yalanların ne olduğunu bilmeden yorum yapmak zor.
büyük bir yalan ama sırf onu üzmemek için söylemedim
Bu yalan Kızlık sorunu yalanımı
Amaaan bu mu yani ? Zaten ayrilasi varmiş.hayır bakire değildim hiç saklamadım bunu bilerek kabul etti onun da ilki değildi. sorun benim ilk birlkte olduğum kişiyi uzaktan bile olsa tanıması. bunu sormamıstı bende söylemedim
Ya anlamadigim sey, hem o sekilde kabul ediyor hemde ilkin kimdi diye mi soruyor? Boyle sacmalik yok yemin ederim. Ne bicim konular konusuyorsunuz birbirinizle..
Canim kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Gecmisin icin net ol ve cizgilerin keskin olsun. Konuyu bir kere oyle bi kapat ki karsindaki bir daha acmaya cesaret edemesin.
Madem ogrendi kim oldugunu o iliskiden artik hayir gelmez. Surekli başına kakacak bahse girerim..
Hakkinizda hayirlisi.
çok teşekkürler cevap için aynı benim düşündüğüm gibi yazmışsınız ama son bir defa karşısında net durup bunu aşabileceğimize inanıyorum en azından deneyeceğim. bir umut
Onun senden sakladigi itiraf ettigi konu ne peki?hayır bakire değildim hiç saklamadım bunu bilerek kabul etti onun da ilki değildi. sorun benim ilk birlkte olduğum kişiyi uzaktan bile olsa tanıması. bunu sormamıstı bende söylemedim
amaaaan bu mu sorunhayır bakire değildim hiç saklamadım bunu bilerek kabul etti onun da ilki değildi. sorun benim ilk birlkte olduğum kişiyi uzaktan bile olsa tanıması. bunu sormamıstı bende söylemedim
Yani ağır saçmalamış .kendini bunun için suçlu hissetme bile .adı üstünde geçmiş bir ilişki .bu onu ilgilendirmez zaten .ki barışsanızda bu Kişi ilerde bunu başınıza kakacaktır mutlaka .şimdiden kendini belli etmiş .mektup olaylarına da girme kendini bişey sanmasın .Adam istemese keser atardı zaten sadece senin yalvarmanı istiyor . Hiç sevmem böyle tipleri .hayır bakire değildim hiç saklamadım bunu bilerek kabul etti onun da ilki değildi. sorun benim ilk birlkte olduğum kişiyi uzaktan bile olsa tanıması. bunu sormamıstı bende söylemedim
katılıyorum.Ayrılası varmış, ayrılmış.
Bu sadece kocaman bir bahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?