- 15 Aralık 2017
- 143
- 173
- 18
- 40
- Konu Sahibi Executionerexecuted
-
Birebir katılıyorum. Ayrıca oğlanın sevgiliside aynı sınıftaymış. Belkide o dolduruyor. Ben çok kızdım. Benim çocuğuma bu şekilde davranılmasına izin vermezdim ben olsam.Siz delirdiniz mi acaba? Ne biçim yorumlar bunlar ya. Akranı bir erkek tarafından şiddet görmüş rencide olmuş genç bir kıza böyle şeyler yazılmaz.
Sanırım günün sonundaki siniri atmak için giriyorsunuz siteye. Saçmalık.
Ergenmiş şeymiş ne olmuş? Kız zorbalığa uğramış. Sen de saldırmışsınmış kızı tahrik etmiş. Sanki saldırı olmadan şikayet etse idare bir şey yapacaktı.
Sınıfın geneliyle problemi olması onun geçimsiz olduğunu göstermez. Sessiz sakin bir çocuk olduğum halde bana tüm sınıf neler yapmıştı. Neden bilmiyorum.
Konu sahibi geçmiş olsun. Baban arkandaysa şikayet et. Belki ceza almaz ama bi ifade verse bile iyi olur. O duruma düşsün o bi. Ve böylece tekrardan korkabilir. Bence şikayet edin.
Bir daha bu tarz bir şey olursa hemen ailene ve idareye , öğretmenlerine anlat.
Liselerde ne biçim tipler var. Uyuşturucu satanı mı yanında bıçak taşıyanı mı tacizcisi mi ne ararsan. Erkek çocukları kafayı yemiş durumda.
Basit mi? Kızın elini çevirmiş. Bir sonraki aşamada kafasını kıracak belki nereden bilebiliriz?basit bir okul kavgası ya hu amma büyütmüşsünüz ve siz de karşılık vermişsniz. şikayet ederseniz ceza alıp ertelense bile ileride kyk ya girmesi herhangi bir yurtta kalması iş bulması vs çok zorlaşır yazıktır yapmayın.
Basit mi? Kızın elini çevirmiş. Bir sonraki aşamada kafasını kıracak belki nereden bilebiliriz?
Bu ülkede millet cinayet işliyorda bir kaç yılda hasipten çıkıp yeni hayat kuruyorlar hiçbirşey olmamış gibi çocuğun yaşı 18 den küçük ise zaten kitap okuma vb ceza verilir aynı suçu tekrarlaması halindr hapis cezası çeker oda çok birşey değil yani çocuğun ergen bile olsa yaptığı hatanın cezasını çekmesi lazımyine de hanımefendi bu yaşta çocukların yaptığı hatalar hayatını karartmasın.bu olayda suçlu rehberlik hocası.bu çocukla ciddi bir konuşma yapılması gerekir ama savcılık hapis bunlar gencecik bir çocuğun geleceğini etkiler.Belli ki o da çok sağlıklı düşünemiyor ergen neticede.
darp raporunu pazartesi alsam gec olmaz değil miBenimde başıma grldi böyle bir olay müdür odalarında barıştırılmak istenmek felan .benim annem arkamdaydı o yüzden direk darp raporu al çocuk adli vaka olarak hasta polisi zaten seni yönlendiriyor . Çocuk şubeye ifade felan verirsin . Bu arada hemen okulunu değiştir seni ooruyamayan öğretmen ve müdürler bu dava sürecinde psikolojik baskı uyguluycaklardır emin ol
Gayet sağlıklı düşünüyor ve gerekli cezayı almasını umuyorum almazsa cok kötü hissederim iki gündür psikolojim bozuk durumdayine de hanımefendi bu yaşta çocukların yaptığı hatalar hayatını karartmasın.bu olayda suçlu rehberlik hocası.bu çocukla ciddi bir konuşma yapılması gerekir ama savcılık hapis bunlar gencecik bir çocuğun geleceğini etkiler.Belli ki o da çok sağlıklı düşünemiyor ergen neticede.
Bildirdim ben sadece fikir almak istedimRehberlik servisine bildirmeniz gereken bir olayi neden buraya bildiriyorsunuz
Konuyu uygum bulmuyorsanız tepkinize dikkat edin yada yorum yapmayın kavga ettik manasında bi başlıktı icinde siddet ve haksızlık olduğunu düşünüyorum hırpalansamda o daha cok hasarlı gibi gösteriliyor altta kaldığımı düsünüyorum rehberliğe zaten bildirdimYaşım küçük şiddetle karşılaştım diye bir başlık görünce bir an ne oluyor oldum. Bu nasıl bir konudur git yap şikayetini lise öğrencisisin belli ki altta kalmamışsın çocuk güçlü olunca hırpalanan sen olmuşsun. Okul disiplin kuruluyla halledin bu sorunu ikinizde uzaklaştırılın sınıf rahatlasın.
ogrencilerle rehberlik ilgileniyor burasi degil.Bildirdim ben sadece fikir almak istedim
doğruuYorumlara inanamıyorum ya, kız darp edilmiş ve burada bile kız suçlu resmen!
Kız bir şey yapmamış ki başta oğlan sataşmış. Bu tip şeyleri yaşamamış veya okul yılları çok geride kalmış insanlar anlamayabilir ama ben seni anladım. Kesinlikle haklısın ,suç duyurusunda bulunmak istemek en doğal hakkın. Eğer sınav dönemi hazırlığını etkilemeyecekse hiç takma ne aileni ne okulu git şikayetçi ol.
İşte toplumun özeti, darp edilince şikayetçi olmak istemekle "şımarık ergen" olunuyor. Biz ülkece iflah olmayız.
Bende sasiyorum.Psikolojim dahada bozuldu sayelerindeBazı yorumlara şaştım kaldım. Kizi sürekli taciz ediyor çocuk zorbalik yapıyor, şiddet kisminina geciyor ama kiza büyüklerinle terbiyeli konus, neden buraya konu açtın
Bazen inanamıyorum kizdan negatif elektrik alindi diye bu kadar ustune1 gidilmemeli.o cocuk yarin hepimizin cocuguna küçük büyük farketmez gicik oldu diye dövebilir.
Cevap vermemeniz daha iyi ozaman nediyimogrencilerle rehberlik ilgileniyor burasi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?