevirmiş. Bir sonraki aşamada kafasını kıracak belki nereden bilebiliriz?

yine de hanımefendi bu yaşta çocukların yaptığı hatalar hayatını karartmasın.bu olayda suçlu rehberlik hocası.bu çocukla ciddi bir konuşma yapılması gerekir ama savcılık hapis bunlar gencecik bir çocuğun geleceğini etkiler.Belli ki o da çok sağlıklı düşünemiyor ergen neticede.

Benimde başıma grldi böyle bir olay müdür odalarında barıştırılmak istenmek felan .benim annem arkamdaydı o yüzden direk darp raporu al çocuk adli vaka olarak hasta polisi zaten seni yönlendiriyor . Çocuk şubeye ifade felan verirsin . Bu arada hemen okulunu değiştir seni ooruyamayan öğretmen ve müdürler bu dava sürecinde psikolojik baskı uyguluycaklardır emin ol

Bu ülkede millet cinayet işliyorda bir kaç yılda hasipten çıkıp yeni hayat kuruyorlar hiçbirşey olmamış gibi çocuğun yaşı 18 den küçük ise zaten kitap okuma vb ceza verilir aynı suçu tekrarlaması halindr hapis cezası çeker oda çok birşey değil yani çocuğun ergen bile olsa yaptığı hatanın cezasını çekmesi lazım

Daro
darp raporunu pazartesi alsam gec olmaz değil mi

Gayet sağlıklı düşünüyor ve gerekli cezayı almasını umuyorum almazsa cok kötü hissederim iki gündür psikolojim bozuk durumda

Yaşım küçük şiddetle karşılaştım diye bir başlık görünce bir an ne oluyor oldum. Bu nasıl bir konudur git yap şikayetini lise öğrencisisin belli ki altta kalmamışsın çocuk güçlü olunca hırpalanan sen olmuşsun. Okul disiplin kuruluyla halledin bu sorunu ikinizde uzaklaştırılın sınıf rahatlasın.

Konuyu uygum bulmuyorsanız tepkinize dikkat edin yada yorum yapmayın kavga ettik manasında bi başlıktı icinde siddet ve haksızlık olduğunu düşünüyorum hırpalansamda o daha cok hasarlı gibi gösteriliyor altta kaldığımı düsünüyorum rehberliğe zaten bildirdim

Yorumlara inanamıyorum ya, kız darp edilmiş ve burada bile kız suçlu resmen!

Kız bir şey yapmamış ki başta oğlan sataşmış. Bu tip şeyleri yaşamamış veya okul yılları çok geride kalmış insanlar anlamayabilir ama ben seni anladım. Kesinlikle haklısın ,suç duyurusunda bulunmak istemek en doğal hakkın. Eğer sınav dönemi hazırlığını etkilemeyecekse hiç takma ne aileni ne okulu git şikayetçi ol.

İşte toplumun özeti, darp edilince şikayetçi olmak istemekle "şımarık ergen" olunuyor. Biz ülkece iflah olmayız.

Bazı yorumlara şaştım kaldım. Kizi sürekli taciz ediyor çocuk zorbalik yapıyor, şiddet kisminina geciyor ama kiza büyüklerinle terbiyeli konus, neden buraya konu açtın
Bazen inanamıyorum kizdan negatif elektrik alindi diye bu kadar ustune1 gidilmemeli.o cocuk yarin hepimizin cocuguna küçük büyük farketmez gicik oldu diye dövebilir.

doğruu

Bende sasiyorum.Psikolojim dahada bozuldu sayelerinde

Öncelikle bir lise son öğrencisinin yazımı olamaz bu, lütfen dikkat et, sen aktif bir öğrencisin, ne kadar sinirli dahi olsan yazım kurallarına uygun yazmaya alışık olman gerekiyor. Hayatının büyük bir bölümü yazı yazmakla geçiyor.

Bu konuyu da ailen çözer. Onlarla görüşüp ne istediğini bildirmelisin. Haklısın, keşke her karşılaştığında rehberlik öğretmenine bildirseydin bu zorbayı, o zaman en azından insanlar geçmişi bilir ve seni bu kadar suçlayamazdı. Aileni ikna edebiliyorsan et, ama edemiyorsan bile en azından milli eğitime maruz kaldığın muameleyi ve cinsiyetçi yaklaşımı yaz derim ben. Bir dilekçe ile baş vurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…