Yardım edin çok önemli....

Bu insanlar hic mi empati kurmayi bilmezler yarin oburgun aynisi basiniza gelirse gorursunuz benim annem babamdan iki yas buyuk babam kacirrak evlenmis ve hayla babam soyler hayatta hep hata yaptim ama yapmadigim ve pisman olmadigim tek sey karimi kacirmak der ne hakla karisiyorsunuz sizin istediginizle evlenmek zorundami bu adamlar yapmayin allah askina sikmayin bu kadar ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Terbiyesiz olan annenmis bu bir...davayi acarak ne kadar gorgulu ve bilgili bir aile oldugu gozukuyor kiz tarafinin bu iki kardesin nisan yapacak parasi bile varsa sizin neyin pesinde oldugunuz da belli bu da uc.

Vay alçak hem bir yaş büyük üstelik de büyük gösteriyor. Nasıl göz koyar sizin minnacık kardeşinize?

Yapmayın lütfen 1 yaştan bahsediyoruz, gönlü sevmiş ki istiyor. Eğitim farkı demişsiniz. Ama kim ne mezunu belirtmemişsiniz. Bence aile gayet görgülü ki sizinle aynı dilden konuşmak yerine hukuki şekilde cevap vermeyi uygun görmüş.

Kardeşinizi kazanmak istiyorsanız özür dileyin, yaptığınız yanlıştan geri dönün.

Son düzenleme:
Ayrıca nişanı yapmak kız tarafına aittir. İstedikleri yerde yaparlar. Salonda yapmışlar belki misafirleri kalabalık diye. Her şeye kusur bulmuş üstüne yetmemiş telefonda ağzınıza geleni saymışsınız. Kardeşiniz size karşı şahitlik ettiğine göre muhtemelen baya haksızsınız.

Belki kardeşinizin olayına farklı bakmanızı sağlar diye size kendi kardeşimin başından geçen nişanlılık sürecini anlatayım. Kardeşim askerden geldikten sonra biriyle tanışmış ve ilişkileri evliliği düşünecek kadar ilerlemiş.Kardeşim biraz içine kapanık bizim bile istemeye kadar haberimiz olmadı, o kızdan öncede kız arkadaşı olmadı. Kardeşim(ilkokul) 23 yaşında ise kız(lise) ya 26 yada 28 yaşında idi geçmiş zaman çok iyi hatırlamıyorum. Neyse madem sevmiş, karar vermiş ,mutlu olacağını düşünüyor gidelim isteyelim dedik. İsteme günü tam bir felaketti biz sinopluyuz onlarda giresunlu iki tarafta karadenizli anlayacağınız ama kız mı istemeye gittik yoksa mal pazarlığına mı belli değil aile kağıt kalem çıkardı kaç bilezik alınacak gramajı takı seti oturma odası yatak odası aklınıza gelebilecek herşey kağıda yazılıyor kıyasıya bi pazarlık. Kabus gibi bir isteme yaşansa da yüzükler takıldı nişan günü kararlaştırıldı. Bir kaç ay sonra nişanda yapıldı. Daha sonra kız, kardeşime ailenin oturmamız için vereceği evi satar benim babamda üzerine para ekler bizimkilere yakın ev alırız demiş. Bir günde arabayla eve dönüyoruz kız sürekli arayıp telefonda kavga ediyor kardeşim iyice bunalmış durumda kardeşime istersen ver bir de ben konuşayım belki halledebiliriz dedim telefonu aldığımda kız hiç konuşmadan nişanlımı verir misiniz telefona sizinle konuşmak istemiyorum dedi buna rağmen ben kızı sakinleştirmeye çalışıyorum halen. Velhasıl tüm bunlara rağmen biz kardeşimin seçimine hiç karışmadık hep destek olduk sonunda kardeşimde kızın niyetini anladı ve ayrıldı. 1 Sene sonra görücü usulüne benzer manken gibi dünya güzeli biriyle evlendi. İkiside birbirini aşık 5 yıllık evliler ve 2 tane dünya güzeli kızları var. Demem o ki herkes bir birey ve herkes kendi hayatından sorumlu bizlerde buna saygı duymak zorundayız. Asıl sorun bunu kabul edemeyenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…